«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Son Dakika Doğalgaz ve Elektrik Zamları

Son Dakika Doğalgaz ve Elektrik Zamları

elektrik zammı haberleri

Son Dakika Doğalgaz ve Elektrik Zamları

Ekonomi iyiye gidecek diye her gün beklenti içinde olan vatandaşlarımız artık üst üste gelen zam haberlerinden usanmış ve açıklanan zamlar vatandaşı resmen bıkkınlık getirmiştir. Söz konusu olan doğalgaz ve elektrik zamlarının ardı arkası kesilmemek de olup özellikle mecbur kullanmak zorunda olduğumuz ürünlere yansıması geçim sıkıntı içerisinde olan insanlarımızı sıkıntıya itmektedir. Geçtiğimiz dokuz ay içerisinde elektriğe tam 4 sefer zam yapılması yetmezmiş gibi doğal gaza ise son üç ayda yapılan zam ise 3 defa olmuştur. Bu demek oluyor ki doğalgaza ayda 1 zam gelecek.

elektrik-doğalgaz-zamları

Hegün Zam Haberi Geliyor

Özellikle de kış ayların da daha çok tüketilen doğalgaza zam haberi vatandaşları çileden çıkarma noktasına gelmiştir. Öyle ki yazın sıcaklarda doğalgaz da indirim yapıp kışın ise zam yapmak ne demek insan sorgulamadan edemiyor. Yaz ayların da çok kullanılmayan doğalgaz da indirim yapılması kışın ise hemen hemen hiç kapatmayıp mecbur kullanılmakta olan doğal gaza neden zam yapılır. İnsan yaz ayların da kullanmadığımız doğalgaz da indirim yapılınca düşünmeden edemiyor bu neyin reklamı diye. İndirimi kışın yapsalar da halka bir nebze de olsa faydası dokunsa.

Doğalgaz ve Elektrik Zamları Ne Zaman

Sürekli açıklanan zamlar artık Halkın cebinde gerçekten delik açmaktadır. Çok büyük ekonomik sıkıntı içinde olan özellikle de asgari ücretli vatandaşlarımız daha çok sıkıntılara itilmektedir. Sadece asgari ücretli vatandaşlarımız değil bu sıkıntıları yaşayan SSK emeklileri Bağ-Kur emeklisi vatandaşlarımız da aynı sıkıntıları çekmektedir. Artık hükümetin halkın çektiği sıkıntıların farkına varması gerekmektedir. Şimdiler de söylenen ise birinci ayda gelecek maaş zamlarının arkasından vatandaşın tükettiği ürünlere gelecek zamlar da. Gelecek zamlar belli. Özellikle sigara zammı en az bir tl olacak. Toplu taşımalara zamlar gelecek gıda zaten uçmuş durumda ve gariban halkın yediği ekmekte sıra. Bu demek oluyor ki 1 Ocak itibari ile kaşıkla verilen zamlar kepçe ile geri alınacak.

 

ziraat bankası kredi notu sorgulama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kredi-notu-sorgulama-ve-ogrenme/.html

ziraat bankası düşük faizli ihtiyaç kredisi : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-dusuk-faizli-ihtiyac-kredisi-basvurusu/.html

ziraat bankası mobil şube url: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik/ziraat-mobil

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *