«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Bankkart Genç Başvurusu / Bankkart Genç Nedir

Bankkart Genç Başvurusu / Bankkart Genç Nedir

Genç-Bankkart-başvurusu-nasıl-yapılır

Bankkart Genç Başvurusu / Bankkart Genç Nedir

Ziraat bankası çok yönlü hizmetler veren Kamu bankasıdır. Her alanda hizmetlerin en sıkıntısız olanı ve eksiksiz olanı yine Ziraat bankası tarafından verilir. Ziraat bankası her zaman müşteri memnuniyetini prensip edinen banka olarak hizmetler sunar. Bu hizmetlerine Bankkart Genç ile yeni bir yenilik getirmiş kredi kartı ve banka kartını bir arada birleştirmiştir. Son zamanlarda yetişkin öğrenciler tarafından en çok talep gören Bankkart Genç başvurusu haberleri internet arama motorları üzerinde de yoğunluk göstermiştir. Gençler tarafından bu kadar talep görmesinin nedeni ise Genç Bankkartın özellikli ve avantajlı bir kart olmasıdır.

Bankkart Genç başvurusu nasıl yapılır, Bankkart Genç nedir, Bankkart Genç’e kimler başvuru yapabilir, Bankkart Genç için yaş sınırı nedir, Bankkart Genç hangi adrese gönderilir, Bankkart Genç ne işe yarar, Bankkart Genç avantajları ve Bankkart Genç özellikleri hususunda merak edilen bütün bilgiler haberimizin detayları içerisinde yer alıyor.

Ziraat Bankası Bankkart Genç Nedir

Ziraat bankası Bankkart Genç ile bütün bankacılık işlemleri çok daha avantajlı yapılıyor. Bankkart Genç Ziraat bankası tarafından genç yaş guruplarına yönelik çıkartılan kart olmaktadır. Ziraat bankası tarafından genç yaş gurupları için çıkartılan kart hem banka kartı hem de kredi kartı özelliğine sahiptir. Bankkart Genç kullanıcıları bu kartı iki kart olarak kullanabilir ve işlem yapabilirler. Bankkart Genç ile hem kredi kartınız hem banka kartınız olmuş olur. Ziraat bankası tarafından genç kişiler içilen çıkartılan Bankkart Genç hakkında merak edilen konuların başında Bankkart Genç yaş sınırı nedir ve kimler Bankkart Genç başvurusu yapabilir soruları yer almaktadır. Bankkart Genç başvurusu nasıl yapılır, Bankkart Genç’e kimler başvuru yapabilir, Bankkart Genç için yaş sınırı nedir, Bankkart Genç hangi adrese gönderilir, Bankkart Genç ne işe yarar, Bankkart Genç avantajları ve Bankkart Genç özellikleri nelerdir başlıklar halinde inceleyelim.

Ziraat Bankası Bankkart Genç Başvurusu Nasıl Yapılır

Bankkart Genç başvurusu ziraat bankasının bütün şubelerinden yapılır. Ziraat bankasının Yurdumuzun bütün il ve ilçelerinde şubesi oldukça fazladır. Bu nedenle şube’den başvuru yapmak için asla bir sıkıntı olmaz. Ziraat bankası kredi kartı olan Bankkart Genç başvurusu Ziraat bankası mobil şube ile kolaylıkla yapılır. Bankkart Genç başvurusu yapmak isteyen kişiler bu kart için Ziraat bankası internet şube’si üzerinden de başvurularını yapabilir. Bir başka başvuru yöntemi ise Ziraat bankası iletişim hattı ile yapılan başvurudu yöntemidir.  Ziraat bankası kredi kartı ve banka kartı özelliğine sahip Bankkart Genç başvurusu, Ziraat bankası SMS  bankacılığı üzerinden de yapılabilmektedir.

Mobil ile Bankkart Genç Başvurusu Nasıl Yapılır

Ziraat bankası mobil ile başvuruda bulunmak isteyenlerin ziraat bankası mobil bankacılığı hesabı olması gerekir. Mobil Bankacılığı hesabı olmayanlar hesap açtıktan sonra mobil bankacılık ile Bankkart Genç Başvurusu yapabilir. Bankkart Genç başvurusu yapmak için Mobil bankacılığa giriş yapın. Sonra ise ekranda görünen başvurular ikonuna tıklayarak giriş yapın. Daha sonra ise Kart başvurusu kısmından Bankkart Genç başvurusu seçeneğine giriş yapın. Bankkart Genç başvurusu seçeneğine giriş yaptıktan sonra başvuru adımlarınızı tamamlamış olursunuz. Kısaca başvuru şekli ise Başvurular > Kredi Kartı Başvurusu > Bankkart Genç başvurusu menüsü takip edilerek Ziraat bankası mobil ile Bankkart Genç başvurusu tamamlanmış olur.

ziraat bankası mobil şube url: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik/ziraat-mobil

İnternet Şube İle Bankkart Genç Başvurusu Nasıl Yapılır

Ziraat bankası internet bankacılığı ile Bankkart Genç başvurusu yapamak isteyenlerin ziraat bankası internet bankacılığı hesabı olması gerekiyor. Ziraat bankası internet bankacılığı hesabına sahip olmayanlar hesap açtıktan sonra internet şube ile Bankkart Genç Başvurusu yapabilirler. Bankkart Genç başvurusu yapmak için Tarayıcınızı açarak ziraat bankası internet bankacılığına giriş yapın. İnternet şube’ye giriş yaptıktan sonra ekranınızda görünen başvurular ikonuna tıklayarak başvurular bölümene giriş yapın. Daha sonra ise Kart başvurusu kısmından Bankkart Genç başvurusu seçeneğini seçmelisiniz. Bankkart Genç başvurusu seçeneğini seçtikten sonra başvuru adımlarınızı tamamlamış olursunuz. Kısaca başvuru şekli ise Başvurular > Kredi Kartı Başvurusu > Bankkart Genç başvurusu menüsü takip edilerek Ziraat bankası mobil ile Bankkart Genç başvurusu tamamlanmış olur.

SMS İle Bankkart Genç Başvurusu Nasıl Yapılır

Ziraat bankası SMS bankacılığı ile müşterilerine sorunsuz hizmetler sağlayan güzide bankalarımız arasındadır. SMS ile bir çok banka işlemleri takip edilebilir ve kredi başvurusu, kredi notu sorgulama, kredi kartı başvurusu, banka kartı başvurusu yapılabilir. Sizlerde Ziraat bankası SMS ile Bankkart Genç Başvurusu işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Ziraat bankası SMS bankacılığı ile Bankkart Genç başvurusu yapmanız için Bankkart Genç yazarak 4757′  ye SMS göndererek Bankkart Genç başvurunuzu hızlı ve güvenli olarak yapabilirsiniz.

ziraat bankası kredi notu sorgulama: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kredi-notu-sorgulama-ve-ogrenme/.html

İletişim Hattı İle Başvuru Nasıl Yapılır

Ziraat bankası iletişim hattı yılın her günü olmak üzere 365 gün 7/24 aktif olan tekefon numaraları ile hizmetler vermektedir. Ziraat bankası iletişim hattı 0 850 258 00 00 ‘dan günün her saatinde bankacılık işlemleriniz için hizmet ve destek alırsınız. Ziraat bankası Bankkart Genç başvurusu yapmak için 0 850 258 00 00 numaralı iletişim hattını arayarak müşteri temsilcilerine bağlanın. Müşteri temsilcilerinin sizlerden istediği bilgileri eksiksiz ve doğru olarak verdiğiniz takdirde Bankkart Genç başvurusu işleminizi çok kısa bir süre içinde gerçekleştirirsiniz.

ziraat bankası iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html

Bankkart Genç’i Kimler Alabilir / Bankkart Genç Yaş Sınırı Nedir

Bankkart Genç yaş sınırı ve kimleri bu kartı alabileceği hususlar banka tarafından belirlenmiştir. Bankkart Genç’ e başvuru yapmak ve kullanıcısı olmak için banka tarafından istenilen şartlara haiz olmak gerekir. Banka tarafından istenilen şartlar ve Bankkart Genç yaş sınırı aşağıda listelenmiştir.

Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) burs ya da öğrenim kredisi alıyorsan

18 – 26 yaş aralığında bir Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisiysen

Sizler de KYK’dan burs ya da öğrenim kredisi alıyorsanız  Bankkart Genç’e ve Harçlık Avans’ a başvurunuzu yapabilirsiniz.

öğrenci-dostu-Genç-bankkart
üniversiteliler için en uygun kredi ve banka kartı

Bankkart Genç Kullanımı Detayları

Bankkart Genç ile banka kartı ve kredi kartı tek kart üzerinde birleşti;

Bu ürünü kullanırken yapılması gereken önemli husus ise alışveriş yaparken, para çekerken istediğin kartı seçmek olacaktır.​​

Kullanıcısı için nitelikli olarak sunulan bu ürün ile tek kartta hem banka kartı hem de kredi kartının özelliklerini bir arada bulabilirsin.

Ayrıca hesabınızda nakit olmadığı durumlar da faizsiz/masrafsız ekstra alışveriş fırsatı sunan Harçlık Avans’ını KYK bursun veya öğrenim kredin devam ettiği sürece kullanabilirsin.

Kredi kartı özelliği aktive edildikten hemen sonra alışverişlerini ister banka kartına bağlı vadesiz hesabınızdan veya Harçlık Avans limitiniz üzerinden , dilerseniz de kredi kartı limitinizden yapabilirsiniz.

İşlem yaparken POS veya ATM’de önce hangi özelliği kullanmak istediğini seçmelisiniz. Daha sonra ise kartınızla işleme devam etmeniz gerekir.

Bankkart Genç ile ayrı şifreleri aklında tutmana gerek kalmadan iki kartı tek kart olarak kullanabilirsiniz.

Bankkart Genç Özellikleri ve Avantajları

1-Bankkart Genç başvurusu yaparak nakit ihtiyaçlarınızı, Ziraat bankası ATM’leri ile yurt içi ve yurt dışındaki MasterCard amblemli diğer tüm ATM’lerden hızlıca karşılarsınız.

2-Bankkart Genç başvurusu yaparak kartınızın bağlı olduğu hesapta para olmadığı durumlarda her ay Harçlık Avans limitiniz kadar ekstra alışveriş yapabilirsiniz.

3-Bankkart Genç başvurusu yapan kişiler KYK ödemesi devam ettiği süre zarfı içinde bu fırsattan faizsiz/masrafsız faydalanır. Her ay kullandığınız Harçlık Avans bakiyesinin miktarı, KYK burs/öğrenim kredisi ödemen içerisinden otomatik olarak kesilir.

4-Bankkart Genç başvurusu yaparak bu karta sahip olan kullanıcılar yurt içinde ve yurt dışında alışverişlerini şifre girerek güvenli olarak yapar.

5-İnternette hem banka kartı hem de kredi kartı özelliği ile 3 boyutlu güvenlik sistemini kullanarak (3D Secure) alışveriş yapma imkanı sunar..

6- Bankkart Genç kart ile internet Şubesi ve Ziraat bankasının bütün ATM’lerinden telefon hattına, mevduat hesabı üzerinden GSM TL yükleyebilir.

7-Bankkart Genç ile şubeye gitmenize gerek duymadan, para çekme/para yatırma, EFT/Havale, fatura ödeme gibi birçok bankacılık işlemini İnternet Şubesi, Ziraat mobil ve Ziraat bankası ATM’lerini aracılığı ile rahatlıkla gerçekleştirir.

8-Bankkart Genç kullanıcıları “BAKIYE” yazıp 4747’ye SMS gönderdikten sonra hesap bakiyesini öğrenebilirler.

Bankkart Genç Kredi Kartı Özelliği

1-Bankkart Genç ile üye işyerlerinde taksitli alışverişler yapabilirsiniz.

2-Bankkart Genç ile düzenlenen kampanyalardan puan kazanabilirsiniz.

3- Bankkart Genç ile bütün kampanyalara katılabilir ve birbirinden cazip indirimlerden faydalanırsınız.

4-Bu ürünün kredi kartı özelliğini kullanarak yapmış olduğunuz alışverişlerden kazandığın puanları; yine anlaşmalı üye işyerlerinde alışverişler yaparak harcayabilirsiniz.

5-Temassız ödeme işlemlerinizi, Genç Bankkart’ınızın kredi kartı özelliği aktive ise kredi kartı özelliğinden, kapalı ise banka kartı özelliğinden 750 TL’ye kadar şifresiz, 750 TL ve üstü için şifreli olacak şekilde yapabilirsiniz.

6-Bankkart Genç ile kredi kartı özelliğini kullanarak günün her saatinde nakit avans çekebilirsiniz.

7-Bankkart Genç başvurusu yapanlar bu kart için ücret ve kredi kartı aidatı ödemezler.

Ziraat Bankası İletişim Hattı Numarası

Ziraat bankası iletişim hattını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden haberimizin konusu olan Bankkart Genç başvurusu nasıl yapılır Bankkart Genç nedir, Bankkart Genç’e kimler başvuru yapabilir, Bankkart Genç için yaş sınırı nedir, Bankkart Genç hangi adrese gönderilir, Bankkart Genç ne işe yarar, Bankkart Genç avantajları ve Bankkart Genç özellikleri için en güncel bilgileri öğrenebilirsiniz.

ziraat bankası iletişim hattı numarası : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html

 

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası kredi kartı bloke kaldırma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kredi-karti-bloke-kaldirma-2/.html

ziraat bankası altın hesabı açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-altin-hesabi-acma/.html

ziraat bankası kredi kartı temassız ödeme açma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kredi-karti-temassiz-ozelligi-acma/.html

ziraat bankası pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-pos-destek-hatti/.html

ziraat bankası kart şifresi alma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kart-sifresi-alma/.html

bankkart mobil temassız ödeme açma kapatma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/bankkart-mobil-temassiz-odeme/.html

ziraat bankası online alışveriş açma kapama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-online-alisveris-acma-kapama/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.