«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Almanya İş-Kur Üzerinden Personel Alımı 2020

Almanya İş-Kur Üzerinden Personel Alımı 2020

Almanya

Almanya İş-Kur Üzerinden Personel Alımı İlanı 2020

Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesinden yayınlanan ilana göre Almanya’da çalışacak personeller alınacak. İstihdam edilecek olan kişiler sağlık sektöründe çalışacaklar. Söz konusu yurtdışı iş ilanları olduğunda genelde kişiler şartların da çok spesifik ya da zorlayıcı olduğunu düşünmekte. Ancak Almanya personel alımı için zorlayıcı hiçbir şart koşmuyor. Adayların eğitim düzeyinin ise en az ortaöğretim seviyesinde olması yeterli. Almanya 2020 İŞKUR üzerinden personel alımı ilanı ile ilgili personel alınacak pozisyon, alım şartları, başvuru tarihleri ve başvuru şekli gibi bilgiler için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Almanya 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Almanya 2020 personel alımı kapsamında işe kabul edilecek olan kişiler Almanya’nın Koblenz şehrinde yer alan Health Agency adlı sağlık şirketi bünyesinde çalışacaklar. Yaklaşık 110.000 nüfusu ile Koblenz, Rheinland-Pfalz’daki en büyük üçüncü şehirdir; sadece bu değil, aynı zamanda 2.000 yıllık geçmişi olan Almanya’nın en eski yerleşim yerlerinden biridir. Şehrin nüfusunun 100.000 kişiyi geçtiği 2002 yılından bu yana, ülkenin en büyük 78 şehri arasında yer almaktadır. Koblenz’in en göze çarpan özelliklerinden biri, Moselle ve Ren nehirlerinin birleştiği yerde olmasıdır.

İki ırmağın buluştuğu “Alman Köşesi” aynı zamanda imparatorlara ait dev binicilik anıtını bünyesinde barındırmaktadır. İnsan yapımı bu arazi, özellikle yaz aylarında kültürel etkinliklere ve konserlere de ev sahipliği yapıyor. Koblenz’in büyük bölümü UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndedir. Dolayısıyla böyle bir şehirde yaşamak ve çalışmak aradığınız sakin hayata kavuşmanız için bir fırsat olabilir. Çalışılacak kurum tarafından adaylara Almanya’da daimi olarak yaşayabilmeleri ve çalışabilmeleri için gerekli olan oturum izni ve çalışma izni de alınacak. Almanya 2020 personel alınacak pozisyonlar işe şu şekilde:

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı

  • Özel – daimi
  • Pozisyon için ayrılan kontenjan: 15 kişi

Hemşire

  • Özel – daimi
  • Pozisyon için ayrılan kontenjan: 20 kişi

Hemşire Yardımcısı

  • Özel – daimi
  • Pozisyon için ayrılan kontenjan: 15 kişi

Almanya 2020 Personel Alım Şartları

Hemşire, hemşire yardımcısı ya da hasta ve yaşlı bakım elemanı olarak Almanya’da çalışmak isteyen kişiler birtakım personel alım şartlarına da haiz olmalıdır. Almanya 2020 personel alımı için adaylarda aranan özellikler şöyledir:

Başvuracak olan kişiler 18 yaşından küçük; 40 yaşından ise daha büyük olmamalıdır.

Hem kadın hem de erkek adaylar Almanya’da sağlık sektöründe çalışmak için başvuruda bulunabilirler.

Başvuru sahiplerinin B1 düzeyince Almanca bilmeleri ve bilgilerini sertifikalandırmaları beklenmektedir. Sertifika sunamayacak olan adayların dil kursuna giderek Almanca B1 sertifikası almaları zorunludur.

Kişilerin yurtdışı çıkış yasaklarının bulunmaması gerekir.

Kişilerin lise ya da sağlık meslek yüksekokullarında hasta ve yaşlı bakımı, hemşirelik ya da hemşire yardımcılığı okuyarak mezun olmuş olmaları gereklidir.

Almanya 2020 Personel Alımı Başvuru Tarihleri ve Başvurusu

Almanya’da sağlık sektöründe çalışmak isteyen adaylar için hemşire, hemşire yardımcısı ya da hasta ve yaşlı bakım elemanı ilanına başvurular şu anda İŞKUR üzerinden yapılabilmektedir. Başvuru için henüz bir son tarih belirtilmemiştir. Ancak ilanlarla ilgileniyorsanız elinizi olabildiğince çabuk tutmakta fayda vardır. Kişiler başvurularını doğrudan ilan sahibi olan V Grup Turizm ve Otelcilik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne de yapabilirler. Almanya 2020 personel alımı hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve müracaat etmek için vgroupdanismanlık@gmail.com adresine mail göndermeniz yeterlidir. İsterseniz firmaya ait 05308460923 numaralı telefonu da arayabilirsiniz. Başvurusu olumlu bulunan başvuru sahipleri telefon ile aranarak mülakata davet edilecektir. Mülakat sonrasında başvuruları kabul edilen kişilerin işe alım süreçleri hemen başlatılacak olup en kısa zamanda Almanya’ya ulaşmaları sağlanacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *