«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HSBC Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

HSBC Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

hsbc kredi başvurusu

HSBC Kredi Başvurusu

Özel teşebbüs destekli bankalardan biri olarak ülkemizde hizmet veren HSBC bünyesinde bulunan birçok bankacılık hizmetini siz değerli müşterilerinin kullanımına sunar. Bankacılık işlemleri arasında yer alıp özellikle en çok talep edilen ürünler arasında yer alan kredileri çeşitli ihtiyaçlar adı altında sunmaktadır. Her bir kredinin kullanım amacının farklı olması, faiz oranları ve ödeme vadelerine göre değişiklik göstermektedir. Sizlerde bu imkânlardan faydalanmak isterseniz HSBS kredi başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

HSBC Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

Banka olarak HSBC ihtiyaç, konut, araç, evlilik, tatil, özel gün ve diğer isimler adı altında düşük faiz ve uygun ödeme koşullarında birçok kredi ürününü siz değerli müşterilerinin kullanımına sunar. Bu kredi ürünlerinden herhangi birine ihtiyaç duyulması halinde banka şubeleri, internet, telefon ve resmi sitesi üzerinden bulunan “Hemen Başvurun” ekranı kullanılabilir. Buna göre banka müşterileri HSBS kredi başvurusu için Türkiye genelinde il ve ilçe sınırları içerisinde yer alan banka şubeleri aracılığı ile yapabilir. Bireysel müşteri hizmetleri yetkilisi aracılığı ile yapılacak olan başvuru için banka personeline ilgili talebin iletilmesi yeterlidir. Kredi türüne göre banka şubeleri aynı gün içerisinde veya en geç 3 güne kadar olumlu veya olumsuz geri dönüş yapabilirler.

HSBC İnternetten Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

HSBS kredi başvurusu için kullanılabilecek bir diğer platform ise internet bankacılığıdır. Her bir HSBC müşterisinin kolaylıkla sahip olabileceği hizmet kanalı olarak kullanılan bu platform üzerinde yer alan menülerden krediler ekranından kredi başvurusunda bulunulabilir. Ayrıca internet üzerinden başvuru yapılabilecek bir diğer hizmet kanalı ise bankanın resmi internet sitesidir. Bireysel sayfasında yer alan ekran üzerinden “Hemen Başvurun” ikonuna tıklanmak suretiyle kredi başvurusunda bulunulabilir. Açılan ekranda yer alan bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurmak suretiyle aşama aşama kredi başvurusunda bulunulabilir. Yapılan başvuruyu değerlendirecek olan HSBC başvuru talebinde bulunan kişiye anında geri dönüş yapılır. HSBS kredi başvurusu için kullanılabilen en hızlı başvuru yollarından biri de 0850 211 0 111 numaralı telefon üzerinden hizmet veren telefon bankacılığıdır. Sesli kayıt sisteminin yönlendirmesi neticesinde başvurular bölümünde yer alan personel aracılığı ile kredi başvurusunda bulunulabilir. Başvurunun ardından banka olarak HSBC en kısa sürede talepte bulunan kişiye geri dönüş sağlayacaktır.

HSBC Mobil’den Online Kredi Başvurusu

HSBC Mobil uygulamasını mobil telefonunuza indirin.  Daha sonra ise HSBC Bank mobil şifre alma işleminizi gerçekleştirin. HSBC Bank mobil  şifre alma işleminizi gerçekleştirdiğiniz için rahatlıkla HSBC Bank mobile giriş yapın ve kredi ve kredi türlerini seçin. Kredi türlerini seçtikten sonra kullanmak istediğiniz kredi mikratını belirleyerek kredi hesapla bölümünden kredi tutarınızı öğrenebilirsiniz. Son olarak yapmanız gereken işlem ise sizden istenilen bilgileri doğru girmek olacaktır. Bu sıralamayı takip ederseniz HSBC Bank mobil kredi başvurusu işlemini tamamlamış olursunuz.

HSBC Müşteri Hizmetlerinden Kredi Başvurusu

Sayın www.finanshaberi.net okuyucuları HSBC Bank Kredi başvurusu işlemlerinin içinde sizler için en kolay yolu ise HSBC Bank müşteri hizmetleri numarasını arayarak yapacağınız kredi başvurusudur. HSBC Bank müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra sizden istenen bilgileri doğru şekilde verirseniz HSBC müşteri temsilcisi tarafından kredi başvurunuz alınır ve daha sonra ise HSBC bank tarafından yapmış olduğunuz kredi başvurusu, kredi onayı ve krediniz hakkındaki bilgiler sizlere SMS yolu ile iletilir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *