«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Zonguldak2020

Bülent Ecevit Üniversitesi Personel Alımı 2020

09 Kasım 2018 ve 03 Ekim 2019 tarihli Resmi Gazeteler’de yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav le Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esas Hakkında Yönetmelik kapsamında akademik personel alınacaktır. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilan kapsamında toplam 4 personel alımı yapılacaktır. Adayların ilan yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde başvurmaları gerekmektedir. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 personel alımı için personel alınacak pozisyon, alım şartları ve başvuru tarihleri hakkında bilgiyi yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında Çaycuma Meslek Yüksekokulu, Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu ve Rektörlük bünyesinde istihdam edilmek üzere alım yapılacaktır. Toplamda 4 akademik personel için kadro açılmıştır. Adayların üniversitede akademik personel olabilmek için gerekli şartları sağlamanın yanında her bir anabilim dalı ve unvan için de istenen özel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 personel alınacak pozisyonlar şöyledir:

Çaycuma Meslek Yüksekokulu

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği

  • 1 kişi
  • Adayların Havacılık Yönetimi ya da Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümlerinden birinden lisans mezunu; ilgili alanlardan birinde ise yüksek lisans mezunu olması gereklidir.

Rektörlük

  • 2 kişi
  • Türkçe Öğretmenliği ya da Türk Dili ve Edebiyatı lisans mezunu; ilgili alanlardan birinde ise yüksek lisans yapmış adaylar başvurabilecektir. Seçilen aday Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Türkçe Öğretim Merkezi – TÖMER bünyesinde görev yapacaktır.
  • Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektronik – Haberleşme Mühendisliği, Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği bölümlerinden birinde lisans mezunu ya da ilgili alanlardan birinde yüksek lisans mezunu olma şartı bulunmaktadır. Seçilen aday Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde bulunan uygulamalı birimlerden birinde öğretim görevlisi olarak çalışacaktır.

Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu

Laboratuvar Teknolojisi

  • 1 kişi
  • Biyoloji bölümünden lisans mezunu, aynı zamanda Moleküler Biyoloji ve Genetik ya da Moleküler Biyoloji alanlarından birinde yüksek lisans yapmış kişiler tercih edilecektir. Ayrıca başvuru yapacak kişinin Moleküler Biyoloji ve Genetik doktora öğrencisi olma şartı bulunmaktadır.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

Akademik personel kadrolarına başvuracak adaylar için personel alım şartları şunlardır:

  • T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopisi;
  • Mezuniyet ya da diploma fotokopisi veya e-devletten alınan öğrenim belgesi. Yurtdışında okumuş olan kişiler diplomaları için denklik belgesi almak zorundadır;
  • Transkript belgeleri;
  • Yabancı dil seviye tespit belgesi;
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf;
  • Özgeçmiş;
  • Son 1 aya ait adli sicil belgesi;
  • Hizmet dökümü;
  • Birime yazılacak dilekçe;
  • Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Personel daire başkanlığı resmi sitesi üzerinden temin edilecek başvuru formu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 akademik personel alımı ilanı duyurusu 5 Aralık 2019 tarihinde yapılmıştır. İlgili kadrolar için son başvuru tarihi 19 Aralık 2019 olarak belirtilmiştir. Bu tarihler arasında başvurusunu yapan, kriterleri sağlayan adaylar arasından yapılacak ön değerlendirme sonuçlarının ilanı ise 25 Aralık 2019 tarihinde yapılacaktır. Bu tarihte giriş sınavına girmeye hak kazanan adaylar da ilan edilecektir. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 personel alımı sınav tarihi 30 Aralık 2019 olarak belirlenmiştir. Sınav sonuçları 2020 Ocak ayında ayın 7’sinde açıklanacaktır.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

Başvuruların başvurulacak ilgili birime şahsen ya da posta ile yapılması gerekmektedir. Adayların yalnızca bir kadro için başvuru yapabilirler.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *