«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Enpara Mobil Temassız Özelliği Açma

Enpara Mobil Temassız Özelliği Açma

Encard mobil temassız nasıl açılır

Enpara Mobil Temassız Özelliği Açma / Encard Mobil Temassız Özelliği Tanımlama

Enpara dijital bankacılığa gertirilmiş yeniliği ve teknolojiyi ifade eder. Enpara ile telnolojiyi kullanarak kredi kartınızı mobil temassız olarak kullanabilirsiniz. Encard kredi kartı mobil temassız ödeme uygulaması ile alışverişin keyfini çıkartmak artık çok kolay. Şubesiz bankacılık ve dijital bankacılıkta öncü olan Enpara ile dijital bankacılığın yeniliklerini sizlere sunmaktadır. Encard mobil temassız ödeme nedir, Encard mobil temassız özelliği nasıl açılır ve enpara mobil temassız ödeme işlemleri hakkında merak edilen hususlar haberimizin içerisinde bulunmaktadır.

Enpara Mobil Temassız Ödeme Özelliği Nedir / Encard Mobil Temassız Özelliği Nedir

Şubesiz bankacılıkta öncü olan Enpara yeni bir teknoloji ile encard kullanıcılarına kolay alışveriş yapma ve pratik ödeme imkanını, enpara mobil temessız özelliği ile sunmaktadır. Enpara mobil temassız özelliği ile hiçbir temas olmadan ödemelerinizi yapabilirsiniz. Encard mobil temassız ödeme özelliği ile ödemlerinizi hızlı ve pratik yapmak için enpara mobil temasız özelliğini aktivite etmeniz gerekmektedir. Encard mobil temassız özelliğini cep telefonuna tanımlama işlemini enpara mobil ile kolaylıkla yapabilirsiniz.

Enpara Mobil Temassız Özelliği Nsıl Açılır / Encard Kredi Kartı Cep Telefonuna Nasıl Tanımlanır

Encard Mobil Temassız Ödeme özelliğini ve Encard mobil temassız cep telefonuna tanımlama işlemini enpara mobil bankacılık ile aktivite edebilirsiniz. Enpara kredi kartı mobil temassız ödeme cep telefonuna tanımlama işlemi mobili bankacılık ile yapılmaktadır. Enpara mobil temassız ödeme özelliğini açmak için öncelikle Enpara Mobil bankacılığına giriş yapmanız gerekiyor. Mobil bankacılığa giriş yaptıktan sonra mobil ödemeler kısmından ya da kart ayarları menülerinden mobil temassız ödeme özelliği seçeneğini aktif duruma getirmelisiniz.

Enpara kredi kartınızı mobil temassız ödmeye aktive ettikten sonra telefonunuzu temassız özellikli POS cihazlarına yaklaştırarak 500 TL altındaki işlemlerinizi şifresiz olarak yapabilirsiniz. Ancak yapmak istediğiniz ödeme 500 TL üzerinde ise ödemenizi kart şifrenizi girerek yapabilirsiniz. Encard Kredi kartı mobil temassız ödeme açma özelliğini aktif duruma getirdikten sonra ödeme anında yapmanız gereken sadece cep telefonunuzun tuş kilidini açıp telefonunuzu temassız POS’a yaklaştırmak olacaktır. Enpara mobil temassız özelliğini cep telefonuna tanımlama işleminden sonra temassız ödeme özelliği ile ödemleriniz hızlı, pratik ve güvenli olarak yapabilirsiniz.

Enpara Mobil Temassız Ödeme Nasıl Tanımlanır / Encard Mobil Cep Telefonuna Nasıl Tanımlanır

Mobil temassız ödeme özelliği sadece Android işletim sistemine sahip olan (versiyon 5.0 ve üzeri sürümlü) NFC özelliği bulunan akıllı telefonlarda çalışmaktadır. Encard cep telefonuna tanımlama işlemini yapmanız için kullanılan cihazın NFC özelliğini telefonunuzun ayarlar bölümünden NFC menüsü aracılığı ile aktive etmelisiniz.

Enpara temassız ödeme özelliği açma işlemini yapmanız için Enpara mobil bankacılık üzerinden Kredi Kartları>Mobil Ödemeler>Mobil Temassız Ödeme veya Kredi Kartları>Kart Ayarları>Mobil Temassız Ödeme menüsünü seçmelisiniz. Mobil temassız ödeme menüsünü seçtikten sonra Mobil Temassız özelliğini cep telefonunuza tanımlamak için karşınıza menüler çıkacaktır. Bu menüden mobil temassız özelliği‘ni aktif duruma getirimeniz gerekir. Mobil Temassız ödemeyi aktif durama getirmek için kullnamakta olduğunuz uygun kredi kartlarınız açılan menüde listelenmiş şekilde görünecektir.

Karşınıza çıkan menüden mobil temassız ödeme özelliği için kullanmak istediğiniz kredi kartının mobil temassız özelliğini aktif edin. Yine karşınıza çıkan menü ile kredi kartı mobil temassız ödeme özelliğini kapama işleminide yapmanız mümkün olmaktadır. Enpara temassız ödeme özelliğini kapatmak için aktiveyi pasif durumuna getirmeniz halinde enpara temassız ödeme kapanmış olacaktır.

Mobil bankacılık ile kredi kartı ayarları menüsüne giriş yaptıktan sonra mobil temassız menüsünden dilediğiniz zaman günlük üst limit tanımlama imkanını kullanabilirsiniz. Akıllı telefonunuzda başka bir kredi kartı ödeme uygulaması dahil ise, yine ayını menünün ayarlar kısmından varsayılan ödeme uygulaması olarak Enpara Kredi kartı ‘nı seçerek cep telefonunuza mobil temassız ödeme özelliği tanımlama işlemini sonuçlandırmış olursunuz.

Mobil Bankacılık / Şubesiz Bankacılık

Kredi kartı mobil temassız özelliği ve Enpara kredi kartı cep telefonuna mobil temassız ödeme özelliği tanımlamak için Enpara dijital bankacılığı olan mobil bankacılığı kullanmanız gerekmektedir. Enpara mobil bankacılığa giriş yaparak mobil bankacılık hesabı açmalısınız. Enpara Mobil bankacılığı hesabınızı açtıktan sonra mobil bankacılık şifrenizi alarak Enpara mobil bankacılığa giriş yapabilirsiniz.

Mobil şubeye giriş yaptıktan sonra mobil şube ile kredi kartı temassız özelliği açma, kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği açma, Enpara temassız ödeme özelliği açma, kredi kartı başvurusu, kredi başvurusu, hesap açma, hesap kapama, döviz hesabı açma, fatura ödeme, EFT ve Havale gibi bankacılık işlemlerini  yapabilirsiniz.

enpara cep şube giriş URL : https://play.google.com/store/apps/details?id=finansbank.enpara&hl=tr&gl=US

Enpara İletişim Hattı

Dijital bankacılık ve şubesiz bankacılık ile müşteri memnuniyetini her zaman ilke haline getiren Enpara iletişim hattı ile müşterilerine hizmetler ve destekler vermektedir. İletişim hattı 365 gün 7/24 olarak çalışarak bütün bankacılık işlemlerinde müşterilerine hızlı ve pratik çözümler sunarak destek olmaktedir. Haberimizin konusu olan enpara kredi kartı mobil temassız özelliği cep telefonuna tanımlama, enpara mobil temassız özelliği nasıl açılır ve enpara mobil temassız ödeme uygulaması hakkında müşteri temsilcilerinden bilgi ve destekler alabilirsiniz.

Enpara.com nedir enpara iletişim hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/enpara-com-nedir/.html

Şubesiz olarak banka ve bankacılık hizmetleri veren dijital bankacılık kanalları ile müşteri memnuniyetini ilke olarak edinen enpara.com hakkında ilginizi çekebilecek haberler aşağıda gösterilmektedir.

enpara kredi kartı temassız özelliği açma URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/enpara-kredi-karti-temassiz-ozelligi-acma/.html

enpara vedesiz hesap yaş sınır URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/enpara-vadesiz-hesap-yas-siniri/.html

enpara kredi URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/enpara-kredi/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.