«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Kırklareli Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Kırklareli Üniversitesi 2020 Personel Alımı

kirikkale-unv

Kırklareli Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2020

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48nci maddesi ve Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik uyarınca akademik personel alımı yapılacaktır. Bu kanun ve yönetmelik kapsamında, Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre alım sağlanacaktır. 2020 yılı için toplamda 36 akademik personel alınacaktır. Kırklareli Üniversitesi 2020 personel alımına ilişkin alım yapılacak pozisyon, alım şartları ve başvurular ile ilgili tüm bilgileri yazımızın detaylarında bulabilirsiniz.

Kırklareli Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Kırklareli Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında toplamda 36 kişi için doktor öğretim üyesi, doçent ve profesör kadroları açılmıştır. Adayların genel şartların yanı sıra başvuracakları birim, bölüm ve unvana yönelik olarak istenen özel şartları da sağlamaları gerekmektedir. Bu şartlara uygunluğu bulunmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Ayrıca her bir aday için başvuru sırasında teslim edilecek evrak ve dosya sayısı unvana göre değişiklik göstermektedir. Adayların başvuru öncesinde bu hususa dikkat etmeleri rica olunur. Kırklareli Üniversitesi 2020 personel alınacak pozisyon kapsamında kadro açılan birim ve unvanlar şu şekildedir:

Fen Edebiyat Fakültesi

  • Eğitim Bilimleri – Doçent
  • Çağdaş Türk Lehçeleri Ve Edebiyatları – Doçent
  • Türk Dili Ve Edebiyatı – Doçent

Hukuk Fakültesi

  • Özel Hukuk – Profesör

İlahiyat Fakültesi

  • Felsefe Ve Din Bilimleri – 2 Doktor Öğretim Üyesi
  • İslam Tarihi Ve Sanatları – Doktor Öğretim Üyesi
  • Temel İslam Bilimleri – Doktor Öğretim Üyesi

Lüleburgaz Havacılık Ve Uzay Bilimleri Fakültesi

  • Havacılık Yönetimi – Doktor Öğretim Üyesi
  • Uçak Gövde – Motor Bakım – Doçent

Mühendislik Fakültesi

  • İnşaat Mühendisliği – Doktor Öğretim Üyesi
  • Makine Mühendisliği – Doktor Öğretim Üyesi

Sağlık Yüksekokulu

Beslenme Ve Diyetetik – Doktor Öğretim Üyesi

  • Fizyoetrapi Ve Rehabilitasyon – Doktor Öğretim Üyesi

Teknoloji Fakültesi

  • Mekatronik Mühendisliği – Doktor Öğretim Üyesi

Turizm Fakültesi

  • Turizm İşletmeciliği – Doçent
  • Turizm Rehberliği – Doçent

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

  • Muhasebe Ve Finansal Yönetim – 2 Doktor Öğretim Üyesi

Kırklareli Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48nci maddesi ve Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik uyarınca, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ve Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’e göre yukarıda belirtilen birimlerin açık kadroları için personel alımı yapılacaktır. Kırklareli Üniversitesi 2020 personel alım şartları kapsamında adaylardan istenenler;

Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı web sitesinde bulunan Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şb. Md. Formlar/Akademik İlanlarla İlgili Formlar kısmındaki Öğretim Görevlisi/Araştırma Görevlisi İlanına Başvuru Formu’nun eksiksiz doldurulması;

T.C. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi;

Diploma fotokopileri;

ALES belgesi;

Yabancı Dil Seviye Tespit belgesi;

Son 6 ay içinde çekilmiş ve başvuru formuna yapıştırılmış 1 adet vesikalık fotoğraf;

Transkript belgesi;

Özgeçmiş;

Yayın listesi.

Adayların doçentlik kadrosu için başvuru dosyasını 4 nüsha, profesörlük kadrosu için ise 6 nüsha halinde CD içinde hazırlanarak ilgili birimlere şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

Kırklareli Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

Başvuru tarihi bittikten sonra ön değerlendirme sonuçları 23 Aralık 2019 tarihinde ilan edilecektir. Adaylar ön değerlendirmeyi geçip geçmediklerini Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı sitesindeki duyurulardan kontrol edebileceklerdir. Kırklareli Üniversitesi 2020 personel alımı sınav tarihi 25 Aralık 2019’dur. Sınav sonuçlarının ise 27 Aralık 2019’da açıklanması planlanmaktadır.

Kırklareli Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

Kırklareli Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında başvurular 4 Aralık 2019’da başlamış olup 18 Aralık 2019 tarihinde mesai bitiminde son bulacaktır. Posta ile yapılan ya da başvuru tarihini kaçıran kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *