«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. İBB Memur Alımı İlanı

İBB Memur Alımı İlanı

İBB ZABITA memuru alımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı 2022

İBB memur alımı, İBB personel alımı, İBB zabıta memuru alımı ve İBB itfaiye eri alımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi memur alımı şartları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta memuru alımı şarları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı için gerekli bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Memur alımı ilanı duyurular sayfasında yayımlandı. Söz konusu İBB memur alımı için İBB Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmesi için İtfaiye eri ve Zabıta Memuru yönetmeliği kapsamında olmak suretiyle Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri alımı yapacaktır.

İBB memur alımı, İBB zabıta memuru alımı ve İBB itfaiye eri alımı için Sadece Ön Lisans mezunu adaylar içinden müracaat alınacaktır. Müracaat edecek adaylarda aranacak şartlar ve duyuru detayları için haberimizi okumaya devam ediniz.

İBB Memur Alımı İçin Başvuru Şartları / İBB Zabıta ve İtfaiye Alımı Şartları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi memur alımı, personel alımı, itfaiye eri alımı ve İBB zabıta memuru alımı için başvuru İçin müracaat edecek adaylarda aranacak şartlar şu şekilde olacaktır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Memur alımı için adayların genel hatlarıyla 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi memur alımı için KPSS, Eğitim ve yaş şartları aranıyor.

İBB Memur alımı için KPSS Şartı: 2020 senesinde yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Kadın / Erkek adaylar içinden Ön Lisans düzey ve seviyesinde KPSS P93 puan türünden minimum 70 puan almış olması gerekiyor.

İBB 61 İtfaiye Eri Alımı Başvuru Şartları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 61 kişilik kadro ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 10. Dereceli ekibe İtfaiye Eri alımı yapılacak.

Adaylardan, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programlarının birinden mezun olma şartı aranıyor.

İBB 61 itfaiye eri alımı için en az (B) sınıfı şoför belgesine haiz olmak şartı da bulunuyor. İBB personel alımı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 10. dereceli kadrolara 6 Zabıta Memuru Alımı da yapacaktır.

İBB zabıta memuru alımı için Ön Lisans seviyesinde, Mahalli ve yerel İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler önlisans programlarının birinden mezun olmak şartı bulunmaktadır.

İBB’ye zabıta memuru alımı, itfaiye eri alımı için yaş şartı ve boy şartıda olmaktadır. Yaş şartı için memur alımı sınavının yapılacağı tarih ile 30 yaşından gün almamış olmak gerekecektir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta memuru ve İtfaiye eri alımı için boy Şartı erkekler için 167 santimetre olurken kadın adaylar için 160 santimetre boyundan kısa olmamak şartı konulmuştur.

İlginizi cekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşğıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, banka haberleri ve altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

Maliye Bakanlığı 400 Memur alımı ilanı: https://www.finanshaberi.net/memur-haberleri/maliye-bakanligi-400-memur-alimi-ilani/.html

20 bin öğtermen atanacak branşlar : https://www.finanshaberi.net/memur-haberleri/ogretmen-atama-kilavuzu-ve-branslar-yayimlandi-2022/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.