«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Hamsi Fiyatları Uçuşa Geçti! Ekonomi Alt Üst Olmuş Durumda

Hamsi Fiyatları Uçuşa Geçti! Ekonomi Alt Üst Olmuş Durumda

hamsinin

Ekonomi Nereye Gidiyor

Ülke ekonomisi nereye gidiyor ilerisi için neler düşünülüyor hiç bir şey belli değil. SSK ve BAĞ-KUR emeklisi vatandaşlarımız perişan durumda özellikle de SGK emeklisi vatandaşlarımız 1.020 TL ile 1.280 TL maaş alıyorlar bu parayla nasıl geçiniyorlar bilinmemekte olup asgari ücreti vatandaşlarımızın hali ortada memur vatandaşlarımız ise hepsi kredi kartı borçlusu olmuş maaşı çek kredi kartına yatır yapıyor Ülke genelinde icralık olanların sayısı ikiye üçe katlanmış durumda ama bazı taraflı yayın kuruluşları ve taraflı medya yalan haberler ile vatandaşlarımızdan gerçekleri gizlemeye çalışıyorlar ve yalan beyan haberler yapıyorlar. Fakat bilinçli olan vatandaşlarımız herşeyin farkında ve özellikle ne kadar yalan haber yapsalar bile sosyal medyayı engelleyemiyorlar ve yakında onada bir çare arayışına girerler neden halkımız doğruları görmesin öğrenmesin diye. Aylardır hamsi 5 TL diye yalan haber yapan medya ve bazı internet siteleri haberle vatandaşlarımızı kandırdığını zannediyorlar. Fakat insanlarımız balık tezgahlarına uğradığında durumun hiç de yazdıkları gibi olmadığını görüyor.

Hamsi Fiyatı Uçtu Bütün Balık Fiyatları Rekora Gidiyor 

Aylardır yapılan balık fiyatları ucuzladı ve hamsi 5 TL oldu denizlerde bolluk var bereket var haberi külliyen yalandır değerli okuyucularımız. Tabi ki sizlerde bunu mutlaka farkındasınız çünkü hiç ne palamut aldınız 5 TL’ye nede Hamsi aldınız 5 TL’ye öyle değil mi. Bütün balık tezgahlarına gittiğinizde mutlaka görüyorsunuz en ucuz balığın kilosunun 15 TL’ olduğunu. Taraflı medya ve uzantıları tarafından yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını balık tezgahlarına gittiğinizde mutlaka görmüşsünüzdür. Aynı et fiyatlarında yapılan haberler gibi bir arada et fiyatları düştü diyerek haber yaptılar et fiyatları hep 45 TL ve üzeri.

Asgari Ücretli SSK-BAĞ-KUR Emeklisi Vatandaşlarımız Perişan Durumda

Bunlar böyle yazıp çizince insan merek etmiyor değil acaba ben farklı bir ülkede mi yaşıyorum diye. Asgari ücrete zam yapmaya gelince korkanlar emekliye zam yapmaya gelince korkanlar neredeler yoklar fakat söz konusu elektrik, su, petrol ve gaz zammı olunca ortaya çıkıyorlar ama sanki bunlara zammı kendileri yapmıyorlar. Değerli okuyucularımız hamsi şuan bütün tezgahlarda en ucuz 20 TL İstavrit 20 TL et fiyatlarını söylemeye gerek yok domates ve kuru soğan ise onlarda uçmuş durumda. Her artan fiyatta başkalarına suç bulmak erdem değildir, erdem olan biz nerede nasıl hata yapıyoruz diyebilmektir.

Yazımız da kesinlikle hiçbir siyasi görüş taşımadan yazıp gerçeklerle siz değerli okuyucularımızı bilgilendirmek istiyoruz. Asgari ücret ve emekliye gelince yok ama zam yapmaya gelince var. Enflasyon emekli ve asgari ücretlinin boğazından rızkından keserek düzelmez. Enflasyon düzelecekse mutlaka ülke olarak tarım ve hayvancılığın şu andaki üretimin iki veya üç katına çıkması gerekmektedir. Asgari ücretli ve emekli vatandaşlarımızın çektiği sıkıntılar çok fazla artık herkesin bunları görmesi gerekmektedir. Bana değmeyen yılan bin yaşasın demekle olmaz bir gün o yılan sizede değecektir. Nasıl zamanında küçük esnaf kepenk kapattı büyükler tarafından ezildi ve büyüklerin umrunda değildi değilmi. Fakat şimdi geldiğimiz noktaya bakın artık büyükler yani bana değemeyen yılan bin yaşasın diyenler iflastan kurtulma için Konkordato veriyorlar. İNŞALLAH BALIK FİYATLARI UCUZLARRRR…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *