«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Selçuk Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Selçuk Üniversitesi 2020 Personel Alımı

Selçuk 2020

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı 2020

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4ncü maddesinin B fıkrasına göre; 6 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye Ek 28 Temmuz 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da bulunan 2. maddenin B fıkrası uyarınca Selçuk Üniversitesi’ne 2 sözleşmeli personel alınacaktır. Atama yoluyla yapılacak olan personel alımı için başvurular ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün süresince devam edecektir. Adayların üniversitede akademik personel olabilmek için sağlaması gereken şartların yanı sıra, kadrolar için aranan özel niteliklere de sahip olmaları beklenmektedir. Selçuk Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamında alım yapılacak olan pozisyon, alım şartları ve başvuru tarihleri gibi detaylar için okumaya devam edebilirsiniz.

Selçuk Üniversitesi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Selçuk Üniversitesi 2020 personel alımı için 2 adet sözleşmeli personel istihdam edilecektir. Adayların KPSS puanına sahip olmaları şartı bulunmaktadır. Ayrıca güvenlik soruşturma sonuçlarının da atamaya engel olmaması gerekmektedir. Selçuk Üniversitesi 2020 personel alınacak pozisyon kapsamında alım yapılacak olan unvanlar şöyledir:

Perfüzyonist

  • 1 kişi
  • Türkiye’de ya da yurtdışında perfüzyon alanında eğitim veren yüksekokul ya da fakültelerde lisans ya da yüksek lisans eğitimini tamamlamış kişiler başvurabilecektir.

Hemşire

  • 1 kişi
  • Başvuracak adayların orta öğretim kurumların hemşirelik okumuş olmaları şarttır.
  • Adayların ayrıca Tricell PRP – CGF konusunda deneyimli olduklarını belgelendirmeleri; başka bir yükseköğretim kurumuna bağlı sağlık kuruluşu bünyesinde en az 2 yıl süre ile çalışmış olmaları; ilk yardım eğitimi almış ve belgeye sahip olmaları beklenmektedir.

Selçuk Üniversitesi 2020 Personel Alım Şartları

Başvuruda bulunacak olan adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48nci maddesinin A fıkrasındaki 4, 5, 6, 7 ve 8 bentlerince vurgulanan şu şartlara sahip olmaları gerekmektedir:

  • Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları;
  • Başvuruda bulunacak adayın başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olması;
  • Adayın kamu haklarından mahrumiyetinin bulunmaması;
  • Türk Ceza Kanunu 53ncü maddesi kapsamında bildirilen süreler aşılmış olsa dahi; kasten uygulanmış bir suç sebebiyle bir yıl veya daha uzun süreli hapis cezasına çarptırılmamış; milli savunmaya, anayasal düzene, devlet sırlarına karşı suç işlememiş, rüşvet, dolandırıcılık, casusluk, hırsızlık, sahtecilik, zimmet, güveni kötüye kullanmaya, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlardan mahkum olmamak;
  • Erkek adaylar için başvuru tarihi itibariyle askerlikle ilişiği bulunmamak, vatani görevini yerine getirmiş ya da erteletmiş olmak;
  • Fiziksel ve mental sağlığının çalışmaya ve görev kapsamındaki işleri yapmaya engel olmaması gereklidir.

Selçuk Üniversitesi 2020 personel alım şartları uyarınca ayrıca adayların 2018 KPSS puanları baz alınacaktır. Lisans mezunları için KPSSP3; ortaöğretim mezunları için ise KPSSP94 puan türüne göre sıralama yapılacaktır.

Adayların yukarıda belirtilen şartları taşımaya ek olarak başvuru esnasında T.C. nüfus cüdanı fotokopisi, diploma veya mezuniyet belgelerinin fotokopisi, adli sicil kaydı, KPSS sonuç belgeleri; aranan şartları taşıdıklarını kanıtlayıcı belgeler; SGK hizmet dökümü, erkek adaylar için askerlik durumunun beyanı ve 1 adet vesikalık fotoğraf verilecektir. E- devletten alınan belgelerin barkodlu olmasına dikkat edilmelidir.

Selçuk Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

Selçuk Üniversitesi akademik personel alımı için başvurular 6 Aralık 2019 saat 08:00’de başlamış olup 20 Aralık 2019 saat 17:00 mesai bitimine kadar devam edecektir. Adayların değerlendirilmesi neticesinde başvuru sonuçları Selçuk Üniversitesi resmi web sitesinde duyurulacaktır. İlgili kadroların iki katı kadar da yedek aday belirlenecektir.

Selçuk Üniversitesi 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

Başvuru yapacak olan adayların istenen belgeleri tamamlamış bir şekilde başvuru tarihleri arasında başvurularını sonlandırmaları gerekir. Selçuk Üniversitesi 2020 personel alımı kapsamındaki başvurular şahsen yapılacaktır. Adayların ayrıca Selçuk Üniversitesi resmi sitesinden indirecekleri başvuru formunu da doldurarak diğer belgeler ile birlikte teslim etmeleri önemlidir. Posta ile gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *