«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. EnPara Vadesiz Hesap Yaş Sınırı

EnPara Vadesiz Hesap Yaş Sınırı

Enpara Yaş Sınırı

Finansbank Vadesiz Hesap (Enpara) Yaş Sınırı

Bankacılık sektörünün içerisinde yer alan birçok kuruluş gelişen teknolojiyi kendi bünyesinde kullanmak suretiyle müşterilerine sadece banka şubeleri üzerinden değil aynı zamanda haftanın her günü 7/24 hizmet verebilecek şekilde hizmetlerini geniş bir yelpazeye yaymaktadırlar. Bu bağlamda sektörün içerisinde bulunan Finansbank teknolojiyi en iyi kullanan bankalar arasında olup özellikle enpara.com adını verdiği hizmet kanalı sayesinde müşterilerine şubesiz bankacılık hizmetini sunmaktadır. Bu platformun müşterileri herhangi bir şekilde bankanın farklı hizmet kanalları ile muhatap olmayıp sadece internet, telefon veya mobil bankacılık üzerinden hizmet alabilmektedirler. Banka müşterileri enpara.com platformunu kullanabilmeleri için ilk olarak Finansbank’ın resmi internet sitesi üzerinden başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Enpara Vadesiz Hesap Yaş Sınırı

Bilindiği üzere hesap açma işlemlerinde birçok banka yasal yaş sınırı olarak 18’i kabul etmekte olup bazı durumlarda yasal yaş sınırı hesap açma işlemlerinde daha alt seviyeleri de kabul etmektedir. Bu bağlamda özellikle Finansbank’ın kurmuş olduğu en para vadesiz hesap yaş sınırı olarak 18’i kabul etmektedir. Banka müşterileri bu yasal yaş sınırının altında ise maalesef enpara.com platformu üzerinden herhangi bir şekilde faydalanamamaktadır.

Enpara Vadesiz Hesap Kaç Yaşında Açılır

Yaş sınırı belirlemede Finansbank etkili olmayıp Türkiye içerisinde herhangi bireyin kendi başına karar alabilmesinin tek çaresi yasal yaş sınırı olarak kabul edilen 18 yaşını doldurmuş olmasıdır. Enpara.com platformu da bunu ölçü kabul etmiş olup en para vadesiz hesap yaş sınırını 18 olarak belirlemiştir. Bankacılık işlemleri noktasında son derece kusursuz bir hizmet anlayışını ortaya koyan En Para birçok işlemi herhangi bir şekilde banka şubelerinde sıra beklemek yerine veya ATM aramakla geçirmek yerine birkaç dakika içerisinde sorunsuz bir şekilde bankacılık işlemlerini gerçekleştirilebilmesine imkan sağlar. Özellikle bu platformun en büyük özelliği herhangi bir şekilde bankacılık işlemlerine karşılık olarak bir ücret talebinde bulunmamasıdır. Bilindiği üzere ülkemizde birçok banka her türlü bankacılık işlemi için müşterisinde bir şekilde hesap işletim ücreti adı altında kesinti yapmaktadır. Buna karşılık olarak vatandaşlarımız en para vadesiz hesap yaş sınırı olan 18 doldurur doldurmaz hemen başvuru yapıp, onlarda bundan böyle tüm bankacılık işlemleri için hesap işletim ücreti ödemeden sorunsuz bir hizmet alabilirler.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *