«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Toyota Türkiye 2020 Personel Alımı

Toyota Türkiye 2020 Personel Alımı

2020 TOYOTA

Toyota 2020 Personel Alımları

Makine sektöründe çalışmak birçok kişinin, özellikle de erkeklerin fazlasıyla ilgisini çekmektedir. Çalışılacak yer bir de Toyota Türkiye gibi bir sektör devi olunca, çok sayıda insanın iş fırsatları için sıraya girdiğini söylemek yanlış olmaz. Meslek lisesi mezunu, meslek yüksekokulu mezunu, lisans mezunu ya da stajyer olmanız fark etmeksizin Toyota Türkiye bünyesinde kariyerinize bambaşka bir perspektif kazandırabilirsiniz. Toyota otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. Üretim bölümüne çok sayıda personel alımı yapılacağının duyurusu yayınlandı. Siz de iş hayatınıza Toyota Türkiye’de başlamak ya da burada devam ettirmek istiyorsanız 2020 personel alımı fırsatlarından yararlanmak isteyebilirsiniz. Toyota Türkiye bünyesinde hangi pozisyonlarda çalışabileceğiniz, başvuru şartları ve sınav kriterleri gibi unsurlar hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edebilirsiniz.

Toyota Türkiye 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Eğer siz de kariyerinize hayatınızın bir döneminde Toyota Türkiye kapsamında devam etmeyi planlıyorsanız 2020 personel alımı yapılacak olan pozisyonlar büyük bir fırsat olabilir. Kendinizi geliştirmek, işi ocağında öğrenmek için mutlaka başvuru yaparak şansınızı denemelisiniz. Toyota Türkiye’de özellikle de yeni mezunlara ve kendini geliştirmek isteyen gençlere fırsat sunulmaktadır. Alınacak olan personelin sadece markaya ve firmaya katkısı düşünülmemekte, aynı zamanda sahip olacağı fırsatların kendisine ne katacağına da dikkat edilmektedir. Toyota, idealist, istekli, kararlı, meraklı, öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, yeniliklere açık, takım çalışmasına yatkın kişilerine bünyesine katmayı amaçlamaktadır.

İşe alım süreci Toyota’nın resmi web sitesi üzerinden yapılmakta olup değerlendirmeler ise işe alma takımı tarafından yürütülmektedir. Açık pozisyonlara başvuran adaylardan uygun bulunan kişilerle irtibata geçilerek mülakat planlanmaktadır. Toyota’da çalışmak sadece işe kabul edilmekle sona eren bir süreç değildir. İşe alım sonrasında da kişilerin kendilerini geliştirebilmeleri için şirket içi eğitimler sunulmaktadır. Bu eğitimler sonucunda kişilerin hem mesleklerinde daha iyiye gitmeleri hem de şirket faaliyetlerini daha sağlıklı yürütmeleri hedeflenmektedir. Toyota Türkiye 2020 personel alınacak pozisyonlar arasında bakım elemanı, üretim elemanı, insan kaynakları ve yeni mezun kişiler yer almaktadır.

Toyota Türkiye 2020 Personel Alım Şartları

Siz de Toyota Türkiye’nin üretim bölümünde uygun olan açık pozisyonlara hemen online olarak başvurabilirsiniz. Başvuracak adaylardan beklenen şartlar ise şöyledir:

  • Başvuracak kişilerin Kocaeli, Düzce ve Sakarya illerinde ikamet etmesi ya da bu illerde ikamet edebilecek olması;
  • Meslek yüksekokulu, teknik lise, genel lise ya da meslek lisesi mezunu olması;
  • Vardiyalı çalışma düzenine ayak uydurabilecek olması;
  • Erkek adayların vatani görevlerini tamamlamış olmaları, muaf olmaları ya da askerlik durumlarını en az 1 yıl süreyle tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir.

Bunlara ek olarak Toyota Türkiye kapsamında çalışabilmek için kişinin çözüm odaklı olması, kriz anında krizi yönetebilmesi, iletişim becerilerinin gelişmiş olması, esnek ve pozitif bir yaklaşıma sahip olması, öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık olması beklenmektedir.

Toyota Türkiye 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

İnternet üzerinden alınan başvurular sonucunda başvuran adayların özgeçmişleri taranacaktır. Yapılan tarama neticesinde uygun bulunan adaylara telefon ile ulaşılarak mülakata davet edileceklerdir. Bu adaylar mülakat ve değerlendirmelerin yapılabilmesi adına Değerlendirme Merkezi’ne davet edilmektedir. Buradaki süreç yaklaşık 1 gün boyunca sürer ve birçok uygulama yapılır. Her bir adaydan sorumlu olan insan kaynakları yetkilisi, üst yönetim ve grup yöneticileri ile birlikte düzenlenecek bir toplantıyla son bir mülakat yapılır. Bu aşamayı da geçen adaylar 18 ay boyunca devam edecek bir iş başı uygulama ve geliştirme programına alınırlar. Başvurularınızı Toyota Türkiye resmi sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca yeni mezun değilseniz de en az 2 yıllık iş deneyimine sahip olmanız şartı ile ilgili açık pozisyonlara başvurabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *