«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Kredi Kartı Mobil Temassız Özelliği Açma

Vakıfbank Kredi Kartı Mobil Temassız Özelliği Açma

worldcard mobil temassız ödeme özelliği açma

Vakıfbank Kredi Kartı Mobil Temassız Özelliği Açma

Vakıfbank Kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği ile alış verişleriniz artık çok daha keyifli olacaktır. Kredi kartınızı mobil telefonunuza tanımlayarak ödemelerinizi çok pratik olarak yapabilirsiniz. Vakıfbank mobil temassız ödeme özelliği ile ödemelerinizi hijyenik olarak yapmanız mümkün olacaktır. Kredi kartı mobil telefona tanımlandıktan sonra hiç bir temas olmadan ödeme yapılabilecektir. Kredi kartı mobil telefona tanımlandıktan sonra Teknolojinin bizlere sunduğu imkanlar ile hem hızlı ödeme hem hijyenik ödeme yapmış oluruz. Worldcard kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği ile kredi kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Dilerseniz eşinizin ve çocuklarınızın telefonlarınada Worldcard mobil temassız ödeme özelliğini tanımlayabilirsinz. Vakıfbank Kredi kartı (Worldcard) kullanıcıları haberimizin devamını okuyarak Worldcard Mobil Temassız ödeme özelliği nedir ve worldcard mobil temassız ödeme özelliği nasıl açılır sorularına cevap bulabilirler.

Vakıfbank Woldcard Mobil Temassız Ödeme Nasıl Açılır

Mobil Temassız Ödeme özelliğini dilediğiniz kredi kartınız için vakıfbank mobili bankacılık ile aktf duruma getirmeniz mümkün olmaktadır. Worldcard mobil temassız ödeme özelliğini açmak için öncelikle Vakıbank Mobil bankacılığa giriş yapılması gerekir. Bir sonraki işlem ise mobil ödemeler kısmından ya da kart ayarları menülerinden mobil temassız ödeme seçeneğini aktif duruma almak olacaktır. Worldcard kredi kartınızı aktive ettikten sonra telefonunuzu temassız özellikli POS cihazlarına yaklaştırarak 500 TL altındaki işlemlerinizi şifresiz olarak yapabilirsiniz. Fakat ödemeniz 500 TL üzerinde ise ödemenizi kart şifrenizi girerek yapabilirsiniz. Kredi kartınızın mobil temassız ödeme açma özelliğini aktif duruma getirdikten sonra ödeme yaparken yapmanız gereken tek işlem cep telefonunuzun tuş kilidini açıp telefonunuzu temassız POS’a yaklaştırmak olacaktır. Woldcard temassız ödeme özelliği ile ödemleriniz hızlı ve güvenli olacaktır.

WorldCard Mobil Temassız Ödeme Nasıl Tanımlanır / Worldcard Mobil Cep Telefonuna Nasıl Tanımlanır

Mobil temassız ödeme özelliği sadece Android işletim sistemine sahip (versiyon 5.0 ve üzeri sürümlü) NFC özelliği bulunan akıllı telefonlarda çalışıyor. WorldCard kredi kartını cep telefonuna tanımlamak için kullanılan cihazın NFC özelliğini telefonunuzun ayarlar bölümünden NFC menüsü aracılığı ile aktive etmeniz gerekir.

Worldcard temassız özelliği açmak için Vakıfbank mobil bankacılık üzerinden Kredi Kartları>Mobil Ödemeler>Mobil Temassız Ödeme veya Kredi Kartları>Kart Ayarları>Mobil Temassız Ödeme menüsünü seçmeniz gerekiyor. Mobil temassız ödeme menüsünü seçtikten sonra Mobil Temassız ödeme özelliğini cep telefonunuza tanımlamak için karşınıza çıkan menüden, mobil temassız özelliği‘ni aktif duruma getirilmelisiniz. Mobil Temassız ödemeyi aktif durama getirmek için kullnamakta olduğunuz uygun kredi kartlarınız açılan menüde listelenmiş olarak görünür.

Görüntülenen menüden söz konusu olan mobil temassız ödeme özelliği için kullanmak istediğiniz kredi kartının mobil temassız özelliğini aktive edebilirsiniz. Aynı menü ile kredi kartı mobil temassız ödeme özelliğini kapama işleminide yapmanız mümkün olmaktadır. worldcard temassız ödeme özelliğini kapatmak için aktiveyi pasif durumu getirmeniz gerekmektedir.

Vakıfbank mobil’den kredi kartı ayarları menüsüne giriş yaptıktan sonra mobil temassız menüsünden istediğiniz  zaman günlük üst limit tanımlama imkanı kullanılabilmektedir. Kullanmakta olduğunuz akıllı telefonunuzda başka bir kredi kartı ödeme uygulaması mevcut ise, yine ayarlar menüsünden varsayılan ödeme uygulaması olarak Vakıfbank Kredi kartı (Worldcard)’ı seçerek cep telefonunuza mobil temassız özelliği tanımlama işlemini tamamlamış olursunuz.

Vakıfbank Mobil Bankacılık

Worldcard kredi kartı cep telefonuna tanımlama işlemini yapmanız için vakıfbank mobil bankacılığı kullanmanız gerekir. Vakıfbank mobil bankacılığa giriş yaparak mobil bankacılık hesabını açmalısınız. Mobil bankacılığı açtıktan sonra mobil bankacılık şifrenizi alarak Vakıfbank mobil bankacılığa giriş yapınız.

Vakıfbank mobil şubeye giriş yaptıktan sonra mobil bankacılık üzerinden kredi kartı temassız özelliği açma, kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği açmaworldcard temassız ödeme özelliği açma, kredi kartı limit değiştirme, hesap açma, hesap kapama, kredi kartı başvurusu, kredi başvurusu ve fatura ödeme gibi işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

vakıfbank mobil şube URL : https://www.vakifbank.com.tr/mobil-bankacilik.aspx?pageID=415

Vakıf Bank Müşteri Hizmetleri İletişim Hattı

Kamu kurumu bankası olarak hizmetler veren vakıfbank müşteri hizmetleri iletişim hattı ile 365 gün 7/24 olmak üzere hizmet vermektedir. Vakıfbank bankacılık ilkesi olarak her zaman müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyen kamu bankasıdır. Söz konusu olan kredi kartı mobil temassız öeme cep telefonuna nasıl tanımlanır, Vakıfbank kredi kartı mobil temassız özelliği nasıl açılır ve Worldcard temassız ödeme özelliği açma ile ilgili sorularınız hakkında müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirsiniz.

vakıfbank müşteri hizmetleri iletişim hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-724/.html

Vakıfbank İle İlgili İlginizi Çekebilecek Hususlar

vakıfbank kredi kartı temassız özelliği açma URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-kredi-karti-temassiz-odeme-acma/.html

vakıfbank kredi kartı bloke kaldırma URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-kredi-karti-bloke-kaldirma/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.