«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Gıda Fiyatları Yükselişde

Gıda Fiyatları Yükselişde

GIDA

Paraken de fiyatları hala el yakmaya devam ediyor. Ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntının hat safaya çıkmasıyla vatandaşlarımız iyidenden iyiye geçim sıkıntısını daha çok hissetmeye başladı. Devlet tarafından enflasyonla mücadele altında kampanyalar da başlatıldı ama nafile. Başlatılan kampanyalar görünüyor ki hiç bir işe yaramamıştır. Devlet tarafından başlatılan enflasyonla mücadele adı altında yürütülen kampanyalara güya bütün firmalar destek verdi ama verilen destek nedense Halkın cebine hiç ama hiç yansımamış durumdadır.

Devlet tarafından başlatılan enflasyonla mücadele kampanyasına hemen hemen bütün firmalar ve şirketlerde bizde kampanya da varız diyerek katıldılar fakat sonuç fol yok yumurta yok misali hiç değişmeden devam etmektedir. Bu hususta Devletimizin hiç bir  suçu yoktur. Suçu olanlar kampanyada bizde varız diyenlerdedir. Öncelikle ekonomik saldırıdan nemalanmak için fiyatlarını afaki oranda şişirip vatandaşa kriz var diye yutturdular fiyatın bu yüzden bu kadar yükseldiğini söylediler. Sonra ise Devletimiz kampanya yaptı bizde varız diye çok fazla afaki şişirdikleri fiyatlarda indirime gittiler. Zaten fazlasıyla şişirdiği fiyatı biraz aşağı çekip halkın gözünü boyadılar. Fakat bir gerçek var görmemiz gereken bu şirketler firmalar Devletimizin başlattığı kampanyaya dahil olmadılar aslın da gerçek şudur ki tek amaçları Devlet üzerinden reklamlarını yapmaktı bunu da başardılar. Fakat bilinmelidir ki bu firmalar şirketler kampanya adı altında Halkımızı kandırmış ve sadece kendi reklamlarını yapmışlardır. Bizim temiz yürekli halkımızda bunlara inanıp alış verişe çıkmış ne görsün herşey daha da artmış daha da pahalı.

Bu konuda vatandaş ne yapsın bakıyor haberlere balık 5 TL ama sadece haberde geçerli pazarda en ucuzu 15 ile 20 TL arasında. Et 30 TL olmuş nerede yine haberde kasap da 45 TL. Domates bile çok lüks artık ama haberler de 2 TL gerçekte nasıl pazara gidersen kötüsü 5 TL iyisi 7 TL olmuş bunun üstüne domates için markete gidersen kötüsü 7 TL iyisi 9 ile 10 TL olmuş. Hani nerede kampanya nerede Devletimizin yanında vatandaşın yanın da olmak bumu diye sorasım geliyor fakat nafile elimizden gelen tel şey siz değerli okuyucularımızı oynanan oyunlardan haberdar etmek.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *