«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. CEPTETEB Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

CEPTETEB Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

cepteteb-gelir-belgesiz-kredi-nedir

CEPTETEB gelir belgesiz kredi nasıl alınır, CEPTETEB gelir belgesiz kredi başvurusu nasıl yapılır, cepteteb gelir belgesiz kredi şartları nelerdir, CEPTETEB gelir belgesiz kredi faiz oranları ve cebteteb gelir belgesiz kredi kampanyası hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

CEPTETEB Gelir Belgesiz Kredi

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından gelir belgesiz kredi kampanyası yapılıyor. Gelir belgesiz krediye bireysel olarak bütün vatandaşlar başvurularını yapabilirler. CEPTETEB gelir belgesiz kredi kampanyasına sizlerde katılabilir başvurularınızı hızlı ve güvenli olarak yapabilirsiniz. Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından yapılan gelir belgesiz kredi kampanyası bankanın dijital kanalı olan CEPTETEB üzerinden yapılmaktadır. CEPTETEB gelir belgesiz kredi kampanyası ile sizlerde acil ihtiyaçlarınızı karışılayabilir ya da gecikmiş olan borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Cepteteb gelir belgesiz kredi okul masrafları veya tatil masrafları karşılanabilir. Ayrıca gelir belgesiz kredi kampanyası ile var olan kredi kartı borçlarınızı ödeyerek yüksek kredi kartı faizlerinden kurtulabilirsiniz. Dilerseniz iş yerlerinizin büyümesinde veya ödemelerinde GELİR BELGESİZ KREDİ’yi kullanabilirsiniz.

Cepteteb Gelir Belgesiz Kredi Başvuru Şartları

Bankalarca sağlanan her kredinin ayrı bir şartı vardır. CEPTETEB gelir belgesiz kredi içinde TEB bankası tarafından şartlar konulmuştur. Cepteteb gelir belgesiz kredi şartlarını sağlayan her birey bu kredi kampanyasına katılım sağlayabilmektedir. Cepteteb gelir belgesi kredi şartlarından ilki TC vatandaşı olmaktır. Gelir belgesiz kredi şartlarından bir diğeri ise KKB’ den sorgulanacak olan kredi skor puanının Türkiye ortalamasında olması veya üzerinde olmasıdır.

Kredi notu Türkiye ortalamasının altında olan ve kredi engeli bulunan kişiler Cepteteb gelir belgesiz kredi için katılım sağlayamazlar. TEB bankası müşterileri ve Cepteteb kullanıcıları gelir belgesiz kredi kampanyasına istekleri dahilinde direkt olarak katılım sağlayabilir Cepteteb gelir belgesiz kredi için anında başvuru yapabilirler. Kredi şartlarından birisi ise 18 yaşını doldurmuş olmak ve sigortalı olarak aktif iş hayatına devam ediyor olmaktır. Bu şartları sağlayan ve oluşturan her birey CEPTETEB gelir belgesiz kredi kampanyası için başvurularını yapabilirler.

Gelir Belgesiz Kredi Nedir

Gelir belgesiz kredi nedir sorusu bir çok kişi tarafından merak edilen bir husustur. Ayrıca gelir belgesiz kredi nedir sorusu internet arama motorlarında da yüksek oranda aranmakta ve sorulmaktadır. Bu nedenlerden dolayı gelir belgesiz kredi nedir, gelir belgesiz kredi nasıl alınır ve gelir belgesiz kredi alma yöntemleri nelerdir açıklık getirmek istedik. Gelir belgesiz kredi bankalarca sağlanan kredi türüdür. Gelir belgesiz kredi hiç bir evrak ev imza gerektirmeksizin başvurulan ve başvurusu online olarak yapılan kredi çeşitidir. Bu kredi türünde dilerseniz banka şubesinden de katılabilirsiniz.

Ancak bu kredinin maksadı müşterilerin bankada sıra beklemeden hızlı ve pratik olarak kredi başvurusunda bulunmasını sağlamaktır. Ayrıca gelir belgesiz kredi için banka tarafından belirlenen tutarlar arasında online olarak başvuruların yapılmasını sağlamak içindir. TEB bankası’da gelir belgesiz kredi işlemlerini Dijital kanalı olan CEPTETEB ile yapmaktadır. CEPTETEP gelir belgesiz kredi kampanyasına sizlerde Cepteteb ile katılım sağlayabilir ve Cepteteb gelir belgesiz kredi kullanabilirsiniz.

Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

Bu kredi kampanyasına başvurular Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)’in dijital kanalı Cepteteb uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Cepteteb müşterisi ya da kullanıcısı değilseniz google play üzerinden uygulamayı akıllı telefonlarınıza indirmelisiniz. Ceptetebli olmak isteyen kişiler cepteteb mobil uygulamasından ya da cepteteb.com.tr’den ceptetebli ol’u tıkladıktan sonra başvuru formunu doldurarak ceptetebli olurlar.Uygulamayı indirdikten sonra Cepteteb mobil bankacılık şifresi alarak başvuru işleminize başlayabilirsiniz.  Başvuruda bulunmak için Başvurular / krediler / cepteteb ihtiyaç kredisi / adımları izlenir. Bu adımları sırası ile yaparak başvuru işleminizi tamamlamış olursunuz.

yeni müşteri başvuru cepteteb : https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-musteri-basvurusu#Step1

cepteteb-kredi-başvurusu
CEPTETEB GELİR BELGESİZ KREDİ BAŞVURUSU

Cepteteb İletişim Hattı

Cepteteb iletişim hattı müşterilerine her zaman sorunsuz hizmetler sağlamaktadır. Cepteteb iletişim hattı ayrıca 365 gün 7/24 olmak üzere çalışır. Bütün banka müşterileri Cepteteb iletişim hattını dilediği saatlerde arayarak bankacılık işlemleri için bilgi ve destek alabilirler. Sizlerde cepteteb uygulaması hakkında ve nasıl ceptetebli olurum sorularınız için Cepteteb iletişim hattını arayarak bilgi ve destek alabilirsiniz. Ayrıca haberimizin konusu olan CEPTETEB gelir belgesiz kredi nasıl alınır, CEPTETEB gelir belgesiz kredi başvurusu nasıl yapılır, CEPTETEB gelir belgesiz kredi şartları nelerdir, CEPTETEB gelir belgesiz kredi faiz oranları ve CEPTETEB gelir belgesiz kredi kampanyası hakknıda sorularınızı sorabilir ve istediğiniz detayları öğrenebilirsiniz.

Cepteteb iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-musteri-hizmetleri-cepteteb-iletisim-hatti/.html

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. www.finanshaberi.net olarak günlük yayımladığımız ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini sitemizde bulabilirsiniz.

 

TEB kur korumalı TL vadeli Mevduat Hesabı nasıl açılır url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-kur-korumali-tl-vadeli-mevduat-hesabi-acma/.html

TEB Döviz hesabı nasıl açılır url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-doviz-hesabi-acma/.html

TEB Kredi kartı temassız ödeme özelliği açma url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-temassiz-odeme-ozelligi-acma/.html

TEB çalışma ve mesai saatleri URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-calisma-ve-mesai-saatleri/.html

Cepteteb Nedir Özellikleri nelerdir : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-nedir-cepteteb-ozellikleri/.html

Cepteteb mobil temassız ödeme : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-mobil-temassiz-odeme-nasil-yapilir/.html

TEB kredi notu sorgulama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-kredi-notu-sorgulama-ogrenme/.html

Teb online alış veriş açma kapama :https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-online-alisveris-acma-kapama/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.