«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Vodafone Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma 2020

Vodafone Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma 2020

vodafone

VODAFONE Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma 2020

Vodafone şubelerine gitmeden işlemlerinizi daha kolay halletmek isteyebilirsiniz. Bazı anlarda ise Vodafone müşteri hizmetlerine bağlanmak güç haline gelebilmekte. Bu sorunları yaşamadan direk Vodafone müşteri hizmetlerine bağlanıp işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Bu yazımızda Vodafone müşteri hizmetlerine nasıl direk bağlanabileceğiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. “Vodafone Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma” işlemleri ile sizler de dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerde müşteri hizmetleri bağlantısı yaşayabilirsiniz. Detaylı bilgi için yazımızdan faydalanabilir ve bunun için kendi yöntemlerinizi belirleyebilirsiniz.

Vodafone Telefon Aracılığı ile Direk Bağlanma

Vodafone telefon aracılığı ile müşteri hizmetlerinizi arayabilirsiniz. O andaki yoğunluğa göre Vodafone müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. Vodafone müşteri temsilcinize direk bağlanmak için birkaç adım daha yapmalısınız. Vodafone müşteri temsilcinize yurt içerisinden 542 numarayla arayabilirsiniz. Farklı bir operatör üzerinden arama yapıyorsanız 0 542 542 00 00 numarayı aramalısınız. Konuşmalarınız farklı bir operatörden yapıyorsanız dakikası 45 kuruşa konuşabilirsiniz. Eğer Vodafone müşterisi iseniz ve yurt içerisinden konuşma yapıyorsanız ücretsiz bir şekilde arayabilirsiniz. Aramanızı yaptıktan sonra ardı ardına 1 rakamınız tuşlamalısınız. Ardından 6 rakamını tuşlayarak Vodafone müşteri hizmetlerine kolayca bağlanabilirsiniz. Vodafone yurt dışından arama yapmak için yine 09 542 542 00 00 numarası nı tercih ederek müşteri hizmetlerine bağlanmanız mümkündür. Ardından 2 ve 0’ ı tuşlayarak Vodafone müşteri hizmetlerinize direk bağlanabilirsiniz. Yurt dışında arama yapıyorsanız paketiniz üzerinden yapabilirsiniz. Vodafone müşteri hizmetlerine direk bağlanma işlemi sizlerin zamandan tasarruf ermesine yardımcı olmakatdır. Vodafone operatöründen işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız numarayı aradıktan sonra 7000 * i tuşlamalısınız. Bu işlemini gerçekleştirdikten sonra self servis olarak adımları izlemelisiniz. Ayrıca bu işlemleri müşteri hizmetleri dışında Vodafone Yanımda uygulamasından da gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone İnternet ile Direk Bağlanma

Vodafone internet aracılığı ile müşteri hizmetlerine direk bağlanabilirsiniz. Bunun için ilk önce www.vodafone.com.tr adresini ziyaret etmelisiniz. Ardından kolay ara yüzü sayesinde Voafone müşteri hizmetlerine hızlıca bağlanabilirsiniz. Mobil ve ev interneti işlemleriniz için ayrı ayrı yerlerden müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Vodafone resmi internet adresine giriş yaptıktan sonra üst çubuklardan hangi kategoride işlem yapacaksanız onu seçmelisiniz. O kategoriyi seçtikten sonra sayfanın en alt sağ kısmından ‘Müşteri Hizmetleri ‘bölümünden hiç beklemeden bağlanabilirsiniz. Mobil kategorisinde müşteri hizmetlerinize bağlandıktan sonra paket işlemlerinizi geçekleştirebilirsiniz. Ev internet kategorisinde Vodafone müşteri temsilcinizden faturanızı ödeyebilirsiniz veya otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Bunun yanında Vodafone ev internetinizdeki sorunlarınızı hızlıca halledebilirsiniz.

Vodafone E- posta Yolu ile Direk Bağlanma İşlemi

Vodafone müşteri hizmetlerine kolay bağlanmanın yollarından biri de e posta kullanmaktır. E- posta içeriğinizde mutlaka adınızı ve soyadınız bulunması gerekmektedir. İsteklerinizi, önerilerini ve şikayetlerini anlatan açıklama kısmı ayırmalısınız. Bilgi almak ve Vodafone işlemlerini gerçekleştirmek istiyorsanız diğer yolları deneyerek Vodafone müşteri hizmetlerine kolayca bağlanabilirsiniz. E- postanızı vodafone@musterihizmetleri.com adresine yollamalısınız. E postanız anında incelenmeye alınıp size geri dönüş yapılacaktır.

Vodafone Mobil Uygulama ile Direk Bağlanma

Vodafone müşteri hizmetlerine mobil uygulama ile direk bağlanabilirsiniz. AppStore’ dan ve Google Play Store’ dan ‘Vodafone Yanımda’ adıyla indirmelisiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak tabletinize, cep telefonlarınıza ve laptoplarınıza indirebilirsiniz. Vodefone yanımda uygulamasına cep telefon numaranızla ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Eğer ilk giriş yapacaksanız veya şifreye sahip değilseniz 2330’ a ‘SIFRE’ yazarak şifre edinebilirsiniz. Vodafone yanımda uygulamasına sağlıklı bir giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüler çubuğuna gelmelisiniz. Menüler çubuğunun en alt kısmından ‘Vodafone Bize Yazın’ menüsüne gelmelisiniz. Herhangi şikayetinizi, önerinizi veya isteklerinizi bu bölümden kolayca müşteri hizmetlerine gönderebilirsiniz. Bize ulaşın kısmından gönderdikten sonra birkaç dakika sonra Vodafone müşteri hizmetlerinden sonra aranacaksanız. Eğer bu kısımdan Vodafone operatörü ile ilgili şikayetlerini gönderdiyseniz bilgilendirme e- postası alacaksanız.

Vodafone Şikâyet Var ile Direk Bağlanma

Şikâyet var kısmından sadece Vodafone operatörü ile ilgili şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. İstek, öneri veya Vodafone operatörünüzle ilgili işlemlerinizi diğer yolları deneyerek gerçekleştirebilirsiniz. Vodafone Şikayet var kısmına Vodafone resmi internet adresinden giriş yapabilirsiniz. Vodafone Müşteri hizmetleri direk bağlanma ve vodafone müşteri hizmetleri kolay bağlanma hususunda aklınıza takılan sorularınızı haberimizin alt kısmında mevcut olan cevap yaz bölümünden bizlere sorabiilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *