«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. 2019 Yılında Nüfus Müdürlüklerine 1170 Memur Alımı

2019 Yılında Nüfus Müdürlüklerine 1170 Memur Alımı

nufusss

Başvurular 2018 De Yapılacak

Memur olmak isteyen arkadaşlara 2019 yılı öncesi çok güzel açıklamalar ardı ardına gelmeye devam ediyor. Bundan önceki yazımızda da kamu kurum ve kuruluşlara memur alımı yapılacağını siz değerli okuyucularımıza duyurmuştuk. Bunun üzerinden çok geçmeden bir güzel haber de İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’dan geldi. İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU Nüfus müdürlükleri için memur alımlarının gerekliliğini anlattığı konuşmada Nüfus Müdürlüklerine toplam 1170 memur alımı yapılacağını açıklayarak memur olmak için müjdeli haber bekleyen arkadaşlara bu güzel haberi açıklamıştır. Memur alımları için başvuruların 2018 yılı dahilinde yapılacağı ve asıl alım ve atamaların 2019 yılı başlarında gerçekleşeceği de bildirilmiştir.

İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun yaptığı açıklamalar şu şekilde gerçekleşmişdir. Bizde Bakan Süleyman SOYLU’nun ifadelerinden bazılarını siz değerli okuyucularımıza aktaralım istedik. Bakan SOYLU memur alımı için başvuruların bir ay için de başlayacağını belirterek bu konu hakkında bilgiler vermiştir.

E-Nüfus Sendikası Genel Başkanı Ali KART da konu hakkında açıklamalar da bulunarak merak edilen konular hakkında bilgiler vermişdir. Sendika Başkanı Sayın Ali KART yaptığı açıklamalar şu şekilde cereyan etmiştir. Sendika Başkanı Ali Kart’ın yaptığı açıklamaların bir bölümü açıklayarak merak edilenler giderilsin isteyerek açıklamaların bir bölümünü yayınlıyoruz. İşte sayın KART’ın yaptığı açıklamalar.

Nüfus çalışanlarının iş hacminin normalden daha fazla arttığını belirtmiş, ek memur personel alımı beklediklerini dile getirmiştir. Sendika Başkanı Sayın KART, nüfus müdürlüklerindeki personelin iş hacminin yani iş yükünün altından kalkabilmesi için mutlak suretle yeni memurların atanması gerektiğini ifade ederek, “Bizler, yaşanabilecek problemler öncesi ‘testi kırılmadan’ uyarı görevimizi yapmak istiyoruz. Nüfus personellerimiz verilen her görevi özveri ile yerine getirmektedir. Ancak geldiğimiz noktada üzerimizdeki yükün ağırlığı taşıyamayacağımız boyuta gelmiştir. Nüfus personeli eksikliğinin en az 5 bin yeni personel atanması, bazı ilçe nüfus müdürlüklerimizin konumu nedeniyle güvenlik sorunlarının giderilmesini ve işlem yapacağımız cihazların daha kaliteli haline getirilmesini bekliyoruz.” diye konuşmuştu.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *