«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı 2020

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı 2020

BAKA

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Sözleşmeli Memur Alımı 2020

29 Mayıs 2019 tarih ve 30788 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği ile 15 Temmuz 2018 tarih ve 30479 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında 4 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi hükümlerince (BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı bünyesine 10 personel alınacaktır.  (BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı kapsamında hangi pozisyonlar için alım yapılacağı, alım şartları, sınav tarihleri ve sınav başvurusu gibi konularda bilgi edinmek için okumaya devam edebilirsiniz.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı bünyesine, ajansın faaliyet alanları olan Antalya, Burdur ve Isparta illerinden birinde çalışacak toplam 10 kişi alınacaktır. Kişilerin hangi ilde görev alacağı ajans tarafından kararlaştırılacaktır. Adaylar ön değerlendirme sonucunda uygun görülen kişilerin sözlü mülakata tabii tutulması neticesinde istihdam edilecektir. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı yapılacak pozisyonlar şu şekildedir:

  • 1 İç Denetçi
  • 7 Uzman Personel
  • 2 Destek Personeli

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alım Şartları

İç denetçi, uzman personel ya da destek personeli olarak başvuru yapmak isteyen kişiler Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alım şartlarına haiz olmalıdır. Ajans tarafından adaylardan beklenen genel şartlar:

Başvuracak kişilerin Türk vatandaşı olmaları;

Kamu haklarından mahrum bulunmamaları;

Suçu affedilmiş olanlar dahil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı herhangi bir suç işlememiş;

Güvenlik soruşturmalarının ve arşiv taramalarının olumlu sonuçlanmış olması;

Fiziksel ve zihinsel sağlıklarının görevlerini yapmaya engel teşkil etmemesi;

Erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış, askerlikten muaf ya da tecil ettirmiş olmaları beklenmektedir.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

İlgili pozisyonlara başvurmak isteyen kişiler için Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı sınav tarihleri 14, 17 ve 18 Mart olarak belirlenmiştir. Sözlü mülakata girmeye hak kazanan adayların ilanı 28 Şubat 2020’de ajansın resmi sitesinden yapılacaktır. Mülakatın yapılacağı adres ajansın Isparta’daki şubesi olan T.C. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği Çünür Mah. 102. Cadde Ekonomi Kampüsü A2 Blok No:185-B 32200 Merkez adresidir. Kişilerin başvurularını ise belirtilen başvuru tarih aralığında tamamlamaları önemlidir. Başvuru yapan adaylar arasından kişilerin değerlendirmesi Genel Sekreterlik tarafından KPSS puanına göre yapılacaktır. Sözlü mülakata her bir pozisyon için ayrılan kontenjanın 5 katı kadar aday çağırılacaktır.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı sınav başvurusu 10 Şubat 2020’de başlayacak olup son başvuru tarihi 21 Şubat 2020’dir. Ajansın ilgili pozisyonlarına başvuracak olan kişilerin son başvuru tarihinde saat 23:59’a kadar başvurularını sinavbasvuru.sanayi.gov.tr adresi üzerinden yapmaları gereklidir. Başvuru sırasında kişiler ayrıca:

  • Başvuru için form;
  • Mezun oldukları son eğitim kurumuna ait diploma;
  • Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi;
  • Daha önce yaptıkları işlere dair SGK hizmet dökümü;
  • İş deneyimlerini gösterecek şekilde, SGK hizmet dökümünü destekleyecek cinsten, önceki çalışılan kurumlardan alınacak olan yazı;
  • YDS, e-YDS veya bunlara denk bir yabancı dil sınav sonucu;
  • T.C. nüfus cüzdanı numarasını da içeren kimlik fotokopisi;
  • Başvuru tarihi itibariyle son bir ayda alınmış olan adli sicil belgesi;
  • Erkek adaylar için askerlik surum beyanı sunmalıdır.

İşe alınan adayların ilk 2 ayı deneme süresi olarak değerlendirilecektir. Öncesinde Yönetim Kurulu kararınca kişilerle belirsiz süreli iş sözleşmesi yapılacaktır. Deneme süresi sona erdiğinde ajans bünyesinde çalışmaya devam etmesi uygun bulunmayan kişilerin iş sözleşmeleri bildirim süresi ve tazminat gerekmeksizin feshedilecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *