«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2020 PERSONEL ALIMI

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2020 PERSONEL ALIMI

inönü

İnönü Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2020

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4ncü maddesinin B fıkrası ve 28 Haziran 2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esas uyarınca İnönü Üniversitesi’ne 101 sözleşmeli personel alınacaktır. Adaylar KPSS puanları baz alınarak sıralanacak, her bir pozisyon için ihtiyaç duyulan kontenjan kadar aday KPSS puanı en yüksek olanlardan başlanarak başka bir sınav şartı aranmaksızın işe kabul edilecektir. Ayrıca kontenjan sayısı kadar yedek aday da seçilecektir. Asil kazananların hak ettikleri pozisyonlara başvuru işlemlerini tamamlamamaları, vermiş oldukları bilgilerin hatalı olduğunun anlaşılması ya da pozisyonlar için istenen şartlara haiz olmadıklarının ortaya çıkması durumunda yedek adaylar arasından yerleştirme yapılacaktır. İnönü Üniversitesi 2020 personel alımı için personel alınacak pozisyon, alım şartları, başvuru tarihleri ve başvuru şekli gibi bilgilere yazımızın detaylarından ulaşabilirsiniz.

İnönü Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

İnönü Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında 101 kişi istihdam edilecektir. Adayların üniversitede çalışmak için gerekli olan niteliklerin yanı sıra ilgili pozisyonlar için aranan niteliklere de haiz olmaları önemlidir. İnönü Üniversitesi 2020 personel alınacak pozisyon dahilinde kontenjan açılmış olan unvan, kişi sayısı, aranan nitelikler ve puan türleri şöyledir:

Hemşire

  • 91 kişi
  • 2018 yılında yapılmış KPSS P3 puan türü
  • Türkiye’de Yükseköğretim kurumlarında hemşirelik ve sağlık hizmetleri, hemşirelik ve sağlık memurluğu bölümlerinden birine ait lisans diplomasına sahip kişiler başvuru yapabilecektir.

Sağlık Teknikeri

  • 2 kişi
  • 2018 yılında yapılmış KPSS P93 puan türü
  • Türkiye’de Yükseköğretim kurumlarında patoloji laboratuvar teknikleri veya patoloji bölümlerinden birine ait ön lisans diplomasına sahip kişiler başvuru yapabilecektir.

Sağlık Teknikeri

  • 4 kişi
  • 2018 yılında yapılmış KPSS P93 puan türü
  • Türkiye’de Yükseköğretim kurumlarında patoloji tıbbi görüntüleme teknikleri veya radyoloji bölümlerinden birine ait ön lisans diplomasına sahip kişiler başvuru yapabilecektir.

Sağlık Teknikeri

  • 4 kişi
  • 2018 yılında yapılmış KPSS P93 puan türü
  • Türkiye’de Yükseköğretim kurumlarında patoloji anestezi teknikerliği veya anestezi bölümlerinden birine ait ön lisans diplomasına sahip kişiler başvuru yapabilecektir.

İnönü Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

Hemşire ya da sağlık teknikeri olarak İnönü Üniversitesi bünyesinde çalışmak isteyenlerin istenen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. İnönü Üniversitesi 2020 personel alım şartları şöyledir:

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48nci maddesi kapsamında vurgulanan şartlara haiz olmak;

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna bağlı olarak yaşlılık ya da emeklilik ödeneği almamak;

Erkek adayların askerlikle ilişiklerinin bulunmaması ya da askerliklerini tecil ettirmiş olmaları;

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53ncü maddesinde belirtilen sözleşmeli personellerin pozisyonlarına bağlı olarak kişilerin bedensel ya da zihinsel sağlık durumlarının 24 saat esasına dayalı çalışmaya engel olmaması;

Sağlık durumunun tam teşekkürlü bir hastaneden alınacak sağlık raporuyla beyan edilmesi gerekmektedir.

İnönü Üniversitesi 2020 Personel Alımı Başvuru Tarihleri

İnönü Üniversitesi hemşire ve sağlık teknikeri başvuruları 13 Ocak 2020 tarihinde başlamıştır. İlgili pozisyonlara başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru işlemlerini internet üzerinden 24 Ocak 2020 mesai saati bitimine kadar yapmaları gerekmektedir.

İnönü Üniversitesi 2020 Personel Alımı Başvurusu

Hemşirelik, hemşirelik ve sağlık hizmetleri, sağlık memurluğu, patoloji laboratuvar, patoloji laboratuvar teknikleri, radyoloji, tıbbi görüntüleme teknikleri, anestezi, anestezi teknikerliği programlarından mezun kişiler 2018 KPSS B puanlarıyla İnönü Üniversitesi 2020 personel alımı ilanına başvurabilirler. Başvuru için İnönü Üniversitesi resmi sitesi kullanılacaktır. Başvuru sonuçları son başvuru tarihinden itibaren 15 gün içerisinde üniversitenin sitesinden duyurulacaktır. Başvuru sırasında adayların:

Özgeçmişlerini;

Başvuru dilekçelerini;

Son altı ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraflarını;

E-devlet sistemi üzerinden indirilebilecek mezuniyet belgesi çıktısını;

T.C. nüfus cüzdanı fotokopisi;

KPSS sonuç belgesinin sorgulama kodu içeren çıktısını;

Adli sicil beyanlarını teslim etmeleri gereklidir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *