«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kuveyt Türk Cebim Pos Nedir?

Kuveyt Türk Cebim Pos Nedir?

TÜRKKKKKKKK

Kuveyttürk’ten Bir İlk Cebim Pos Uygulaması

Değerli okuyucularımız ülkemizin güzide bankalarından birisi olan kuveyttürk cebim pos uygulaması ile bütün esnafların ve iş yerlerinin işlerini daha çok kolaylaştıracaktır. Kuveyttürk cebim pos ile artık pos cihazınız cebinizde olacak. Değerli okuyucularımız hepinizin de malum olduğu bir husus olan kredi kartı alış verişleri pos cihazları üzerinden gerçekleşmektedir. Ticaret haneler, iş yerleri bunlara örnek verecek olur isek bakkal, kasap, market, manav ve bütün AVM lerde en fazla alış veriş kredi kartları ve banka kartları ile yapılmaktadır. Bazı alış verişler internet üzerinden de olabilmekte sanal pos gibi uygulamalar ile de alış veriş yapabilmektedir. Bütün esnaflarımız kredi kartı alış verişlerinin sağlanması için iş yerlerine pos cihazı almak zorundadır. Fakat artık kuveyttürk bu mecburiyeti ortadan kaldırarak bütün ticaret hene işleten esnaf vatandaşlarımıza müjde vermiştir. Bu müjde şu şekilde olmaktadır. Kuveyttürk cebim pos uygulaması ile esnaf vatandaşlarımızın pos cihazı satın alma ve kullanma derdine son vermiş ve bu sayede bütün esnafların pos cihazı ceplerine yani telefonlarına girmiştir. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan cebim pos nedir ve özellikleri ile kullanıcısına sağladığı avantajları ayrıca cebim pos komisyon oranlarını açıklayarak siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunalım.

Kuveyttürk Cebim Pos Nedir?

Değerli okuyucularımız kuveyttürk cebim pos uygulamasını öncelikle kısaca açıklayalım daha sonra detaylarını birlikte inceleyelim. Değerli okuyucularımız kuveyttürk cebim pos uygulamasının kısa tanımı şudur ki pos cihazının cebinizde olması anlamına gelmektedir. Cebim pos uygulaması ile esnaf vatandaşlarımız hatta ve hatta pazarlarda satış yapan esnaflarımız ve artık seyyar satıcı olan esnaflarımız bile bu uygulamayı kullana bilecek ve pos cihazına para ödeyerek almalarına gerek kalmayacaktır. Kuveyttürk cebim pos uygulaması ile dileyen vatandaşlar bile bu uygulamayı kullana bilir ve satış yapabilir. Buna çok küçük bir örnek verecek olur isek eğer bir kişi cebine bu uygulamayı indire bilir ve kendi kullandığı bir telefonu, bisikleti, bir takıyı veya var ise bahçesinden topladığı meyve ve sebzeyi kredi kartı kullanarak bu satışları almak isteyen kişilere çok cuzi komisyon oranı ödeyerek satışını yapabilmektedir. Özellikle seyyar satıcıların satış yapar iken en çok zorlandığı husus olan pos cihazı olayını artık kuveyttürk rafa kaldırmış pos cihazı almadan da kredi kartı ile satış yapa bilme imkanını bütün esnaf ve bütün vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştur. Bunun için cebinizdeki akıllı telefon olması ve internete bağlanması gereklidir. Eğer sizlerde akıllı telefona sahip iseniz ve cep telefonunuz ile internete bağlana biliyor iseniz kuveyttürk cebim pos uygulamasını cep telefonunuza indirerek cebim pos ile telefonunuzdan satış yapabilirsiniz.

Kuveyttürk Cebim Pos Uygulaması Özellikleri

Kuveyttürk cebim pos uygulamasında hiçbir şekilde pos aidat ücreti ödemeyeceksiniz ayrıca bu uygulamanın kurulumu da ücretsiz olacaktır. Kuveyttürk cebim pos uygulamasına bütün şahıs firmaları ile bütün kuveyttürk tüzel müşterileri de yararlana bileceklerdir. Değerli okuyucularımız cebim pos uygulaması ile yapılan tahsilat işlemi 3D Secure/ GO yani detaylı açıklayacak olur isek güvenli ödeme alt yapısı imkanı sağlanarak gerçekleşecek ve daha güvenli ödeme yapabilme olanağı sağlayacaktır. Kuveyttürk cebim pos uygulaması ile aynı zamanda Mastercard ve Visa logolu olan Troy kartlardan da ödeme yapma imkan ve olanağını da sağlamaktadır. Kuveyttürk cebim pos uygulaması kullanan esnaflarımız ve bütün tüzel kişiler daha bir çok avantaja sahip olacak ve bankanın bütün kampanyalarından da yararlana bileceklerdir.

Kuveyttürk Cebim Pos Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Değerli okuyucularımız bu uygulamayı kullanacak kişilerin ilk bilmesi gereken husus yapılan işlemlerin Kuveyttürk sanal pos erişim linki adresinden takip edebileceksiniz. Cep telefonunuzdaki uygulamadan Kuveyttürk mobil şubeye giriş yaparak burada bulunan menüleri kullanırsınız. Satış esnasında menü üzerinden işlem ile kart’a ait bütün bilgiler girilmelidir. Bütün bilgilerin girilmesinden sonra güvenli ödeme ekranı olan 3D Secure /GO seçilmelidir. Bir sonra yapmanız gereken işlem ise kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapan kişinin cep telefonuna gelen OTP girilir yani One Password tek kullanımlı şifrenin girilmesi gerekmektedir. Bu işlemler yapıldıktan sonra cebim pos ile ödeme gerçekleşmiş olacaktır.

Değerli okuyucularımız biz bu bilgileri hem internetten hemde bankayetkilisi ile araştırarak sizlerin bilgilerine sunmak istedik. Sizlerde daha detaylı bilgi sahibi olmak ister iseniz Kuveyttürk bankası şubesine giderek daha net ve sağlıklı bilgilere ulaşa bilirsiniz. Ayrıca söz konusu olan kuveyttürk cebim pos uygulaması ve bütün banka işlemleri hakkında sizler için yayımlamış olduğumuz haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden bizlere ulaşa bilir ve aklınıza takılan bütün merak ettiğiniz banka sektörü ile ilgili soruları sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *