«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı 2020

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı 2020

DOKA

DOKA 2020 Sözleşmeli Personel Alımı 2020

375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin Ek 28. maddesinin dördüncü fıkrası ile 15 Temmuz 2018 tarihli ve 30479 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 4 sayılı Bakanlıklar’a Bağlı, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 187. maddesinin ikinci fıkrasının G bendi ve 200. maddesi gereğince hazırlanmış ve 29 Mayıs 2019 tarihli ve 30788 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kalkanma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümlerince Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na 8 personel alınacaktır.

Kişiler Artvin, Giresun, Rize, Gümüşhane, Ordu ve Trabzon illerinden biri olan Düzey 2, TR90 bölgesinde görev alacaktır. Merkezi Trabzon’da bulunan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alımı bünyesine hangi pozisyonda alım yapılacağı, alım şartları, sınav tarihleri ve sınav başvurusu gibi bilgilere yazımızın detaylarından ulaşabilirsiniz.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı dahilinde 8 kişi alınacaktır. Sınav ile yapılacak olan alımlar sonucunda istihdam edilecek olan çalışanlar ajansın uygun göreceği TR90 illerinden birinde göreve başlayacaktır. İlgili ilana başvuracak olan kişilerin kolay iletişim kurabilen, analitik düşünme becerisine sahip, değişken çalışma koşullarını sorun etmeyecek, özgüvenli, seyahat engeli bulunmayan, kalkınma bilinci ve sorumluluğu ile hareket edebilecek kişiler olmaları önemlidir.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı yapılacak pozisyonlar şu şekildedir:

6 Uzman

  • İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi, Uluslararası ilişkiler, Mühendislik, Şehir ve Bölge Planlama Mezunu
  • KPSS: 80+
  • YDS: 70+

1 Hukuk Müşaviri

  • Hukuk Mezunu
  • KPSS: 80+
  • YDS: 70+

1 İç Denetçi

  • İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Hukuk Fakültesi Mezunu
  • YDS: 70+

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alım Şartları

Uzman, Hukuk Müşaviri ya da İç Denetçi pozisyonlarına başvuracak olan adaylar Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alım şartlarına haiz olmalıdır. Buna göre adayların:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları;

Kamu haklarından mahrum bulunmamaları;

Suçları affedilmiş olsa dahi Devlet’in güvenliğine karşı suç işlememiş olmaları;

Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması;

Fiziksel ve zihinsel sağlıklarının görevlerini yapmaya engel teşkil etmemesi;

Erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış, askerlikten muaf, ya da askerliklerini tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı sınav tarihleri henüz belli olmamakla birlikte alımlar sözlü sınav ile yapılacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazananlar 28 Şubat 2020’de ajansın resmi web sitesi olan http://www.doka.org.tr/ üzerinden duyurulacaktır. Sınav sonuçları da aynı site üzerinden ilan edilecektir.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

İlgili pozisyonlara başvuracak adayların başvurularını resmi site üzerinden 10 Şubat 2020 – 21 Şubat 2020 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. Adayların başvuru sırasında:

  • Fotoğraflı özgeçmiş;
  • En son mezun olunan eğitim kuruma ait diploma;
  • 2019 ya da 2018 yıllarında girilmiş Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi;
  • Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı’na dair geçerli sonuç belgesi;
  • Adli sicil belgesi;
  • Erkek adaylar için askerlik durum beyanı;
  • İç Denetçi pozisyonuna başvuracak olan adayların özel sektör ya da kamuda denetim elamı pozisyonunda minimum 5 yıl çalıştıklarını gösterir hizmet belgesi;
  • İç Denetçi pozisyonuna başvuracak olan adaylar için iç denetim sertifikası sunmaları beklenmektedir.

Başvurular sonucunda yapılacak ön değerlendirme neticesinde Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı sözlü sınavı için ilgili pozisyonların kontenjanlarının 5 katı kadar aday çağırılacaktır. Sözlü sınav ajansın merkezi olan Trabzon ilinde Gazipaşa Mahallesi, Nemlioğlu Sokak, No:3, Ortahisar adresinde yapılacaktır. Belgelenmiş deneyim yılı %40, YDS puanı %40, Yüksek Lisans %4, Doktora %6, ikinci yabancı dil belgesi %5, çeşitli denetim ve sertifikalar ise puanlamada %5 etkili olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *