«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İmar Barışı Kredisi Veren Bankalar 2019

İmar Barışı Kredisi Veren Bankalar 2019

halkbanktan

İmar Barışı İçin Uygun Kredi Veren Bankalar

Çok değerli okuyucularımız hepinizin de merak ettiği bir husus olan imar barışı için en uygun kredi veren bankalar hangileri bunlara hep birlikte göz atalım. Son zamanlar da internet arama motorlarında en çok aranan haberler arasında en ön sıralarda gelen haberlerin başında imar barışı için en uygun kredi hangi bankada veya en uygun krediyi hangi banka sağlıyor gibi olan haberler bir çok vatandaşımız tarafından aranmakta olup ve bütün haber siteleri ve medya yayın organları tarafından da yayınlanmaktadır. Sizlerinde merak ettiğiniz bu konu hususun da siz değerli müşterilerimize en doğru haber ve bilgileri vermek için bizde sitemiz finanshaberi.net de bu çok merak edilen habere yer vermek istedik.

Değerli okuyucularımız sizlerinde bildiği üzere İmar Barışı 2018 yılının haziran ayında başlatılmış ve daha sonra yeniden uzatılmıştı. Yeniden uzatılma tarihi 31 Aralık olarak belirlenmiş fakat sonra yeniden 6 aya kadar yani Haziran 2019 Tarihine kadar yeniden uzatılarak İmar Barışından yararlanmak ve bu imkanı kullanmak isteyen bütün kaçak yapı sahipleri için yeniden uzatılmıştı. Bu uzatmaların en büyük sebebi ise aslen ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılardan ve Devlet Hazinesinin çektiği sıkıntılardan ayrıca bu hususta imar barışından yararlanmak istediği halde ne kadar uzatılırsa uzatılsın maddi sıkıntılardan dolayı imar barışı imkan ve olanaklarından yararlanamayan vatandaşlarımız imkan bulmaları ve imar barışı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hedeflerinin tutturulması için ve en önemlisi de Devlet hazinesine katkı sağlanması amacı ile uzatılmış ve vatandaşlarımıza Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat KURUM tarafından duyurularak müjdeli haber verilmişti.

İmar Barışı İçin Uygun Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Değerli okuyucularımız sizlerinde merak ettiğiniz imar barışı uygun kredi veren bankalar hususun da imar barışı için uygun faiz oranları ile kredi veren bankaların sayısı yediye yükselmiştir. Bu banklardan 3 tanesi Devlet bankası olmaktadır. Devlet Bankası olan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankasıdır. Bunun dışında 4 özel banka daha imar barışı için uygun faiz oranı ile kredi verdiğini hem kendi sitelerinden hemde medya yayın organları tarafından reklam verilerek duyurulmuştur. Bizler de siz değerli okuyucularımızın en uygun faiz oranı ile imar barışı kapsamında kredi kullana bilmeniz için bu konuyu araştırdık ve sitemizde sizlerin en uygun imar barışı kredisi veren bankalar hakkında bilgi sahibi olmanızı isteyerek bugün ki yazımızda bu çok merak edilen habere yer vermiş durumdayız. Şimdi sizler için en uygun imar barışı kredisi veren bankayı açıklayalım.

Halkbank’tan İmar Barışı İçin Uygun Faizli Kredi Desteği 2019

Değerli okuyucularımız sizlerinde bildiği üzere Devlet bankası olan Halkbank Ülkemizin en köklü bankalarından biri olarak hemen hemen her hususta en uygun kredileri sağlamaktadır. Bu hususta da yani imar barışı kapsamında bir Devlet Bankası olarak üzerine düşen vazifeyi gerçekleştirmiş ve halkın yanında olduğunu bizlere göstermiştir. Devlet Bankası olan Halkbank ayrıca her hususta isminden de anlaşıldığı üzere gerçekten uygun kredi hususunda Halkın Bankası olduğunu bir kere daha göstermiştir.

Halkbank 20 Bin TL Kredi Desteği Sağlıyor 2019

Halkbank imar barışı hususunda imar barışından yararlanamayan vatandaşlarımız için uygun faizi oranı ile 20 Bin TL kredi imkanı sağlamaktadır. Söz konusu olan hususta Devlet Bankası olan Halkbank imar barışı için de 60 ay vade seçeneği sunarak çok uygun olan faizi oranı ile 20 Bin lira ile 100 Bin TL ye kadar kredi imkanı sağlamaktadır. 20 Bin TL 60 ay vadeli imar barışı uygun kredisi kampanyasında banka 1,33′ lük kredisi sağlamaktadır. Yine Halkbank 100 Bin TL olan krediye ise 60 ay vade seçeneği sunarak yüzde 1.48 faiz oranı ile uygun kredi kullanma imkan ve olanağı sağlamaktadır.

İmar Barışı İçin Kredi Başvurusu 2019

Değerli okuyucularımız ve kaçak yapı sahibi olarak kredi kullanmak isteyen vatandaşlarımız sizler bu hususta kredi kullanmak istiyorsanız eğer mutlaka sizlere en yakın Halkbank şubesine giderek imar barışı uygun faizli kredi imkanına başvurularınızı yapabilirsiniz. Ayrıca bu hususta yine telefon bankacılığı ve internet bankacılığı üzerinden Halknbank’a uygun faizli imar barışı kredisine başvuru yapabilirsiniz. Bu arada unutmamanız gereken çok önemli bir husus ise imar barışının son başvuru tarihi olan 15 Haziran tarihi olduğudur.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *