«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Ulusoy Turizm Konkordato İlan Etti

Ulusoy Turizm Konkordato İlan Etti

ULUSOYYY

Ulusoy Turizmde Konkordato İlan Ettiğini Açıkladı

Ulusoy Turizm Konkordato İlan Etti; Değerli okuyucularımız gün geçmiyor ki yeni bir konkordato ilanı gelmesin. Her geçen gün kötüye giden ülke ekonomisi daha çok firmanın iflastan önce verilen yani iflasın eşiğine gelerek son çırpınışlarını yapan konkordato ilanını vermesin. Bu firmalara yılların turizm firması Ulusoy turizm de eklendi. Kim bilir daha ne kadar firma konkordato ilanı verecek bilinmez fakat şu bir gerçek ki ülke ekonomisi böyle devam etmeyi sürdürürse eğer daha bir çok firma ve şirket konkordato ilan edecek bir çok fabrika ve şirket kapanacak ve orta ve küçük ölçekli işletmeler kepenk kapatacak. Kolay değil bu kadar istihdam sağlayan firma ve şirketlerin peş peşe iflastan önceki yol olan yani iflas etmemek için uğraş vermesi ve konkordato ilan etmesi.

Bu kadar çok firmanın konkordato vermesi ve bir çok fabrika ve şirketin iflastan dolayı kapatması hatta bazı fabrika ve firmalarında iflastan kurtulmak maksadı ve amacı ile maliyeti düşürmek için işçi çıkartması işsizlik sayısı oranlarını iki haneli rakamlara çıkarmış ve bir çok vatandaşımız da işsiz kalmıştır. Bundan önce Pamukkale turizm konkordato vermiş daha sonrada iflasını açıklaması yaklaşık 4500 vatandaşımızın işsiz kalmasına neden olmuştur. Şimdi ise sırada yılların turizm firması olan Ulusoy Turizm konkordato ilan etmiş ve yakında iflası beklenmektedir.

Ülke geneline yayılan ekonomik kriz giderek büyürken Hükümet hala ortalık günlük gülistanlık gibi göstermeye çalışması hele yanlı ve taraflı haber yapan medya yayın organları ve internet haber siteleri de buna ortak oluyor Ülkenin içinde bulunduğu krizi gizlemeye çalışıyor. Son zamanlar da giderek artan icra dosyaları ve kredi kartı ve kredi icraları ile yine bu sebeplerden kaynaklanan kredi kartı bloke işlemlerinin çoğalması da ülke ekonomisinin ne kadar kötü olduğunun bir göstergesidir.

Ulusoy Ulaşım Konkordato İlanı Verdi

Ulusoy Turizm Konkordato İlan Etti; 320 araçlık filosu olan ve bu araçlar ile yolcu taşımacılığı yapan Ulusoy Ulaşım da geçtiğimiz gün konkordato ilan etmiştir. Konkordato ilan eden Ulusoy Ulaşıma mahkeme tarafından şirkete 3 ay geçici mühlet verirken komiser ataması da yapılmıştır. Fakat henüz resmi açıklamayı birinci ağızdan yapmayan Ulusoy turizm’in bu hafta içinde basın toplantısı yaparak konu hakkında bütün detayları açıklayacağı belirtilmektedir. Ulusoy ulaşımın zorda olduğu 2018 kasım ayında da belli olmuş ve firma kasım ayında maliyet düşürmek için şehir içi yolcu servislerini de kaldırmıştı. Mahkemece yapılan açıklama doğrultusunda 23.11.2018 tarihinden başlamak üzere 3 ay geçici mühlet verilmiş ve yine mahkeme tarafından 3 konkordato komiseri atanmıştır. Konkordato mühendisleri olarak atanan kişiler Evren KILIÇOĞLU, Sabit Selman TÜNAL ve Yasin DOĞAN olmuştur.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *