«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Kış Kredisi Kampanyası

İş Bankası Kış Kredisi Kampanyası

ihtiyac-kredisi

Kış Kredisi Kampanyaları Devam Ediyor

Günümüz ekonomik koşullarını hemen hemen bütün halkımızı ekonomik açıdan sıkıntıya sokmuş ve bu yaşanan sıkıntılardan kaynaklı nakit ihtiyaçları gün yüzüne çıkmıştır. Bu oluşan sıkıntılı ekonomik tablonun vatandaşlarımızın üzerinde ağır yükler getirmesi ister istemez nakit ihtiyaçlarının daha çok artmasına sebebiyet vermiştir. Nakit ihtiyaçlarının bu denli çok artması ve yüksek enflasyondan oluşan ekonomik kriz ve özellikle de gıda fiyatlarında yaşanan yüzde yüz gibi artışların da yaşanması sonucunda zenginden fakirine memurundan, emeklisine ve asgari ücretliye kadar nakit ihtiyacı sıkıntısına düşmüş durumdayız. Bu sebeplerden de kaynaklı olarak Bankalar da ardı ardına kış kredisi altında bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlemektedir. Bizde siz değerli okuyucularımızın kredi ve yapılan kredi türü kampanyalarında daha doğru ve daha net bilgi vermek için sitemiz finanshaberi.net üzerinden sizlere ulaştırmak adına kredi kampanyaları ile ilgili bütün haberleri sizlere ulaştırmak hedefindeyiz. Banka haberleri ve kredi kampanyalarından haberdar olmak adına sitemizi takipte kalarak bütün detay ve kampanyalar hakkında herkesten önce bilgi sahibi olabilirsiniz.

İş Bankası Düşük Faizli Kış Kredisi Kampanyası ve Detayları

Değerli okuyucularımız nakit ihtiyaçlarımız en çok olduğu kış aylarında İş Bankası Kış Kampanyası kredisi başlatmıştır. İş Bankası tarafından başlatılmış olan kış kredisi düşük faiz oranı ile verilmekte olup hem medya yayın organları ile hem iş Bankasının kendi sitesinde hemde internet haber sitelerinde yayımlanmaktadır. İş Bankası tarafından başlatılmış olan Kış Kampanyası düşük faizli bireysel ihtiyaç kredisinin faiz oranlarının düşük olması hem bankanın mevcut müşterileri hemde bankaya yeni gelen müşteriler tarafından memnuniyet ile karşılanmış ve İş Bankası’nın başlatmış olduğu kış kampanyası düşük faiz oranlı krediye bir çok talep olmuştur.

Kredi Hakkında Önemli Detaylar Vadeler ve Faiz Oranları

İş Bankası tarafından başlatılmış olan kış kredisi kampanyasında 5 Bin TL ye 12 ay vade tutarı düzenlenmiş olup bu kredinin faiz tutarı ise 2,45 olarak uygulanmaktadır. Yine bu kredini bu şartlarda aylık ödemesi 501 TL olurken 12 ay vade sonunda ödenecek olan kredi ve ana paranın toplamı 6.000 TL olmaktadır.

İş bankasının düzenlemiş olduğu kış kredisi kampanyasında 10.000 Bin TL olan krediler için ise müşterilere 24 ay vade seçeneği bulunmuş ve bu vade seçeneğinde yani 24 aylık kredide 2,45 oranın da faiz uygulanmaktadır. Bu kredi ve faiz oranın da ise aylık ödeme miktarı 587 TL olurken 24 ay sonundan ödemiş olacağınız kredi ve ana paranın toplam tutarı 14.080 TL olmaktadır.

Kış Kredisi Başvurusu Detayları

Değerli okuyucularımız İş Bankasının düzenlemiş olduğu kış kampanyası kredisinde en fazla 50.000 Bin TL kredi tutarı sağlanarak müşterilere sunulmaktadır. İş Bankası tarafından uygulamaya geçen kış kampanyası kredisinde son başvuru tarihinin 31 ocak 2019 olduğu belirtilmiştir. Sizlerde İş Bankası tarafından başlatılmış olan kış kampanyası kredisinden yararlanmak isterseniz eğer Bankanıza başvuru yapabilirsiniz. Kış Kampanyası kredisine başvurmak için bankanızın en yakın şubesine gitmeniz yeterli olacaktır. Eğer vakit kaybı yaşamak istemiyor iseniz SMS yolu ile Başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca telefon bankacılığı ve İnternet Bankacılığı üzerinden de İş Bankasının başlatmış olduğu kış kredisi kampanyasına başvurunuzu gerçekleştire bilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *