«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası 40 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası 40 TL Bankkart Lira Kampanyası

40-tl-bankkart-lira-kampanyası

Ziraat Bankası 40 TL Bankkart Lira Kampanyası / Bankkart 40 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası 40 TL Bankkart Lira Kampanyası detayları hakkında gerekli bilgiler için haberimizden faydalanabilirsiniz. Yılın her ayı süresince Banka’lar kampanyalar düzenliyor. Söz konusu kampanyalar arasında ise kredi kartları ile yapılan alışverişlere yönelik kampanyalar ön plana çıkıyor. Son zamanlarda genellikle ihtiyaç kredileri üzerine düzenlenen kampanyalar şu sıralar yerini kredi kartı üzerinden yapılan kampanyalara bırakmıştır. Bugün ki haberimiz de Ziraat Bankası Bankkart 40 TL Bankkart Lira kampanyası hakkında olacaktır. Ziraat Bankası kartı olan Bankkart hem kredi kartı hem de Banka kartı olarak kullanılan özellikleri ve avantajları olan bir karttır.

Bankkart 40 TL Bankkart Lira Kampanyası ; Bankkart kartlarınız ile ayın sektörü kampanyası olan Ev aletleri, züccaciye ve Dekarosyon harcamalarınızda 40 TL Bankkart Lira kazanacaksınız. Söz konusu olan 40 TL Bankart Lira Ayın sektörü kampanyası hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır. Sizlerde Haberimizi okuyarak 40 TL Bankkart Lira kampanyası hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Bankkart 40 TL Bankkart Lira Kampanyası Detayları Nelerdir

Ziraat Bankası 40 TL Bankkart Lira kampanyası 01 kasım ile 30 kasım 2022 dönemini kapsamaktadır. Bu dönem içerisinde ev aletleri, züccaciye ve dekarasyon sektöründe yapmış olduğunuz 250 TL ve üzeri harcamalarınıza yüzde 5 toplamda 40 TL Bankkart Lira kazanırsınız. Ayın sektörü kampanyasına katılım sağlamak isteyenler banka şubelerinden, Mobil şube’den, internet şube’den ve SMS bankacılığı üzerinden katılabilirler. SMS ile katılım sağlamak isterseniz AYINSEKTORU yazarak 4757 SMS göndermelisiniz. SMS gönderimleri ücretsiz olarak yapılır. AYINSEKTÖRÜ Kampanyası boyunca bir kişi sadece 40 TL Bankkart Lira kazanabilir.

40-tl-bankkart-lira-kampanyası
Ziraat Bankası 40 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası Bankkart 40 TL Bankkart Lira kampanyası için Bankkart ücretsiz, Bankkart Busness ve Bankkart Başak ürünleri ile yapılan işlemler Ayın Sektörü kampanyasında değerlendirilmez. Yine bu kampanya kapsamında iptal ya da iade işlemlerinizin olması gibi hallerde Kartınıza yüklenen Bankkart Lira geri çekilir. Lakin yüklenen Bankkart Lira’yı kullanmış iseniz kullanılan tutar kredi kartınıza ya da hesabınıza borç olarak yansıtılır. Ziraat Bankası Bankkart 40 TL Bankkart Lira kampanyası hakkında çok daha detaylı bilgileri url’ye https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/mobilya-ve-dekorasyon/ayin-sektoru-ev-aletleri-zuccaciye-dekorasyon tıklayarak öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Ziraat bankası iletişm hattını arayarak banka’nın müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirsiniz. Ziraat Bankası iletişim bilgileri için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html tıklayınız.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz Bankkart Haberleri hakkında aşşağıda belirtilen url’ye tıklayarak bilgiler alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Bankkart Başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-bankkart-kredi-karti-basvurusu/.html

Bankkart Gold Başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-bankkart-gold-basvurusu/.html

Genç Bankkart Başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/bankkart-genc-basvurusu-bankkart-genc-nedir/.html

Bankkart Taksitli nakit avans kampanyası : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-bankkart-taksitli-nakit-avans-kampanyasi/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.