«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

ING Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

ING KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR

ING Kredi

ING Bank, içerisinde yer aldığı bankacılık sektörüne birçok şey kazandırmış bankalarımız arasında yer alır. Özellikle bünyesinde bulunan hizmetlerin müşterilerine ulaştırma noktasında kullanmış olduğu teknoloji sayesinde sektöre büyük yenilik katmaktadır. Her türlü bankacılık hizmetini müşterilerine sunan ING Bank kredi ürünleri noktasında çeşitli kampanya ve avantajlar ile müşterilerinin karşısına çıkmaktadır. Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre sınıflandırılan kredi ürünleri çeşitli isimler adı altında uygun ödeme koşullarında ve düşük faiz oranlarında kullandırılmaktadır. Bu kredi ürünlerinden ihtiyacınız olanını kullanmak isterseniz ING Bank kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru işlemi ile ilgili olarak banka farklı hizmet kanallarını kullanmaktadır. Buna göre ilk olarak ülkemiz genelinde bulunan il ve ilçe merkezlerinden yer alan ING Bank şubeleri aracılığı ile yapabilirsiniz. Banka şubeleri içerisinde yer alan bireysel müşteri hizmetleri yetkilisi aracılığı ile kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvuru ile ilgili olarak banka maaş bordrosu, nüfus cüzdanı ve ikametgâh adresini gösteren evrakları istemektedir. Kredi türüne göre olumlu veya olumsuz sonuç aynı gün içerisinde verilebildiği gibi aynı zamanda en geç 3 günü bulan süreyi de kapsayabilir.

ING Kredi Başvurusu

ING Bank kredi başvurusu noktasında kullanılabilecek bir diğer hizmet kanalı ise bankanın resmi internet sitesidir. Kredi türüne göre hazırlanan ekranlarda yer alan bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurmak suretiyle kredi başvurusunda bulunulabilir. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan “Sizin İçin” sayfasındaki kredi başvurusu ekranına girmek suretiyle başvuru işlemi gerçekleştirilir. Diğer bankalardan farklı olarak sadece ING Bank tarafından hazırlanan kredi sayesinde birçok alışveriş noktasında kullanabileceğiniz hazır krediler bulunmaktadır. ING Bank kredi başvurusu adı altında kullanılan bu kredi ürünleri Teknosa, Mudo Concept, Vestel, Modalife ve Migros gibi alışveriş merkezlerinde geçerlidir. Bu kredi ürünlerinin en önemli özelliği masrafsız olmasıdır. Alışveriş noktalarının açık olduğu her an dilediğiniz şekilde kredi talebinde bulunabilir ve ING Kredi Noktası adını verdiği krediyi kullanabilirsiniz. ING Bank’ın öncülüğünde hazırlanan bu kredi ürünü sayesinde elektronikten, beyaz eşyaya birçok alanda yer alan ürünleri kredi kartsız ve bank şubelerini kullanmaya gerek kalmadan dilediğiniz zaman istediğiniz miktarlarda kullanabilirsiniz.

ING Online Kredi Başvurusu (ING İnternetten Kredi Başvurusu)

ING bank’tan kredi almak için internet olan her ortamdan rahatlıkla kredi başvurunuzu gerçekleştire bilirsiniz. ING Bank’ın web sitesine giriş yaptıktan sonra hangi kredi türünü kullanmak istediğinizi belileyin. Daha sonra kullanmak istediğiniz kredi türüne yapın ve ıng bank’tan ne kadar kredi talep ettiğinizi limit tutarlarından seçin. Sizden istenen bilgilerin girişlerini tamamladıktan sonra kredi başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirmiş olursunuz.

ING Mobilden Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

ING Mobil kredi başvurusu yapmanız için öcelikle mobil telefonunuza ING Mobil uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. ING Mobil uygulamasını indirdikten sonra yapmanız gereken ING mobil bankacılık şifresini almanız olacaktır. ING Mobil bankacılığa giriş yaptıktan sonra aynı ıng internetten kredi başvurusu gibi işlemler karşınıza gelecektir. Kredi türü, kredi limiti gibi işlemleri beliledikten sonra sizden istenen bilgileri eksiksiz girmelisiniz. Böylelikle ING mobilden kredi başvurunuzu gerçekleştirmiş olursunuz. Krediniz onaylandıktan sonra ING bank tarafından SMS ile krediniz hakkında bilgiler mobil telefonunuza gelerek sizlere bilgi verecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *