«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Odeabank Bireysel Emeklilik İptal Etme

Odeabank Bireysel Emeklilik İptal Etme

Odeabank mevduat

ODEABANK Bireysel Emeklilik İptal Etme

Her ay yapılan düzenli maaş kesintilerinizle birikim yapabilirsiniz. Yapılan birikimlerinize yüzde 25 devlet katkı payı ile birikimlerinizi daha da artırabilirsiniz. Bu birikimden yararlanmak istiyorsanız Odeabank bireysel emeklilik sistemine başvurmalısınız. Odeabank bireysel emeklilikte maaşınızdan kesilecek tutarı siz belirleyemezsiniz. Banka tarafından belirlenen kesilecek tutar ilk başta sizi zora sokmayabilir. Zamanla geleceğinizi kurarken bugünkü standartlarınızı düşürebilirsiniz. Odeabank bireysel emekliliğinizde bu durumdan şikayetçiyseniz hesabınızı iptal etmelisiniz. Odeabank bireysel emeklilik sisteminizi ilk 3 aydan sonra iptal başvurusunda bulunabilirsiniz. Odeabank şubelerine giderek Odeabank bireysel emeklilik iptali sözleşmenizi yapmalısınız. Bu işlemi zaman alıcı ve yorucu buluyorsanız internet üzerinden veya çağrı merkezinde bireysel emekliliğinizi iptali seçeneklerini seçebilirsiniz. Odeabank bireysel emeklilik sistemi seçeneklerinin detaylı bir şekilde bu yazımızda karşılaştırabilirsiniz.

Odeabank Şubeler Aracılığı ile BES İptali

Size en yakın Odeabank şubelerine giderek bireysel emeklilik sisteminizi kolaylıkla iptal edebilirsiniz. Odeabank Bankasına giderken yanınıza nüfuz cüzdanınızı ve Odeabank banka kartınızı almalısınız. Müşteri temsilcinize bireysel emeklilik sistemi iptalinizi dilekçe ile beyan etmelisiniz. Ardından ek olarak ‘Bireysel Emeklilik Sistemi İptali Sözleşmesi’ imzalamalısınız. Bu adımları tamamladıktan sonra Odeabank bireysel emeklilik sisteminiz kapatılacaktır. Birikim hesabınızdan şu zamana kadar olan paranızı tümden alamazsınız. Yüzde 35 kesintiye uğratıldıktan sonra alabilirsiniz. Ayrıca bir dilekçe vererek Odeabank dışında başaka bir banka hesabına paranızı yatırabilirsiniz.

Odeabank İnternet Aracılığı ile BES İptali

Odeabank internet bankacılık hizmetini kullanmak için www.odeabank.com.tr adresine giriş yapmalısınız. Banka işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirmek için bireysel giriş yapmalısınız. Bireysel giriş yaptıktan sonra birkaç adımı gerçekleştirerek kısa sürede bireysel emekliliğinizi iptal edebilirsiniz. Odeabank bireysel emeklilik sayfasına girerek ilk adımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Odeabank emeklilik sayfasında yer alan ‘Cayma Formunu’ doldurmalısınız. Doldurduktan sonra birkaç dakika içerisinde Odeabank bireysel emeklilik iptal etme işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Odeabank Çağrı Merkezi ile BES İptali

444 8 444 numarayı arayarak Odeabank çağrı merkezine bağlanabilirsiniz. Çoğu bankacılık işlemlerinizi yaptığınız gibi bireysel emeklilik sisteminizi de kolayca iptal edebilirsiniz. Gerekli tuşlamaları yaparak Odebank müşteri temsilcinize bağlanmalısınız. Odeabank müşteri temsilcinizin istediği bilgileri eksiksiz vererek işleminize devam edebilirsiniz. Açıkça ve anlaşılır bir dilde bireysel emekliliğinizin neden iptal ettiğinizi açıklamalısınız. Bu işlemleri tamamladıktan sonra 3 de ‘Odeabank Bireysel Emeklilik Sistemimi İptal Etmek İstiyorum’ demelisiniz. Sesinizi bir nevi imza gibi kullandığınız için görüşmeyi siz yapmalısınız. Odebank çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmeleriniz güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. Sonradan bireysel emekliliğiniz ile ilgili sorunlar çıkarsa görüşme tarihinizi vererek sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *