«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Denizbank Kredi Kartı Online Alışveriş Açma Kapama

Denizbank Kredi Kartı Online Alışveriş Açma Kapama

Denizbank online alışveriş açma kapama

Denizbank Online Alışveriş Açma Kapama/ Denizbank Kredi Kartı İnternet Alışverişine Açma Kapama

Denizbank Türkiye genelinde ve yurt dışında çok kullanılan bankalardan bir tanesidir. Denizbank kullanımı ile sizler de ister yurt içi ister yurt dışı online alışveriş yapabilirsiniz. Bunun için de Denizbank online alışveriş açma kapama konusuna dair nereden yapıldığının bilgisini edinmeniz gerekmektedir.

Denizbank Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Kapama

Bu yazımızda Denizbank online alışveriş açma kapama işlemlerine ilişkin alternatif hangi kanalların kullanım gösterdiğine dair bilgi bulabilirsiniz. Bu sayede sizler de Denizbank’ ın mobil bankacılık, internet bankacılığı, telefon bankacılığı aracılığı ile nasıl online alışveriş açılımı yapılır ya da kapatılır buna erişim sağlayabilirsiniz. Özellikle Denizbank’ ın sunmuş olduğu alternatif ve ayrıcalıklardan yararlanılarak sizler de kaliteli ve bir o kadar da başarılı bir banka ile çalışmanın ayrıcalığına erişim sağlayabilirsiniz.

Denizbank’ ın kredi kartı konusunda, Denizbonus, Afili bonus, Fenerbahçe kart, GS kart gibi, taraftar kartları bulunmaktadır. Bu kartlar ile birlikte, hepsinin online olarak internet alışverişine açıldığı görülmektedir. Onlarca Denizbank kredi kartı ürününün bu şekilde işlem görmesi ile birlikte profesyonel bir şekilde Denizbank ürünlerinin de online şekilde hizmete açılması, kullanılması, kullanıcının istediğinde ise yeniden kullanıma kapanması mümkündür. Kredi kartı kullanıcılarının diledikleri zaman diledikleri yerde online şekilde kartlarına açma ve kapama olarak müdahale edebiliyor olması büyük kolaylık tanımaktadır.

Denizbank Online Alışveriş Onayı

1 ) Denizbank Mobil Uygulama Kullanarak Online Alışveriş Açma Kapama

Kurumsal yapısıyla bilinen Denizbank her alanda olduğu gibi mobil uygulama alanında da müşterilerine çok geniş yetkiler tanıyan bankalar arasında yer alıyor. Mobil uygulama üzerinden kredi kartınızı veya hesap kartınızı online işlemleri açıp kapatabiliyorsunuz. Cep telefonunuza indireceğiniz mobil uygulama üzerinden kredi kartı sayfasına erişim sağlayarak kredi kartı ayarlar sayfasına tıkladığınızda karşınıza kartınız ile ilgili birçok alanda düzenleme yapabileceğiniz ayarlar sayfası çıkıyor. Bu sayfada online alışveriş işlemler sekmesinden tıklayıp aktif hale getirip kaydettiğiniz de artık kredi kartını online olarak tüm alışverişlerde kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz aynı yöntemle kredi kartınızı online alışveriş işlemlerine kapatabiliyorsunuz.

2 ) Denizbank Web Sitesini Kullanarak Online Alışveriş Açma Kapama

 

Mobil uygulama dışında online alışveriş işlemleri için Denizbank web sitesini de kullanabilirsiniz. Sitenin resmi internet sitesi olan https://acikdeniz.denizbank.com/CustomLogin sayfasına erişim sağlayarak size tanımlanmış olan müşteri numarası ve internet şifrenizi girerek kendi sayfanızda ulaşabiliyorsunuz. Burada sol tarafta yer alan menüden kredi kartı sayfasına tıklayıp açılan menüden tekrar ayarlar sayfasına tıkladığınızda kredi kartı bilgi düzenleme sayfasına erişim sağlayıp istediğiniz düzenlemeleri yapabiliyorsunuz. Bu işlemler içerisinden dilerseniz kredi kartınızı online alışveriş işlemleri için açabilir veya dilerseniz açık olan online alışveriş işlemleri sekmesini tıklayarak kapatabilir, deaktif hale getirebilirsiniz.

 

3 ) Deniz Bank Çağrı Merkezi Online Alışveriş Açma Kapama

 

Denizbank çağrı merkezi aracılığı ile kredi kartınızı online alışveriş işlemleri için aktif hale getirebiliyorsunuz. Denizbank çağrı merkezi numarası olan 0 850 222 0 800 numarasını aradığınızda müşteri temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz. Müşteri temsilcisine yapmak istediğiniz hizmetleri söylediğiniz de sizin adınıza bu işlemleri yapacaktır. İlgili müşteri temsilcisine ulaşarak kredi kartınızı online alışverişe açmak istediğiniz belirtiğinizde kredi kartı ayarlar sayfasına erişim sağlayacak, sizden sesli yanıt almak için kredi kartınızı online işlemleri açmak istiyor musunuz veya kapatmak istiyor musun sorusunu soracaktır. Size sorulan soruya evet diye yanıt verdiğinizde müşteri temsilciniz sizin adınıza kredi kartınızı online işlemlere açacak veya hayır cevabı verirseniz kredi kartınızı online işlemlere kapatacaktır. Kısa süre de yapacağınız bu işlemi günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *