«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü Personel Alımı 2020

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü Personel Alımı 2020

eeeee

EÜAŞ Genel Müdürlüğü Kamu Personeli Alımı 2020

Genel İdare Hizmetleri sınıfı 8. derece kadrolu olarak istihdam edilmek üzere T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü’ne 10 adet personel alınacaktır. Alımlar Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliği hükümleri kapsamında giriş sınavı uygulanacak yapılacaktır. Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 2020 personel alımı dahilinde hangi pozisyonlar için alım yapılacağı, alım şartları, sınav tarihleri ve sınav başvurusu gibi bilgiler için okumaya devam edebilirsiniz.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 2020 personel alımı kapsamında 10 adet kadrolu eleman alınacaktır. 8. dereceden kadrolu olarak istihdam edilecek kişilerin başvuruları değerlendirilirken KPSS puanları önem arz edecektir. KPSS puanı bulunmayan kişiler ilgili pozisyona başvuru yapamayacak; başvuruları dikkate alınmayacaktır. Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 2020 personel alınacak pozisyon dahilinde müfettiş yardımcıları istihdam edilecektir.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 2020 Personel Alım Şartları

Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için başvuru yapacak adayların Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 2020 personel alım şartlarına da haiz olmaları gerekmektedir. Bu şartlar dahilinde adaylar;

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48nci maddesince belirtilen genel şartları taşımalı,

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2018 ya da 2019 yıllarında yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavı’nda KPSSP48 puan türünde 80 ve üzeri puan almış,

1 Ocak 2020 itibariyle 36 yaşından gün almamış,

Türkiye içinde örgün eğitim veren yükseköğretim kurumlarının 4 yıllık Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden; ya da yurtdışında bunlara denk bölümlerden birinden mezun,

Erkek adayların vatani görevlerini tamamlamış ya da tecil ettirmiş olmalı,

Fiziksel ve zihinsel sağlık durumunun müfettiş yardımcılığı görevini yapmaya engel teşkil etmemesi,

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü dışındaki kurumlara karşı herhangi bir hizmet taahhüdünde bulunulmamış olması,

İstenilen belgelerin aday başvuru formu ile birlikte belirtilen süre içerisinde ‘’II- SINAV BAŞVURUSU’’ kısmındaki adrese ulaştırmaları gereklidir.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 2020 personel alımı için başvurular 14 Ocak 2020 tarihinde başlayacaktır. Adaylar başvurularını 3 Şubat 2020 saat 17:00’ye kadar tamamlamalıdır. KPSS948 puan türüne göre başvuru yapan kişilerin arasından en yüksek puana sahip ilk 200 kişi yazılı sınava çağırılacaktır. 200. kişi ile aynı puanı almış diğer adaylar da sınava girmeye hak kazanır. Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için giriş sınavına katılmaya hak kazananların listesi 10 Şubat 2020’de Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü internet sitesinden duyurulacaktır. Sınava girecek olan kişiler fotoğraflı adaylık belgelerini Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğünün (ANKÜSEM) internet sitesi üzerinden 26 Şubat – 7 Mart 2020 tarihleri arasınca indirebileceklerdir. Giriş sınavına katılacak olan adayların adaylık belgeleri ve geçerliliği devam eden T.C. nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaport belgelerinden birini yanlarında bulundurmaları zorunludur. Giriş sınavı 7 Mart 2020 Cumartesi günü saat 10:00 ila 13:00 arasında Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğünce (ANKÜSEM) yapılacaktır. Sınav tek oturum olarak 180 dakika sürecektir.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

İlgili pozisyona başvurmak isteyen adaylar Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurup diğer istenen belgelerle birlikte EÜAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No:2/F1 KLMN Blok Kat:5 Oda no: 515 06520 Balgat-Çankaya/ANKARA adresine başvurmalıdır. Başvurular posta yoluyla ya da şahsen yapılabilir. Ancak posta ile gönderilecek belgelerin başvuru tarih aralığında ulaşması önem arz etmektedir. Başvuru ve sınavla ilgili bilgi almak isteyen adaylar müdürlüğe bağlı (0312) 213 51 87 numarasını arayabilirler.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *