«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank Online Alışveriş Açma Kapama

QNB Finansbank Online Alışveriş Açma Kapama

finansbank onlinee açma kapama www.finanshaberi.net

QNB Finansbank Online Alışveriş Açma Kapama /Finansbank Kredi Kartı İnternetten Alışverişe Açma Kapama

 

QNB Finansbank uluslar arası bir bankadır. Bu bankanın hem yurt içi hem de yurt dışı müşterisi mevcuttur. Ayrıca QNB Finansbank ürünleri göz önünde bulundurulduğu zaman online bir şekilde QNB Finansbank müşterilerine de ekstra ayrıcalık tanınmış olmaktadır. Kredi kartı sunumu ve onlarca kredi kartı ürünü olması her yaşta ve her meslekte QNB Finansbank müşterisine ayrıcalık tanınmasına olanak sunmaktadır.

 

QNB Finansbank kartınız var ve online alışveriş konusunda QNB Finansbank Kredi Kartı Online Alışveriş Açma Kapama işlemini nasıl yapacağınızı bu yazımızdan öğrenebilirsiniz. Sizin için sunulmuş bu fırsatlardan yararlanmak adına her aşamayı olabildiğince profesyonel kat edebilirsiniz.

QNB Finansbank Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Kapama

QNB Finansbank kredi kartının birçok internet ürünü bulunmaktadır. Bu internet ürünleri ile birlikte sizin için sunulmuş birçok avantaj da beraberinde sizleri beklemektedir. Ancak online alışveriş her zaman güvenilir değildir. bu nedenle online alışverişi kart sisteminde güvenilir kılmak adına açma ve kapama işlemlerinin yapılması gerekir. Bu aşama için sizler de her zaman aşağıda yer alan yöntemlerden yararlanabilirsiniz. Birçok farklı yöntem ile bu aşamaları birebir değerlendirebilir ve sizler de istediğiniz zaman kredi kartınızı alışverişe açıp harcama yaparsınız. İstediğiniz zaman da güvenlik önlemleri gerekçesi ile alışverişe kapatabilirsiniz. Bu sistemin sizin elinizde olması demek aslında birçok kolaylığı da beraberinde getirmektedir.

QNB Finansbank Kredi Kartı Online İşlemlere Açma ve Kapama Yöntemleri

1 ) QNB Finansbank Mobil Uygulama Kullanılarak Online Alışveriş Açma / Kapama

QNB Finansbank müşterileri, kullanmış oldukları kredi kartı ile birçok avantaja sahip oluyorlar. İnternet alışverişlerinden puan toplamaya kadar sahip oldukları avantajlar sayesinde hem harcıyorlar hem de kazanıyorlar. Kredi kartı ile online alışveriş yapmak için öncelikle kredi kartını online alışverişe açmanız gerekiyor. Bu işlem için bankanın mobil uygulamasını indirip müşteri numarası ve şifrenizi girmeniz yeterli oluyor. Kişisel profilinize eriştikten sonra kredi kartı sekmesine tıklayarak açılan menüde kart ayarları sekmesine tıkladığınızda yeni bir menü açılıyor. Burada yer alan online alış veriş sekmesinin karşısında bulunan kutucuğa tıkladığınızda artık kredi kartınız online alışveriş için aktif durumda oluyor.

2 ) QNB Finansbank Web Sitesini Kullanarak Online Alışveriş Açma /Kapama

Mobil uygulama dışında bankanın web sitesini kullanarak da kredi kartınızı online işlemlere açabilirsiniz. Bankanın resmi web sitesine erişim sağlayarak müşteri numaranız veya T.C. kimlik numaranızı girdikten sonra profil sayfanıza erişim sağlamalısınız. Bu sayfa da yer alan işlemlerim menüsünden kredi kartı işlemlerine tıklamalı ve açılan sayfa da yer alan ayarlar sekmesine tıklayarak kart ayarlarının bulunduğu sayfaya erişmelisiniz. Açılan sayfa da kredi kartı ile ilgili olarak çok sayıda işlem yer alıyor. Online alışveriş sekmesine tıkladığınızda ilgili onay bölmesi yeşil renge sahip oluyor. Kaydet dediğinizde kredi kartınızı online alışverişe açmış oluyorsunuz.

3 ) QNB Finansbank Çağrı Merkezi Online Alışveriş Açma/ Kapama

Bu yöntemler dışında kredi kartınızı online alışverişe açmak için izleyebileceğiniz bir diğer yöntem çağrı merkezini aramak. QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri 0 850 222 1 900 numarasını aradığınızda karşınıza çıkan müşteri temsilcine yapmak istediğiniz işlemi belirtiyorsunuz. Müşteri temsilcisi kredi kartı ayarları sayfasına kendi sistemi üzerinden erişim sağlıyor. BU aşamadan sonra size yapmak istediğiniz işlemi sorarak sesli onay alıyor. Kredi kartınız online alışverişe açılsın mı sorusuna evet şeklinde cevap verdiğinizde kredi kartınız artık online işlemlere açılmış oluyor. Bu yöntem diğer yöntemlere göre biraz daha uzun sürebiliyor. Anlık olarak kartınızı online alışverişlerde kullanabiliyorsunuz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *