«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. 2019 Kamu Ve Kamu Kuruluşlarına Memur Alımı

2019 Kamu Ve Kamu Kuruluşlarına Memur Alımı

kamuya

İŞKUR 2019 yılı öncesi yine insanların umudu olmaya devam ederken yeni duyurular da yaparak İŞKUR üzerinden 5 bakanlık ile 31 kamu kurumuna personel alımlarının olacağını yayınlayarak memur olmak isteyen kişilere müjdeyi verdi. İŞKUR üzerinden DPB memur alımı ilanlarına ulaşabilmeniz sağlanmaktadır. Memur olma çabasındaki kişilerin şimdiden araştırmalar yapmaya başlamışlardır.
Alımın yapılacağı kurum ve kuruluşlar her ne kadar İŞKUR tarafından yayınlanmış olsa da her kamu kurumu kendi internet sitesinde alımları duyuru halinde bildirmişlerdir. Ayrıca bütün kamu kurum ve kuruluşlarına alınacak kadrolar Devlet Personel Başkanlığının Kendi sitesinde de olmaktadır. Bizde siz değerli okuyucularımız için bu kamu kurum ve kuruluşlarını listeleyerek hazırladık.

Alımın Yapılacağı Kurum ve Kuruluşlar
Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, İstanbul Devlet opera ve balesi Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi, Dış İşleri Bakanlığı Astana Büyük Elçiliği, Kamu Denetçiliği Kurumu, İstanbul Kadıköy Belediyesi, Batman Belediyesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Fatih Belediye Başkalığı , Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Enez Belediye Başkalığı, İzmir Bornova Belediyesi , DHMİ, Bartın Kuruca Şile, Bitlis Belediyesi, Batman Belediyesi, Orhaneli Belediye Başkanlığı, Hakimler ve Savcılar Kurulu, Doğanhisar Belediye Başkanlığı ayrıca hemen hemen bütün Üniversiteler ve Belediyeler olmakla beraber ordu evleri , öğretmen evleri ve daha çok kurum ve kuruluşlar listeler halinde mevcuttur. Siz değerli okuyucularımız için bazı kurum ve kuruluşları yazarak yaptığınız araştırmalara bir nevi katkı sağlamak istedik. Bunlar haricinde olan kurum ve kuruluşlarda da alımların gerçekleştirileceği ve bazıları KPSS puanıyla alım yapacak iken bazı kurumlarda bu şartlar yani KPSS puanı olmayıp KPSS şartsız olarak alımların gerçekleşeceği de İŞKUR tarafından bildirilmiş olup bu alımlarda yapılacak olan şartlar da açıklanmış dır.
Söz konusu olan memur alımlarında istenen şartları tek tek yazalım istedik. Peki bu şartlar nelerdir hep birlikte bakalım.
1.T.C. Vatandaşı olmak.
2.657 sayılı kanun içerisindeki 41. Madde deki öğretim şartlarını bulundurmak.
3.DMK nın 40. maddedeki yaş şartına uymak.
4. Askerlik hizmetini yapmış olması veya ertelemiş olması.
5.Herhangi Bir ruh ve akıl hastalığının olmaması.
6.Terör suçluları ile yüz kızartıcı suçları işlememiş olmak.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *