«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Seçimlerden Sonra Ekonomi Ne Olur 2019

Seçimlerden Sonra Ekonomi Ne Olur 2019

ekonomi

2019 Seçimlerinden Sonra Ekonomi Nasıl Olacak?

Değerli okuyucularımız herkes tarafından merak içinde beklenen ve hatta bütün vatandaşlarımız tarafından takip edilen haber olan seçimlerden sonra ekonomi ne olacak, 2019 seçimlerden sonra ekonomi nasıl olur haberimizi sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile sitemizde yayımlamak istedik. Değerli okuyucularımız sizlerde 2019 seçimlerinden sonra ekonomi ne olur ve ekonomi ne olacak soruları hakkında merak ettiğiniz hususlar var ise finanshaberi.net olarak sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ile yayımladığımız haberimizin bütün detaylarını okumanız yararınıza olacaktır. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan haberimiz hakkında bilmeniz gereken detayları açıklayalım.

31 Mart 2019 Seçimlerinden Sonra Beklenen Ekonomik Gelişmeler

Değerli okuyucularımız hepinizin de malum olduğu üzere ülkemizde zaten bir ekonomik kriz yaşanmaktadır. Yaşanan bu ekonomik kriz bütün ülke vatandaşlarını çok ciddi oranlarda etkilemişlerdir. Ekonomik krizin gün giderek büyümesi de vatandaşlarımızı çok daha huzursuz etmektedir. Her geçen gün giderek artan ekonomik kriz bir çok fabrikanın kapanmasına büyük şirketlerin ve ticarethanelerin Konkordato ilan etmeleri ayrıca çoğu KOBİ’lerin iflas vermesi ile sonuçlanmış ve halende aynı şekilde devam etmektir. Bu yaşanan sebepler nedeni ile Ülke genelinde işsizlik sayısının çift rakamlı hanelere çıkmasına ve bir çok işsiz kalan vatandaşımızın kredi kartı borcundan dolayı bloke olmuş bir çok işsiz kalan vatandaşlarımız ise icralık gibi sıkıntılı durumlar ile karşı karşı kalmıştır.

2019 seçimlerinden sonra ekonomi ne olur gibi sorusunun bir cevabını açıklayacak olur isek her yıl artan icra dosyalarını örnek göstere biliriz. Bir ülkede icra dosyasının ve icra takibinin çok olması demek ve özellikle de bu icra dosyaları banka ile bağdaşmış ise o ülkenin ekonomisinin çok kötü olduğunu ve vatandaşların bankalara mahkum ve mecbur bırakıldığının bir göstergesi olmaktadır. Ekonomi seviyesi yüksek olan Devletlerde banka faiz oranları çok düşük olur ve adliyelerde sırada bekleyen milyonlarca icra dosyası kesinlikle olmaz olamaz. Peki bizde bu neden böyle bizim ekonomimiz neden diye böyle soracak olursanız bunun en büyük neden bizim ülkemizde adaletin kesinlikle sağlanmadığını ve gerçek anlamda demokrasiye sahip olmadığımızı aynı zamanda ise ülkemizi yöneten ve bizlerin ve sizlerin oyları ile bu makamlara gelenlerin ülkenin ekonomik politikası yanlış uyguladığını görmeniz mümkün olacaktır.

2019 Seçimlerden sonra ekonomi ne olur sorusuna başka bir cevap verecek olursak eğer ekonominin dibe vuracağını sizlere açıklaya biliriz. Değerli okuyucularımız Devleti yöneteni ve ona muhalefet olanları hatta Meclise millet vekillerini bile bizler gönderiyoruz. Hiçbir siyasi görüş ayırt etmeden savunmadan baktığımızda bizim Ülkemizin ekonomisi neden bu kadar kötü ve neden 2019 seçimlerinden sonra ekonomi daha kötüye gidecek diye bakarsanız eğer ekonominin bu kadar kötü oluşunun tek sebebinin vatandaşlar olduğunu göreceğiz. Suçlu aramaya asla gerek yoktur. Çünkü seçim meydanlarında hangi parti olursa olsun ağızlara alınmayacak kelimeler kullanmakta her bir siyasetçi başaka siyasetçiler ile küfürleşmek de ve hükümet olsun muhalefet olsun birbirlerine hakaret ederek siyaset yapmaktadırlar. İşte demek istediğim bu bu insanlar mı Ülkemizi yönetecek bizlere de birbirlerine de saygısı olmayan insanların ülkeyi güzel yönetmesini beklemek hata değil mi o kişileri başımıza getirmek hata değil mi diye kendimize sormalıyız.

Ünlü Ekonomistler ve Araştırmacı Uzman Yorumları

2019 seçimlerinden sonra ekonomi nasıl olacak sorusuna ekonomistlerin hiçbirinden iç açıcı haberler ve yorumlar gelmemektedir. Hatta bütün ekonomistlerin görüşleri aynı yönde olmakta ve yorumları da birbirlerine çok yakın olmaktadır. 2019 seçimlerinden sonra ekonomi ne durumda olacak 2019 seçimlerinden sonra enflasyon ne olur gibi soruların muhatabı olan ekonomistler Ülkemizi çok kötü ve büyük bir ekonomik kriz ile yeniden karşılaşacağı yönünde hemfikir olmuşlardır. Bu arada bütün ekonomistler seçimlerden sonra enflasyon oranlarının çok daha yükseleceğini söylemekte ve vatandaşlarımızı bu yönde uyarmakta ve dikkat etmeleri yönünde yorumlar yapmaktadırlar.

2019 seçimlerinden sonra ekonomi nasıl olacak ve 2019 seçimlerinden sonra ekonomi ne olur enflasyon oranları ne derecede yükselir diye birçok ayrı sorunun muhatabı olan ve bu sorulara yorumlarını ve ifadelerini ekleyen ünlü araştırmacı uzmanlar da ülke ekonomisi açısından çok daha büyük çöküntülerin yaşanacağını ve yanlış izlenen ekonomi politikası ve tarım ve ziraat politikasının ülkeyi çok daha kötü etkileyeceği yönünde yorumlar yapmaktadırlar. Ayrıca belirtmek istediğimiz bir husus ise araştırmacı uzmanların ekonomistlere oranla biraz daha karamsar olduğu görünmektedir. Araştırmacı uzmanlara göre 2019 seçimlerinden sonra ekonomi ne olur diye sorulduğunda bizleri çok daha büyük ekonomik çöküntünün beklediğini ifade etmekteler. Ayrıca 2019 seçimlerinden sonra ekonomi ne olur veya enflasyon ne olur diye soru sorulan araştırmacı uzmanlar ise enflasyon oranlarının çok ciddi derecede yükseleceğini ve vatandaşın az olan alım gücünün daha çok azalacağını ve icra dosyalarının giderek artmaya devam edeceğini söylemektedir.

2019 seçimlerinden sonra enflasyon artacak mı diye sorular sorulan bazı ekonomist ve araştırmacı uzmanların yorumları ise enflasyonun çok yükseleceğini bunun yanında konkordato veren firma sayılarının artacağını ve işsizlik oranlarının şimdikinin çok daha üzerine çıkacağını yorumlamakta ve seçimlerden sonra enflasyon ne olur ve seçimlerden sonra ekonomi ne olur soruları karşısında hem fikir olmuşlardır. Araştırmacı uzmanların yorumları ülke ekonomisi açısında hiç bir şekilde iç açıcı değil ve çok daha karamsar olmuştur.

2019 seçimlerinden sonra enflasyon ne olacak ve 2019 seçimlerinden sonra ekonomi ne olacak diye sorulan sorulara bir çok araştırmacı ve ekonomist yorumlar ve ifadeler yapmıştır. 2019 seçimlerinden sonra enflasyonun çok yükseleceği ve ekonominin çok daha kötü olacağı yönünde yorumlarda hem fikir olan araştırmacı uzman ve ekonomistler aynı zamanda dolar, euro ve altın fiyatlarında hızlı artışların yaşanacağını söylemiş ve BİST 100 ENDEKSİN’de ciddi düşüşler yaşanacağını ve TL’nin büyük değer kaybı yaşayacağını belirtmektedirler. 2019 seçimlerinde ekonomi ne olur sorusuna yine araştırmacı ve ekonomistler şu şekilde de yorumlar yapmış ve vatandaşların asla kredi çekmemeleri gerektiği yönünde uyarmış ve dolar, euro ve altın bazında kesinlikle borç almamaları gerektiği yönünde yorumlar yapmaktadır.

Değerli okuyucularımız gerçekten ekonomistleri ve araştırmacı uzmanların yorumlarını dikkate almamız gereklidir. Çünkü bu kişiler yıllarını bu işlere ve ekonomiye vermiş kişilerdir. Çoğu söyledikleri ifadeler ve yorumlar yüzde yüz tutmuştur. Bizimde sizlere tavsiyelerimiz bu dönemde yani 2019 seçimleri sonrasında ekonomi ne olacak diye soracak olursanız yeni bir krizin ülkenin kapısından içeri girdiğini söyleyebiliriz. Ayrıca 2019 seçimlerinden sonra bütün banka kredi faizlerinin de yükseleceği sizlere söyleye bilirim. Değerli okuyucularımız 2019 seçimlerinden sonra ekonomi ne olacak ve 2019 seçimlerinden sonra enflasyon ne olacak ayrıca seçimlerden sonra banka kredileri ne olur gibi sorularınız olur ise eğer finanshaberi.net olarak sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ile yayımlamış olduğumuz söz konusu olan haberimizin başlığında da belirttiğimiz üzere 2019 seçimlerinden sonra ekonomi ne olur başlıklı yazımızın en alt bölümünde mevcut olan yorum bölümünden bizlere ulaşabilir ve konu hakkında sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca yine sitemizdeki e-posta adresimizden ve iletişim telefon hattımızdan bizlere ulaşarak 2019 seçimlerinden sonra ekonomi ne olacak ve enflasyon ne olacak gibi bütün soruları ve finans ve bankacılık işlemleri ile ilgili olan bütün sorunlarınızı sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *