«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Aidatsız Kredi Kartı Alabileceğiniz Bankalar

Aidatsız Kredi Kartı Alabileceğiniz Bankalar

aidatsiz-kredi-kartlari

Herhangi bir kredi kartı başvurusu yaptığınız da bankalar öncelikle sizlere aiadat aldıkları kredi kartını vermek isterler. Bundan önceleri de her zaman böyle olmuştur fakat bankacılık ve tüketicilik üzerine çıkan kanun gereği artık bu böyle olmamaktadır. Bankalar size normal kredi kartlarının haricin de aidatsız kredi kartını da önermek zorundalar. Sizler de aidatlı yerine aidatsız kredi kartı talebin de bulunabilirsiniz. Artık kullanmış olduğunuz kredi kartlarına aidat ödemek zorunluluğunuz da yoktur. Fakat tabiki aidatlı olan kredi kartlarının kampanya ve bankacılık ve bonus kazanma özelliği aidatsız kredi kartlarına oranla daha fazla olup aidatlı olan kartlara daha fazla özellik tanınmış ve bu özellik ile niteliklerinin fazla olmasının sebebi de sizlerin de malumunuz olduğu gibi bankaların müşterilerine aidatlı kredi kartını daha çok kullandırmak istiyor olmalarıdır. Artık yeni çıkan yasa gereği kredi kartınıza aidat ödemeden kullana bileceksiniz.

Hangi Bankanın Aidatsız Kredi Kartı Mevcuttur

Artık bu yasa yürürlüğe girdikten sonra hemen hemen Bankalar müşterilerini kaybetmemek için aidatsız kredi kartı da vermek zorunda kaldılar. Elbette hiç bir Banka hali hazır da olan müşterisini hiç bir şekilde kaybetmek istemez. Bu sebeplerden dolayı müşteri kaybı yaşamak istemeyen Bankalar müşterileri için Aidatsız kredi kartı da vermeye başlamışlardır.

World Eko Kart- Yapı Kredi Bankası

Yapı kredinin verdiği bu aidatsız kredi kartının 50 TL’ ye kadar temassız özelliği bulunmaktadır. Bu kredi kartı ile daha hızlı ve güvenli ödeme yapmanız da mümkündür. Bu kredi kartına başvuru yapmak isterseniz 444 0 444 ile  0 850 222 0 44 nolu telefon numaralarından ulaşa bilmeniz mümkündür.

Sade Kart- TEB

TEB bankasının müşterilerine sunduğu bu kredi kartı aidatsız olup nakit ihtiyaçlarınızı karşılar ve 100 TL’ nin üzerindeki alış verişlerinizi taksitlendirmenizi sağlamaktadır. Hiçbir şekilde yıllık aidatı kesinlikle yoktur.

Enpara.com Kredi kartı

Bizim araştırmalarımız doğrultusun da hiç bir şekilde aidat ücreti olmayan kartların için de hemen hemen en avantajlısı diyebileceğimiz bir Kredi kartıdır. Ülkemiz de şubesiz banka olan enpara.com dijital bankalar arasın da en zirvede kendine yer bulmuştur. Bu kredi kartı ile QNB Finansbank üye iş yerlerinden taksit imkanı sunmaktadır. Bu kartın özelliği çok fazla olup QNB Bankasının internet sitesinden kart hakkındaki bütün özellik ve nitelikleri inceleye bilirsiniz. Bu incelik ve özellikleri bizim de yazmamız mümkün fakat biz buradan sadece bu kartın aidatsız kredi kartları için de en çok özelliğe sahip olduğunu siz değerli okuyucularımıza bildirmek istedik.

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *