«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. CEPTETEB Müşteri Hizmetleri CEPTETEB İletişim Hattı

CEPTETEB Müşteri Hizmetleri CEPTETEB İletişim Hattı

cepteteb_iletişim_hattı

Cepteteb iletişim hattı, cepteteb iletişim hattı telefon numarası, cepteteb iletişim bilgileri, cepteteb müşteri hizmetleri telefon numarası, cepteteb çağrı merkezi telefon numarası ve iletişim hattı üzerinden yapılan banka ve bankacılık işlemleri hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Cebtetep iletişim numarası ile alabileceğiniz hizmetler nelerdir, cepteteb nedir, avantajları nelerdir ve cebteteb giriş işlemleri hakkında bilgilerde haberimizin içerisinde bulunmaktadır.

CEPTETEB Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

CEPTETEB müşteri hizmetleri iletişim numarası 0850 222 09 29 numaralı telefon ve destek hattı ile bütün müşterilerine hizmetler vermektedir. Dijital bankacılık sistemi olan CEPTETEB ile sizlerde bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi çok kolay yerinegetirebilir ve CEPTETEB müşteri hizmetleri iletişim numarası 0850 222 09 29 ile müşteri temsilcisine bağlanarak yapmak istediğiniz bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında bilgiler alırsınız. Mobil şube olarak dijital bankacılık anlamında hizmet veren CEPTETEB müşterilerine birçok avantajlar sağlamaktadır. Cepteteb müşteri hizmetleri iletişim numarası 0850 222 09 29‘dur.

CEPTETEB İletişim Numarası 0850 222 09 29

Cepteteb müşteri hizmetleri iletişim numarası sizlere sınırsız hizmetler ve destekler vermektedir. Şubesiz bankacılığın öncüsü Cepteteb’dir. Bu alanda mobil bankacılık ve dijital bankacılık üzerinden sizlere sınırsız hizmetler sunar. Cepteteb müşteri hizmetleri iletişim numarası ile dijital bankacılık anlanında sağladığı sınırsız hizmetlerden sizlerde faydalanabilirsiniz.

Cepteteb mobil uygulamasını akıllı telefonlarınıza indirebilir cepteteb hesabı açabilir ve mobil banka müşterisi olarak dijital bankacılığın sağladığı bütün kolaylıkları kullanabilirsiniz. Ayrıca dijital bankacılık ile sizlere sınırsız hizmetler veren cepteteb mobil bankacılığın sağladığı bütün imkan ve olanaklardan yararlanabilirsiniz.

İletişim Hattı Üzerinden Sağlanan Bankacılık İşlemleri

Cepteteb dijital bankacılık müşterisi iseniz cepteteb müşteri hizmetleri iletişim numarasını arayarak hesap açma, hesap kapatma işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve bu hususta bilgiler alabilirsiniz. Aynı zamanda bütün fatura ödemelerinizi yapabilir ve otomatik ödeme talimatlarınızı verebiliyorsunuz. Dilerseniz cepteteb müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı başvurusu yapabilir, kredi kartı iptali yapabilir, kredi kartı sorgulamalarınızı yapabilir ve kredi kartı limitlerinizi artırabiliyorsunuz.

Aynı zamanda cepteteb müşteri hizmetleri iletişim numarasını arayarak bireysel ihtiyaç kredisi, tüketici kredisi ve taşıt kredisi başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. CEPTETEB dijital bankacılık üzerinden normal şubeli bankacılıklardan almış olduğunuz bütün destekleri hızlı, pratik ve güvenli olarakta alabilirsiniz. Dilerseniz sizlerde cepteteb müşteri hizmetlerini arayarak günün her saatinde 365 gün 7/24 hizmet ve destek alabilirsiniz.

cepteteb-iletişim-bilgileri
CEPTETEB iletişim destek hattı numarası

Dijital Kanallar ile İletişim Hattı Üzerinden Hesap Açma İşlemleri

Cepteteb müşteri hizmetleri iletişim hattını arayan müşteriler vadesiz altın hesabı, vadeli altın mevduat hesabı, vadesiz TL hesabı, yüksek faiz kazandıran cepteteb vadeli mevduat hesabı, vadesiz döviz hesabı ve vadeli mevduat döviz hesabı açabiliyorsunuz.  Bu hesapların hepsini dilerseniz CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. yukarıda belirttiğimiz bütün işlemler için cepteteb müşteri hizmetleri telefon ve iletişim numaralarını arayarak işlemlerinizi yaptırabilir aynı zamanda yukarıda belirtmiş olduğumuz bütün banka ve bankacılık işlemleri hususunda da bilgi ve destekler alabilirsiniz.

cepteteb dijital bankacılık url : https://www.cepteteb.com.tr/

 

Not: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşğıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

Cepteteb gelir belgesiz kredi başvurusu nasıl yapılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-gelir-belgesiz-kredi-basvurusu-nasil-yapilir/.html

TEB kur korumalı TL vadeli Mevduat Hesabı nasıl açılır url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-kur-korumali-tl-vadeli-mevduat-hesabi-acma/.html

TEB Döviz hesabı nasıl açılır url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-doviz-hesabi-acma/.html

TEB Kredi kartı temassız ödeme özelliği açma url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-temassiz-odeme-ozelligi-acma/.html

TEB çalışma ve mesai saatleri URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-calisma-ve-mesai-saatleri/.html

Cepteteb Nedir Özellikleri nelerdir : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-nedir-cepteteb-ozellikleri/.html

Cepteteb mobil temassız ödeme : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-mobil-temassiz-odeme-nasil-yapilir/.html

TEB kredi notu sorgulama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-kredi-notu-sorgulama-ogrenme/.html

Teb online alış veriş açma kapama :https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-online-alisveris-acma-kapama/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *