«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Çukurova Üniversitesi 2020 Memur Alımı

Çukurova Üniversitesi 2020 Memur Alımı

2020 Çukurova

2020 Çukurova Üniversitesi Memur Alımı

Memur olmak birçok kişinin hayalidir. Özellikle de üniversite gibi bir çalışma ortamında memuriyet hayatına atılmak kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanmanızı sağlayabilir. Dahası, akademik alanda çalışmak sonraki iş fırsatlarında da rakiplerinizin bir adım önüne geçmenize yardımcı olacaktır. Eğer üniversite çalışmak ilginizi çekiyorsa ve gerekli şartları da sağlıyorsanız Çukurova Üniversitesi 2020 personel alımı olanaklarından yararlanabilirsiniz. Personel alımı yapılacak olan pozisyon, alım şartları, alım yapılacak pozisyon için sınav tarihi ve başvurusu hakkında bilgi edinmek adına okumaya devam edebilirsiniz.

Çukurova Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Çukurova Üniversitesi yapmış olduğu duyuruda Üniversite Hastanesi Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacaklarını bildirdi. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4. Maddesinin B fıkrası kapsamında ve 06.06.1978 tarihli 7/15754 sayılı kararnameye ek olarak 28.06.2007 tarihindeki 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik dahilinde bulunan 2. Maddenin B fıkrasına istinaden sözleşmeli personel alınacağı bildirilmiştir. Personel alınacak pozisyon için başvuracak adayın 2018 KPSSP3 puanına sahip olması gerekmektedir. Ayrıca istihdam edilecek kişinin giderleri Özet Bütçeden karşılanacak olup hemşire pozisyonu için alım yapılacaktır.

Çukurova Üniversitesi 2020 Alım Yapılacak Personelden Beklentiler

Hemşirelik dört farklı bölüme ayrılır: yetişkin hemşireliği, çocuk hemşireliği, öğrenme güçlüğü hemşireliği ve zihinsel sağlık hemşireliği. İlgili pozisyona başvuracak olan aday hastanede hasta ve yaralılara bakım sağlama konusunda bir kariyere hazırlanabilecektir. Hemşireler, her hasta için bakım yolunu yürütmek üzere doktorlar ve diğer sağlık çalışanları ile birlikte çalışacaktır. Bu dört ana uzmanlık alanından birinde uzmanlaşmış olabileceğiniz gibi hangi alana yönelmek istediğinize henüz karar vermemiş de olabilirsiniz. Her durumda da Çukurova Üniversitesi 2020 personel alımı için başvuruda bulunabilirsiniz.

Yetişkin hemşireliği, daha geniş bir alanı içerir. Halk sağlığı, uzun vadeli koşullar, karmaşık bakım ve liderlik ve yönetim modüllerini kapsayacaktır. Bir çocuğun bakımı sizi hasta ve yaralı çocukların bakımına yönelik bir kariyer için hazırlayacaktır. Çukurova Üniversitesi Hastanesi’nde enfeksiyon önleme ve kontrol, aileler ve bakıcılarla çalışma ve çocuk bakımında liderlik gibi fırsatlara sahip olabilirsiniz. Öğrenme güçlüğü hemşireliği, yetişkinlerle ve öğrenme güçlüğü çeken çocuklarla çalışmayı, günlük etkinliklerde onları desteklemeyi ve zihinsel ve fiziksel sağlıklarını korumayı kapsayacaktır. Öğrenme engellerini anlama, karmaşık durumları yönetme ve hemşirelik uygulamalarında etik ilkelerini içerecektir. Bir zihinsel sağlık hemşireliği derecesi, zihinsel sağlık koşullarına sahip hastaların fiziksel ve zihinsel sağlığını destekleme yönlerine odaklanacaktır.

Çukurova Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

Başvuracak adayların 657 sayılı kanunun 48. Maddesindeki şartlara sahip olması gerekmektedir. Çukurova Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında yalnızca lisans mezunları değerlendirilecektir. Başvuracak kişilerin 2018 yılında KPSS’ye girerek P3 kategorisinde geçer puan almış olması gerekmektedir. Alınacak olan hemşire 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca 1 yıllık sözleşmeli olarak istihdam edilecektir. Bir yıl sonunda sözleşme kişinin performansı ve çalışma etik kurallarına uyumu açısından değerlendirilerek uzatılabilecektir. Başvuracak kişilerin lisans düzeyinde hemşirelik eğitimi almış olması gerekmektedir. Adayın 18 yaşından büyük olması şarttır. Başvuruda bulunacak kişinin çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununun olmaması önemlidir. Çukurova Üniversitesi 2020 hemşirelik pozisyonu için başvuracak kişinin nöbet usulü çalışmayı kabul etmesi gerekir.

Çukurova Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Çukurova Üniversitesi 2020 hemşire alımı için ayrı bir sınav yapılmayacaktır. Adayın 2018 yılında KPSSP3 puanı almış olması yeterlidir. Bunun dışında başvuru yapacak olan, kriterleri sağlayan uygun adayların Çukurova Üniversitesi web sitesi üzerinden başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Sonrasında nüfus cüzdanı fotokopisi, diplomanın onaylı fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile başvuru yapılabilecektir. Başvuru başlangıç tarihi 19.11.2019 olup; son başvuru tarihi ise 03.12.2019’dur.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar