«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank Mevduat Faizi Oranları 2020

QNB Finansbank Mevduat Faizi Oranları 2020

Finans Mevduat

QNB Finansbank Mevduat Faizleri 2020

QNB Finansbank Mevduat Faizi oranları 2020 yazımızda, QNB Finansbank üzerinden birikim sağlamak isteyen müşterilerimizi ilgilendiren yeni 2020 yılına özel faiz oranları açıklanmaktadır. Bu oranlar ve vade farkları ile birlikte birikimlerinizin türüne uygun değerlendirmeler ve yatırımlar gerçekleştirmeniz mümkün olmaktadır. Bu sayede sizler de her zaman kaliteli bir şekilde birikim yapmak ve aynı zamanda da amacına uygun olarak faiz oranlarının kar getirilerinden yararlanmak için yazımızdan yararlanabilirsiniz.

QNB Finansbank Mevduat Faiz Ürünleri 2020

QNB Finansbank 2020 yılında da oldukça geniş bir vadeli hesap yelpazesi ile müşterilerine vade oranı ile birlikte kazandırmaya devam etmektedir. 2020 yılına özel vade farkları ve faiz oranlarını sizler için bölüm b ölüm vadeli ürünlerine aktarmış bulunmaktayız. Bu sayede sizler de vadesine göre kolayınıza gelecek olan ürünü bularak ona dahil olabilir ve birikimlerinizi yerinde yapmaya başlayabilirsiniz.

QNB Finansbank Vadeli Mevduat Hesabı 2020

%10,20 oranında gerçekleşen 2020 taşınma faizi ile birlikte bu ırandan başlayarak artış gösteren bir vadeli üründür. Ürünlerin vade oranı ile birlikte vade süresi de birbirine paralellik göstermektedir. Maksimum 1100 güne kadar vade süresi artırımı yapabilmek mümkündür.

QNB Finansbank E vadeli Mevduat Hesabı Faiz Oranları 2020

QNB Finansbank e vadeli mevduat hesabı QNB Finansbank müşterileri tarafından çok tercih edilen bir üründür. Bununla birlikte 2020 yılında da çok tercih edilmeye devam edecektir. Çünkü yüzde üzerinden saplanılan bu hesapta minimum hesap açma limiti de 50 TL ile sınırlandırılmıştır. Herkesin kolaylıkla girip yeni bir vade birikim hesabı oluşturabileceği bir ürün olduğu için de sıklıkla tercih edilmektedir. TL, USD ve EURO birimleri cinsinden QNB Finansbank e vadeli mevduat hesabı anında açılabilmektedir. İster banka şubesinden ister mobil şube ve internet şubesi aracılığı ile sizler de bu yöntemi belirleyebilirsiniz. TL mevduat hesabı; %3 faiz oranından başlayan fiyatlar ile vade süresine ve yatırılan miktara göre değişiklik göstermektedir. Euro %0, 1 ile; USD %0,95 ile başlayan faiz oranlarından vade farklı ve yatırılan miktarın değişkenliği ile birlikte artış göstermektedir.

QNB Finansbank Kazandıran Günlük Hesap Faiz Oranları 2020

Vade bozulmadan para çekme imkanı kazandıran ve bunun üzerine de günlük faiz imkanları ile birlikte bütün bankacılık işlemlerini aynı hesap üzerinden yapabilmeye olanak tanıyan bir QNB Finansbank 2020 vadeli ürünüdür. Bu ürün ile birlikte Finansbank müşterileri kendi vadeli hesaplarını yönetebilme imkanına sahip olmaktadır.

QNB Finansbank Çift Sarılı Hesap Faiz Oranları 2020

En düşük mevduat faiz oranı limiti 4-60 gün vade süresine uygulanmakta olup yatırılan tutarın % 8.5 oranına uygulanmasını ifade etmektedir. Bu sayede en kısa vadeyi en yüksek mevduat faiz oranı ile birlikte uygulayabilmek mümkündür. Para çekme işlemlerin vade bozulmaz. Hesabın adının çift sarılı olmasının nedeni faiz oranlarında yükseklik uygulaması buna ek olarak da hesabın hem vadeli hem de vadesiz olarak çift şekilde kullanılmasına olanak sağlanmasıdır.

QNB Finansbank Dönüşümlü Mevduat Hesabı Faiz Oranları 2020

Döviz cinsi üzerinden açılan QNB Finansbank vadeli mevduat hesabıdır. Bu hesapta 6 farklı şekilde döviz cinsi üzerinden müşterinin isteğine ve ihtiyacına uygun şekilde dönüşüm uygulanabilmektedir. Dövizler arası istedikleri kadar hesap dönüştürme yetkisine sahiptirler. Minimum 30.000 TL ile açılan QNB Finansbank dönüşümlü mevduat hesabı, 21-60 gün arasında vade süresinden oluşmaktadır. Her bir para biriminin yatırım tutarına oranla kendine özgü bir faiz oranı bulunmaktadır. Bu oran hakkındaki bilgilendirmeyi ve dönüşümlü hesabın hesap değişimi yapılarak faizden etkilenmeden geçen çalışma şeklini, QNB Finansbank banka personellerinden detaylı anlatım ile öğrenebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *