«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Çalışma ve Mesai Saatleri

TEB Çalışma ve Mesai Saatleri

TEB Mesai saatleri

TEB Çalışma Saatleri 2022

Son iki yıl içerisinde Covid 19 pandemisinden dolayı iş ortamlarının çalışma ve mesai saatlerinde değişiklikler yaşanmıştır. İş ortamlarında yaşanan saat uygulaması değişikliğine bankalarda dahil olmuştur.  Açılış ve kapanış saatleri değişen bankaların müşterileri tarafından son olarak güncellenen saat uygulaması merak edilmektedir. Türkiye ekonomi bankası (TEB)’ de 2022′ yılı için çalışma ve mesai saatlerini güncellemiş resmi web sitesi adresinden yayımlamıştır. TEB açılış ve kapanış saatleri hakkındaki detayları haberimizi okuyarak öğrenebilirsiniz.

TEB Saat Kaçta Açılıyor 2022

Türkiye Eonomi Bankası (TEB) 2022′ yılı için güncellenen saat uygulaması doğrultusunda hafta içi hergün saat 09:00′ da açılıyor. Bankanın öğle arası saat uygulaması ise 12:30 ile 13:30 saatleri arasında uygulanmaktadır.

TEB Saat Kaçta Kapanıyor 2022

TEB kapanış saati hafta içi hergün saat 17:00′ da olmaktadır. Son saat uygulamasının ardından TEB açılış saati 09:00, TEB öğlen arası molası 12:30/13:30 ve TEB kapanış saati 17:00 olarak güncellenmiştir.

TEB açılış saati: 09:00, öğlen arası uygulaması: 12:30 /13:30, TEB kapanış saati : 17:00

Hafta Sonları TEB Açık Mı ?

Hafta sonu olan cumartesi ve pazar günleri 2022′ yılı içerisinde TEB kapalı olacaktır. Bankanın kapalı olması durumu banka müşterilerinin bankacılık işlemlerini aksatmaktadır. Banka müşterileri bankanın ATM’lerinden fatura ödeme, para yatırma, para çekme, EFT ve havale gibi bütün işlemlerini yapabilmektedir. Ayrıca TEB’in dijital kanalları üzerinden banka müşterileri hesap açma, hesap kapama, kredi kartı ödeme gibi bir çok işlemini kolaylıkla yapmaktadır.

CEPTETEB mobil şube URL : https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-mobil-bankacilik

Resmi Tatil ve Bayram Günleri TEB Açık Mı ?

Ülkemizde yaşanan bütün resmi tatil günlerinde Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) kapalıdır. Ayrıca bütün dini ve resmi bayram günleride dahil olmak üzere banka kapalı olacaktır.

CEPTETEB Müşteri Hizmetleri

TEB bankası saat kaçta açılır, TEB bankası saat kaçta kapanır ve TEB bankasının çalışma ve mesai saatleri ile ilgili en güncel bilgileri CEPTETEB müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.

CEPTETEB müşteri hizmetleri iletişim hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-musteri-hizmetleri/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.