«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Halkbank Kredi Kartı Bolke Kaldırma

Halkbank Kredi Kartı Bolke Kaldırma

kredikarti bloke kaldırma

Halk Bankası Kredi Kartı Blokesi Kalkar mı? 2019

Değerli okuyucularımız son zamanlarda bu soru internet haber sitelerinde en çok okunan haber olmuş aynı zamanda da internet arama motorlarında en fazla aranan haber olmaktadır. Bizde siz değerli okuyucularımız için halkbank kredi kartı bloke kaldırma ve halkbank kredi kartı blokesi nasıl kaldırılır gibi soruların cevaplarını sizlere en sağlıklı ve en doğru şekilde açıklamak amacı ile bu son zamanların en çok merak edilen sorusunu sitemizin haber sayfasına taşıyarak sizlerin bilgilerine sunmak amacı ile sitemizde yayımlamak amacı ile bizzat halk bankası yetkilileri ile görüşerek konu hakkındaki bütün bilmeniz gereken detayları en ince noktasına kadar araştırdık ve şimdi siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak maksadı ile yayımlıyoruz. Söz konusu olan halk bankası kredi kartı blokesi hakkında en ince detaylara kadar bilgi sahibi olmak istiyorsanız eğer lütfen yazımızın tamamını okuyunuz ve aklınızda oluşan bütün soruların cevaplarını alın istiyoruz. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan haberimizin bütün detaylarını sırası ile hep birlikte inceleyelim.

Halk Bankası Kredi Kartı Blokesi Kaldırmanın Detayları

Değerli okuyucularımız en çok sorulan ve aranan haber olan kredi kartı blokesi nasıl kaldırılır sorusunun bütün bilmeniz gereken detayları açıklayalım. Öncelikle bilmeniz gereken detay sadece halkbank değil bütün bankların kredi kartlarının blokesi kaldırıla biliyor. Bunun için yapmanız gereken işlemler ve detaylar nedir şimdi kısaca onları inceleyelim. Değerli okuyucularımız bu olay hepimizin başına gelmekte olup bir sürü sorunlar çıkarmaktadır. Kredi kartı blokesi elbette kaldırılır fakat söz konusu olan işlemin yani kredi kartındaki blokenin kaldırılması için öncelikle bloke edilen kredi kartının bütün borcunun ödenmesi gerekmektedir. Eğer mali durumunuz buna müsait ise ilk yapmanız gereken bütün borcu kapatmanız olacaktır.

Bütün borcunuzu kapattığınız zaman kredi kartınıza konulan bloke en geç 24 saat süre zarfı içinde kaldırılarak bankanız tarafından ya SMS yolu ile yada bankanız tarafından aranarak haberdar olacaksınız. Fakat söz konusu olan bu husus çok ama çok önemlidir. Kredi kartı borcunuzu bloke edilmeden yapılandırma yapmanızı sizlere tavsiye ederim. Yapılandırma işleminiz daha kolay olacak ve kendi bütçenizi yormadan daha rahat bir şekilde ödeme imkanı ile borcunuzu kapatacaksınız. Zaten söz konusu olan kredi kartı halk bankası olduğu için bu işlem çok zor olmayacak ve çok cuzi faiz oranı ile gerçekleştirilecektir. Halk bankası en uygun oranlar ve faizler ile zaten kredi kartı yapılandırması yapan en uygun 3 bankadan birisi olmaktadır. Burada bir tavsiyemizde mutlak suretle kredi kartı borcunuzu 90 gün dolmadan ya ödemeniz yada yapılandırma yapmanız olacaktır. Çünkü 90 gün aşımından sonra bankaya hukuki işlemi başlatma yolu açılacaktır. Başka bir detay ise kredi kartı bloke edilmiş ise eğer kredi notunuzda düşüş yaşanacaktır. Şimdi ise bu nasıl olur kredi notu yenide yükselir mi bunları açıklayalım.

Kredi Kartı Blokesi Ne Zaman Açılır Kredi Notumu Etkiler Mi?

Değerli okuyucularımız kredi kartı blokesi bir üst yazımızda da belirttiğimiz üzere borcunuzun tamamını yatırdıktan sonra en geç 24 saat içinde açılacak ve tarafınıza banka tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Eğer borcunuzun tamamını yatırdığınız takdirde yine kredi kartı bloke işlemi kaldırılmamış olursa o zaman bankanızın müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. Bankanızın müşteri hizmetlerini aramanız ve borcun tamamını kapattığınızı ve bloke edilen kredi kartınızı kullanmak istediğinizi bildirdiğiniz takdirde ise kartınız en geç bir saat süre zarfı içinde açılacak ve yine bankanız tarafından ya telefon ile aranacak yada SMS yolu ile tarafınıza bilgi verilecektir. Değerli okuyucularımız kredi kartınıza bloke konulması kredi notunuzu düşürecek olup kredi kartınızın blokesi kaldırılmış olsa bile kartınız nakit avans limiti ile kart limitinde düşüş yaşanacaktır. Fakat kullanmaya başladığınız kredi kartınıza gününde ödeme yaparak kredi notunuzu yeniden yüksel te bilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken tek unsur ise ödemelerinizi geciktirmeden ve gününde yapmanız gerekecektir. Gününde ve zamanında yapılan ödemeler ile yeniden kredi notunuz yükselecek ve bloke konulan kredi kartınızın hem kart limiti hemde nakit avans limiti yeniden yükseltilecek ve yeniden bankanız tarafından sizlere bilgiler verilecektir.

Değerli okuyucularımız konu başlığımızda da olduğu gibi kredi kartı bloke kaldırma işlemleri ve bütün bankacılık sektörü ile alakalı aklınıza takılan ve merak ettiğiniz hususlar olursa eğer sizler için yayımladığımız haberimizin en alt bölümünde mevcut olan yorum bölümünden bizlere ulaşa bilir ve bizlere aklınıza takılan bütün soruları sorabilirsiniz. Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz nedeni ile bir çok vatandaşımız bu durumu yaşamaktadır. Ülke genelinde yaşanan ekonomik krizden kaynaklı bir firma, şirket ve fabrika kapatmış bazıları konkordato vermiş bazıları iflasını açıklamış ve bazıları da küçülme yoluna giderek işçi çıkarma yolunu seçmiştir. İşte bu sebeplerden dolayı işsiz vatandaşlarımız sayısında artış olmuş ve kredi kartına bloke konan vatandaşlarımızın sayısında da artışlar olmuştur…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *