«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. A BANK MEVDUAT FAİZ ORANLARI 2020

A BANK MEVDUAT FAİZ ORANLARI 2020

A Bankç

A BANK Güncel Mevduat Faiz Oranları 2020

A Bank, her ne kadar yeni adı olan Alternatif bank olarak gündemde olsa, da; müşteriler tarafından eski adı olan A bank ile bilinmektedir. A Bank ve Alternatif bank aynı ismi taşıyan ve zaman içerisinde isim değişikliğine gitmiş olan bir bankadır. Bu yazımızda sizlere A Bank olarak bilinen Alternatif Bank’ ın mevduat ürünlerinden bahsedilecektir. 2020 yılına girilmesi ile birlikte Ocak ayından itibaren mevduat faiz ürünlerinin hesaplatılması ve bu ürünlerin de faiz oranlarının açıklanması ile birlikte yeni dönem mevduat ürünü açıklamaları yapılmıştır. A Bank Mevduat Faiz oranları 2020 başlıklı yazımızda bu mevduat ürünlerini ve mevduat faiz oranlarının yeni şeklini gerek kendinize uygun bir ürün ile çalışabilmek mümkün hale gelmiştir.

A Bank Mevduat Ürünleri 2020

A Bank mevduat ürünlerinde yüksek miktarda faiz oranları ile birlikte yüksek getiri avantajı sunulmaktadır. A Bank mevduat ürünleri vadeli mevduat hesap ve vadesiz mevduat hesap olmak üzere iki aşamalı olarak karşımıza çıkmaktadır. A Bank Vadeli mevduat hesapları üç tanedir. VOV hesap, e mevduat hesabı ve vadeli TL hesabı olmak üzere farklı vade imkanı ile sunulan bu mevduat ürününde A Bank mevduat faiz oranları işletilmektedir. A Bank vadesiz mevduat hesabı, vadesiz TL hesabı, vadesiz döviz hesabı ve vadesiz altın hesabı olmak üzere üç farklı şekildedir.

A Bank Mevduat Faiz Oranları Hesaplama 2020

A bank mevduat ürünlerinin vade imkanı 32 gün ile 728 gün arasında değişebilmektedir. A bank mevduat ürünlerinde TL vadeli hesabı faiz oranı incelendiği zaman, TL hesabı minimum yatırım tutarı 1000 TL dir. 1000 TL ile 2.000.000 TL arasında değişen TL vadeli hesap vade imkanı maksimum 728 gün ile sınırlandırılmıştır. Vade miktarını ve yatırım tutarını A Bank müşterisinin belirleyeceği şekilde planladığı hesaba uygun faiz imkanı da sunulmaktadır. %5 oranı ile %8.25 oranı arasında değişen vade farkına ve yatırım tutarına bağlı şekilde sunulan faiz oranı belirlenmiştir. USD ve Euro hesabı vade imkanı bulunmamakta olup, TL üzerinden faiz oranı işletilmekte ve buna uygun vadeye bağlı değerlendirmeler yapılmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *