«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Türk Akreditasyon Kurumu Personel Alımı 2020

Türk Akreditasyon Kurumu Personel Alımı 2020

akreditasyon

Türk Akreditasyon Kurumu Sözleşmeli Personel Alımı 2020

Türk Akreditasyon Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 27 kişi alınacaktır. Çalışacak olan kişiler sözleşmeli olarak istihdam edilecektir. Alımlar başvuruların değerlendirilmesi sonrasında uygulanacak olan giriş sınavı sonucuna göre yapılacaktır. Kişiler başvurularını yaptıktan sonra başvuru şartlarına sahip adaylar arasından yapılacak olan sıralamaya göre her bir pozisyon için ayrılan kontenjanın 4 katı kadar aday giriş sınavına çağırılacaktır. Yalnızca tek bir pozisyon için başvuru yapılabilir.

Herhangi bir pozisyonda ihtiyaç duyulan kişi sayısına ulaşılamaması durumunda kontenjan sayısının değiştirilmesi, kontenjan hakkının diğer pozisyonlara devredilmesi hakkı Türk Akreditasyon Kurumu’na aittir. Türk Akreditasyon Kurumu 2020 memur alımı kapsamında hangi pozisyonlar için alım yapılacağı, alım şartları, personel alımı sınav tarihleri ve sınav başvurusu gibi konularda bilgi edinmek için okumaya devam edebilirsiniz.

Türk Akreditasyon Kurumu 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Türk Akreditasyon Kurumu memur alımı için ayrılan toplam kontenjan 27’dir. Kişiler sözleşmeli olarak istihdam edilecektir. Her bir pozisyon için aranan şartlar da değişkenlik göstermektedir. Adaylar ilgili pozisyona başvurmadan önce personel alım şartlarını dikkatlice incelemeli, kendilerinden istenen tüm evrakları eksiksiz ve hatasız bir şekilde başvuru şekline göre ibraz etmelidir. Türk Akreditasyon Kurumu 2020 personel alınacak pozisyon ve ayrılan kontenjanlar şu şekildedir:

  • Akreditasyon Uzman Yardımcısı – 10 kişi
  • İdari Personel – 17 kişi

Akreditasyon uzmanı pozisyonu, Bakanlığın tüm üyeleri ve diğer çeşitli devlet kurumları ile kapsamlı bir nitelikte kapsamlı bir temas gerektirir. Sağlanan bilgiler çeşitli konularla ilgili karmaşık bir nitelik taşımaktadır. Temiz bir çalışma alanının korunmasına yardımcı olur ve kullanılan ekipmanın iyi çalışır durumda olmasını sağlar. Süpervizör tarafından verilen diğer ilgili görevleri yerine getirir. Bu işin görevlerini yerine getirirken, çalışan sıklıkla iklim kontrollü bir ofis ortamında çalışır. Bu ortamdaki gürültü seviyesi genellikle sessiz ve orta düzeydedir.

Akreditasyon sürecine uymak için dosyalar oluşturmaktan ve korumaktan sorumludur. Akreditasyon standartlarındaki, operasyonlardaki, raporlama gerekliliklerindeki ve departmanın devam eden akredite durumunu etkileyebilecek diğer hususlardaki değişikliklere dikkat edilmelidir. Yönergeleri korur ve günceller ve akreditasyon standartlarındaki periyodik değişikliklere karşılık gelecek şekilde dosyaları günceller. Akreditasyon bakım sürecinin zamana duyarlı standartlar, periyodik muayene raporları, incelemeler ve güncellemeler dahil tüm yönlerinin tamamlanmasını sağlar. Akreditasyon uyumu için yerinde inceleme ve değerlendirmelerde yardımcı olur; ilgili akreditasyon kuruluşlarına yıllık ajans raporları hazırlar ve sunar.

Türk Akreditasyon Kurumu 2020 Personel Alım Şartları

Kişilerden beklenen Türk Akreditasyon Kurumu 2020 personel alım şartları şu şekildedir:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinin 1.  fıkrasının A bendinde belirtilen şartlara haiz;
  • KPSS’den 70 ve üzeri puan almış;
  • Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği; Biyomedikal Mühendisliği veya Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji veya Biyomühendislik veya Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik; Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, ElektrikElektronik Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği; Gıda Mühendisliği; İnşaat Mühendisliği; Makine Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği; Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Toplumsal ve Siyasal Bilimler bölümlerinden birinden mezun olunmalıdır.

Türk Akreditasyon Kurumu 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

İdari Personel ve Akreditasyon Uzman Yardımcısı olarak çalışmak isteyenler için yapılacak olan sınav 16 Mart 2020 tarihinde Mustafa Kemal Mahallesi 2125. Sokak No:1 Çankaya/Ankara adresinde yapılacaktır.

Türk Akreditasyon Kurumu 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

Türk Akreditasyon Kurumu 2020 personel alımı için başvurular 13 Şubat 2020 tarihinde başlayacak olup 25 Şubat 2020 tarihinde saat 23:59’a kadar yapılabilecektir. Adaylar başvurularını Türk Akreditasyon Kurumu resmi web sitesi üzerinden İdari Personel Giriş Sınavı 2020 ve Akreditasyon Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı 2020 formlarını online olarak doldurarak yapacaklardır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *