«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme Açma

Finansbank Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme Açma

Cardfinans mobil temassız özelliği nasıl açılır

Finansbank Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme Açma

Kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği ile alış verişleriniz çok daha hızlı olmaktadır. CardFinans mobil temassız ödeme özelliği hijyen kuralları açısından da kredi kartı kullanıcıları için büyük önem arz etmektedir. Aynı zamanda kredi kartınızı evinizde ve iş yerinizde unutmanız gibi durumlarda alışverişinizi aksatmadan mobil temassız ödeme özelliği ile yapabiliyorsunuz. Finansbank Kredi kartı kullanıcıları haberimizin devamnı okuyarak Cardfinans Mobil Temassız ödeme özelliği nedir ve Cardfinans mobil temassız ödeme özelliği nasıl açılır sorularına cevap bulabilirler.

Finansbank Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme Nasıl Açılır

CardFinans Mobil Temassız Ödeme özelliğini istediğiniz kredi kartınız için QNB Mobil bankacılık ile aktf duruma getirebilirsiniz. Mobil bankacılığa giriş yaptıktan sonra mobil ödemeler kısmından veya kart ayarları menülerinden aktif duruma alabilirsiniz. Cardfinans kredi kartınız aktif duruma getirdikten sonra telefonunuzu temassız özellikli POS cihazlarına yaklaştırarak 500 TL altındaki işlemlerinizi şifresiz olarak yapabilirsiniz. Ancak 500 TL üzerinde olan harcamanız kart şifrenizi girerek yapabilirsiniz. Kredi kartınızın mobil temassız ödeme açma özelliğini aktif duruma getirdikten sonra ödeme yaparken yapmanız gereken tek işlem cep telefonunuzun tuş kilidini açıp telefonunuzu temassız POS’a yaklaştırmak olacaktır.

Kredi Kartına Mobil Temassız Ödeme Nasıl Tanımlanır

Mobil temassız ödeme özelliği sadece Android işletim sistemine sahip (versiyon 5.0 ve üzeri sürümlü) NFC özelliği bulunan akıllı telefonlarda çalışmaktadır. Kullanmakta olduğunuz cihazınızın NFC özelliğini telefonunuzun ayarlar kısmından NFC menüsü aracılığı ile aktive etmeniz gerekmektedir.

QNB Finansbank Mobil üzerinden Kredi Kartları>Mobil Ödemeler>Mobil Temassız Ödeme veya Kredi Kartları>Kart Ayarları>Mobil Temassız Ödeme menüsünü seçmelisiniz. Mobil Temassız ödeme özelliğini tanımlamak için karşınıza çıkan menüden, mobil temassız özelliği aktif duruma getirilmelisiniz. Mobil Temassız ödemeyi aktif duruma getirmeniz için uygun kartlarınız menüde listelenmiş olarak görükecektir.

Kullanmak istediğiniz kredi kartınız için mobil temassız özelliği aktive edebilirsiniz. Ayrıca aynı menü ile kredi kartı mobil temassız ödeme özelliğini kapama işleminide yapmanız mümkün olmaktadır. Yine aynı menü üzerinden dilediğiniz zaman günlük üst limit tanımlama imkanını kullanabilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz telefonunuzda başka bir kredi kartı ödeme uygulaması mevcut ve aktif durumda ise, ayarlar menüsünden varsayılan ödeme uygulaması olarak QNB Finansbank (Cardfinans) seçmeniz gerekiyor.

QNB Finansbank Mobil Şube

Finansbank kredi kartınıza mobil temassız ödeme özelliği açmak için mobil kullanıcısı değilseniz, öncelikle QNB mobili akıllı telefonunuza indirmelisiniz. Mobil uygulamasını indirdikten sonra mobil bankacılık hesabı açmanız gerekiyor. Mobil bankacılık hesabına giriş myapmak için QNB Finansbank mobil şifrenizi almalısınız. Bu işlemleri sırası ile yaptıktan sonra mobil bankacılık üzerinden kredi kartı temassız özelliği açma, kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği açma, kredi kartı limit yükseltme, kredi başvurusu, hesap açma, hesap kapatma ve fatura ödeme gibi bir çok bankacılık işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri İletişim Hattı

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri İletişim Hattı 365 gün 7/24 müşterilerine hizmet ve destekler vermektedir. Söz konusu olan CardFinans mobil temassız ödeme nedir, CardFinans Mobil temassız ödeme özelliği nasıl açılır ve Cardfinans mobil temassız ödeme özelliği tanımla gibi sorularınızı bankanın müşteri temsilcilerine sorabilirsiniz.

finansbank iletişim hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

CardFinans İle İlgili İlginizi Çekebilecek Hususlar

Finansbank online alışveriş açma kapama URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-online-acma-kapama/.html

Finansbank kredi kartı hesap özeti nasıl öğrenilir URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank-kredi-karti-hesap-ozeti-nasil-ogrenilir/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.