«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Limitsiz Kredi Kartı Nasıl Alınır

Limitsiz Kredi Kartı Nasıl Alınır

limitsiz kredi kartı nasıl alınır

Limitsiz Kredi Kartı Nedir?

Finansal konularda müşterilerine her daim çeşitli imkânlar sunan bankalar, bünyesinde bulunan bankacılık işlemlerinin bazılarını sadece özel müşterileri için hazırlamaktadır. Bu bağlamda bankaların müşterilerine en çok sunduğu ürünler arasında yer alan kredi kartları müşterinin portföyüne göre çeşitli özelliklerde ve limitlerde banka müşterilerine kullandırılır. Her kredi kartının ortaya özelliği günlük alışverişlerde doğrudan veya taksitli ödeme imkanı sunması, acil nakit avans işlemlerinde nakit desteği ve bunun yanında istenilen ödemelerin düzenli olarak otomatik ödeme talimatı ile verilebilmesine imkan sağlar.

Limitsiz Kredi Kartı Özellikleri ve Avantajları Nelerdir?

Kredi kartlarının kendi içerisinde özelliklerinin yanı sıra limit özelliklerine göre de müşteriden müşteriye değişen imkânları bulunmaktadır. Özellikle de limitsiz kredi kartı olarak bilinen ve son derece özel müşteriler için kullandırılan bu ürün ilk sırada gelir. Bu bankacılık ürünü ile ilgili olarak birçok vatandaşımız yanlış bilgilendirmeye sahiptir. Birçok kişi bu kredi kartlarının limit bakımından sınırsız olduğunu düşündüğü gibi aynı zamanda kullanım noktasında herhangi bir sınırlama olmadığı düşünülür. Hâlbuki bankalar limitsiz kredi kartını kullanıcıya göre belirli limitlerde sınırlama yapmakta ve kullanımını yine müşterinin talimatları noktasında değişime açık halde tutmaktadır.

Limitsiz Kredi Kartı Nasıl Alınır?

Limitsiz kartlar ile ilgili olarak en bilindik olanı American Express Black’tir. Kara kredi kartı adıyla ünlenen bu kredi kartı banka tarafından belirli gelir seviyesine sahip banka müşterilerine kullandırılmaktadır. Limitsiz kredi kartının temel mantığı da bu şekilde olup ayrıca bankalar tarafından müşterinin direktiflerine açık haldedir. Bu kredi kartlarının limitlerinin yüksek olmasından dolayı bankalar müşterilerine güvenilir bir sistem sunma adına limit hareketlerini müşterilerinin isteğine göre de ayarlamaktadır.

 

Kredi kartı sahipleri yüksek limitli olarak bir şey almak istedikleri zaman banka ile iletişime geçip mevcut sınırsız limitlerini istedikleri miktara çıkartabilmektedirler. Böylece herhangi bir şekilde limitsiz kredi kartı dolandırıcılığına karşı önlem almış olurlar. Bankanın bu güvenlik sistemi sayesinde de müşteri memnuniyetini bir üst çıtaya çıkarmaktadırlar. Bu bankacılık ürünleri ile ilgili olarak ülkemizde birçok banka kendi özel müşterileri için hazırlamakta olup müşterilerinin talep etmeleri halinde kredi kartını limitsiz değer olarak ifade edilen üst limitlere çıkartılması içten bile olmamaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *