«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Galatasaray Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Galatasaray Üniversitesi 2020 Personel Alımı

2020 Galatasaray

Galatasaray Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2020

Galatasaray Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4üncü maddesi B fıkrası uyarınca istihdam etmek amacıyla 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Kararnameye EK 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan EK 2 inci maddenin B fıkrası uyarınca 5 adet personel alımı yapacaktır. Köklü tarihi ve başarılı akademik kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Galatasaray Üniversitesi bünyesinde bir kariyer ilginizi çekiyorsa, alım yapılacak pozisyonlar ve alım şartları için okumaya devam edebilirsiniz.

Galatasaray Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

2020 yılında işbaşı yapması planlanan personellerin ilana başvurabilmeleri için öncelikle birtakım şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Galatasaray Üniversitesi 2020 personel alınacak pozisyonlar 3 büro personeli, 1 tekniker ve 1 teknisyen olarak belirlenmiştir.

Büro personelleri kurumsal ve büro destek görevlerini yerine getirmekten sorumlu olacaklardır. Bu, üniversite ve gereksinimlerine bağlı olarak dosyaları düzenlemek, randevuları planlamak, misafirleri ağırlamak ve daha fazlasını içerebilir. Tekniker ve teknisyen ise bilgisayarları ve ağları kurmak, bakımını yapmak ve onarmak için gerekli niteliklere sahip olmalıdır. Yeterli BT altyapısına sahip kişilerin başvurması beklenmektedir. Bir bilgisayar teknisyeni ya da teknikeri, bilgisayar sistemlerinde ve ağ işlevlerinde deneyimli ve bilgi sahibi olmalıdır. İdeal aday özenle ve doğru bir şekilde çalışabilmeli ve sorunları çözmek ve işlevselliği sağlamak için büyük bir problem çözme yeteneğine sahip olmalıdır. Amaç, yüksek kaliteli ağları ve bilgisayar sistemlerini kurmak ve sürdürmektir.

Galatasaray Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

Galatasaray Üniversitesi 2020 personel alım şartları kapsamında, başvuruda bulunacak adayların 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda B puan türünde 50 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. Ön lisans mezunları KPSSP93, ortaöğretim mezunları ise KPSSP94 puan türleri ile değerlendirmeye alınacaklardır. Başvuruda bulunacak adayların farklı pozisyonlar için belirtilen şartları taşıyor olmaları beklenmektedir:

Büro Personeli:

  • 2 kişi
  • Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, büro yönetimi ve sekreterlik, büro hizmetleri ve sekreterlik ön lisans programlarının birinden mezun

Büro Personeli:

  • 1 kişi
  • Bilgisayar destekli muhasebe, muhasebe, muhasebe ve vergi uygulamaları, bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları ön lisans programlarının birinden mezun

Tekniker:

  • 1 kişi
  • Bilgisayar donanımı, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri ön lisans programlarının herhangi birinden mezun

Teknisyen:

  • 1 kişi
  • Mobilya ve iç mekan tasarımı alanı ve dalları ya da ahşap teknolojisi alanı ve dallarında ortaöğretim seviyesinde eğitim görmüş
  • En az 5 yıl deneyimli ve deneyimini belgeleyebilecek

Galatasaray Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

2020 Büro Personeli, Tekniker ve Teknisyen pozisyonları için başvurular Galatasaray Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsın kendisi tarafından yapılacaktır. Kişinin kendisi dışında yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru yolu belgelerin elden teslim edilmesi şeklinde olup, posta ile gönderilen belgeler ve başvuru formu kabul edilmeyecek ve adayın başvurusu geçersiz sayılacaktır. Başvuru sırasında adayın ayrıca:

  • T.C. Nüfus cüzdanı fotokopisi;
  • Diplomasının onaylı fotokopisi;
  • Fiziksel ve ruhsal sağlığının çalışmasına engel teşkil etmediğine dair yazılı dilekçe;
  • KPSS B grubundan istenen taban puan ve üstünde puan alındığını gösterir belge;
  • Son altı ayda çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf;
  • Özel şartlar kısmında belirtilen, ilgili pozisyon için talep edilen belge/ler;
  • Galatasaray Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden indirilip doldurulacak olan başvuru formu.

Galatasaray Üniversitesi 2020 personel alım ilanı 25 Kasım 2019’da yayınlanmış olup, başvuruların 10 Aralık 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar ilanda belirtilen 4 ayrı pozisyondan yalnızca biri için başvuruda bulunabilirler. Başvuru sonuçları, son başvuru tarihi olan 10.12.2019’dan sonra internet sitesinde ilan edilecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *