«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. En Düşük Faizli Konut Kredisi 2019

En Düşük Faizli Konut Kredisi 2019

KONUT KRDİSİ

Konut Kredileri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Çok değerli okuyucularımız bugün yazımıza 2019 yılına girdiğimizden bu tarafa en çok merak edilen ve internet sitelerinde en çok aranan haberlerin arasında olan en düşük faiz oranı ile konut kredisi veren bankalar haberine ayırarak siz değerli müşterilerimiz bu hususta merek ettiği bütün soruları cevaplamak adına ayrıca akıllarda hiç bir soru işareti kalmaması ve siz değerli okuyucularımızın en dğru ve en net bilgileri almanız adına bu haberi sitemiz olan finanshaberi.net’ e yayınlamak isteyerek akıllarda kalan bütün soru işaretleri ve merak edilen konulara cevap vermek istedik. Konut kredisi hususunda özellikle de 2019 yılına girdiğimiz günden beri konut kredileri düşecek mi yoksa ilerleyen zamanlar da daha çok yükselir mi diye bütün merak ettiğiniz ve akıllarınız da soru işareti bırakan bu hususa bugün cevap vermek istedik. Söz konusu olan en düşük faizli konut kredileri hakkında ve şu an için müşterilerine en uygun konut kredisi faizi imkanı ve olanağı sağlayan bankalar hakkında haberdar olmak için lütfen haberimizi sonuna kadar okuyarak bütün konut kredisi hakkındaki detaylardan haberdar olun.

Konut Kredisi Faizleri Olması Gerekenin Çok Üstünde

Değerli okuyucularımız Ülkemizin son zamanlarda yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı hemen hemen bütün bankaların konut kredisi faizi oranları olması gereken faiz oranlarının çok çok üstündedir. Bu hususta çok detaylı bir inceleme yaptığınız takdir de konut kredisi faizinde en yüksek faiz oranı uygulayan ülkeler arasında ne yazık ki üzülerek yazıyoruz en yüksek konut kredisi faizi uygulayan ülkeler arasında bizim ülkemiz de başı çekmektedir. Günümüz koşulları ve Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz ve hepinizin de bildiği üzere üretimden uzak kalmış ve varını yoğunu betona dökerek ülke ekonomisi için yanlış uygulanan siyasi hareket ve yanlış yapılan ekonomik politikalar bütün faizlerde olduğu gibi yani bireysel kredi, ticari kredi ve konut kredisinde bu denli yükselişe neden olmuş ve bu hususta belirli bir oranda birikimi olup da konut kredisi alarak ev sahibi olmak isteyen yıllarca kira ödemekten ağzı yanan vatandaşlarımıza bir nevi ekonomik darbe olmuştur. Ülkemizdeki konut kredisi oranlarına baktığımız takdirde ve bunu Dünya genelinde incelediğimiz zaman görüyoruz ki Ülkemizde ki konut kredisi faizi oranları en geri kalmış Devletler ile ya aynı seviyede yada daha yüksek oranlarda halka sunulmaktadır.

Dört Banka Konut Kredisinde Daha Cazip Faiz Oranı Uygulamaktadır

Başlıkta da belirtiğimiz üzere bizim güzel Ülkemizde en uygun konut kredisi günümüz şartlarında TC. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından sağlanmaktadır. Bu bankaların 1.98 ile 1.99 olmak üzere konut kredisi faiz oranları mevcuttur. Diğer özel bankalarda ise bu konut faizi kredisi oranları yüzde 2,2 den başlayarak yüzde 2.8’lere kadar yüksek olmaktadır. Fakat yine yazımızın başlığında belirttiğimiz üzere dört banka daha uygun konut kredisi imkanını müşterilerine sağlamak amacı ile yine kendi bünyelerinde olan yani kendi müşterisi olan inşaat sektöründeki firmalar ile anlaşarak firma destekli konut kredisi verme yoluna giderek kredinin belirli bir tutarını konut satışında zorlanan müşterilerinden alan İş Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank ve TC Ziraat Bankası olmaktadır.

Konut Kredisi Faizi Oranı Dört Bankada 0,98 Olmaktadır

İş Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank ve T.C. Ziraat Bankası firma analşmalı konut kredisi vererek söz konusu olan konut kredisi faizi oranlarını 0,98′ e indirmişler ve yine bu hususta günümüz koşullarında vatandaşlarımıza en uygun ve en düşük konut kredisi faizi uygulayan bankalar olmuşlardır. Değerli okuyucularımız sizlerde bu dört bankanın sizlere sunmuş olduğu firma destekli konut kredisinden yararlanmak istiyorsanız eğer mutlak suretle bu dört bankayı da ziyaret ederek çok daha detaylı bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Diğer kredi türlerinde internet yolu ile telefon bankacılığı ile veya SMS ile kredilere başvura biliyorsunuz. Fakat söz konusu olan konut kredisi için Bankanıza uğrayarak çok daha detaylı bilgi almanız siz değerli okuyucularımızın çok daha yararına olacaktır.

Çünkü bu firma destekli düşük faizli kredi imkan ve olanağında inşaat firması tarafından satışa sunulan veya ileriye dönelik yine banka ile anlaşmalı inşaat firmasının yapacak olduğu konut kredisi projesinden yararlana bilmektesiniz. Yani kısa olarak net bir şekilde anlatacak olursak eğer bu kredi türünde benim elimde bu kadar nakitim var ve bu konutu almak istiyorum diyemiyorsunuz. 0.98 faiz oranı ile verilen konut kredisinde inşaat firması ile bankanın anlaşmasına göre anlaşma koşullarında olan konutlardan alabilir ve konut sahibi olabiliyorsunuz. Bu önemli detaylardan dolayı bankanıza uğramanız yararınıza olacaktır. Banka tarafından sizin yanınıza bir personel tayin edilir ve birde konut kredisine destek olacak inşaat firması tarafından bir personel verilerek satışa sunulan veya proje kasamında olan konutlar sizlere gösterilecek ve talebiniz doğrultusunda olan konutlar sizlere önerilecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *