«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Vakıfbank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

vakıftaşıt

Vakıfbank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

Vakıfbank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası, Vakıfbank 2. el Taşıt kredisi kampanyası, Vakıfbank Taşıt kredisi hesaplama, vakıfbank taşıt kredisi faiz oranları, vakıfbank taşıt kredisi başvurusu ve vakıfbank taşıt kredisi başvurusu evrakları hakkındaki bilgiler haberin detaylarındadır.

Vakıfbank Taşıt Kredisi

Araç sahibi olmak günümüzde elzem bir durumdur. Hatta bir aracın bile yeterli gelmediği durumlar olduğu için ikinci aracını almak isteyen aileler bankaların kredi imkanından yararlanmak istemektedirler. Özellikle araç alımları için sıfır araç ya da ikinci el araç kavramına uygun olarak en düşük faiz imkanı sunan banka arayışı içerisinde olan kişiler, bankaların 2020 yılına özel taşıt kredisi kampanyası araştırmasını yapmaktadır. Bu yazımızda sizler için, Vakıfbank 2020 taşıt kredisi kampanyası hakkında bilgi verdik. Sizler de kendi bankanıza uygun olarak kredi faiz oranlarını inceleyebilir ve avantajlı gördüğünüz taşıt kredisi imkanlarından yararlanabilirsiniz.

İstediğiniz arabaya Vakıfbank Taşıt kredisi ile sahip olabilirsiniz. Vakıfbank taşıt kredinizin yanında Vakıfbank kasko ve sigorta kampanyalarından yararlanabilirsiniz. İster 0 km olsun ister 2. El olsun size uygun taşıt kredisi ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Taşıt Kredinizle veya uygulanacak kampanyalar hakkında daha detaylı bilgiyi ‘Vakıfbank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası’ adlı bu yazımızda bulabilirsiniz.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranları 2020 yılına ait alacağınız 2. El taşıtınızda veya 0 km taşıtınıza aynı faiz oranı uygulamaktadır. Bu oran yüzde 1,45 olarak belirlenmiştir. Belirlenen Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranı aylıktır. Kredi tutarınızın aylık geri ödemesinde üstüne eklenecektir. Vakıfbank taşıt kredinizin tutarı 120.000’ den fazla ise 60 aya varan vade süreleri ile geri ödemenizi yapabilirsiniz. Kredi tutarınız 120.000 TL’ den az ise 48 aya varan vade seçenekleri ile geri ödemenizi yapabilirsiniz. Kredi tutarınıza bağlı faiz oranlarında bir değişiklik gözükmektedir.  Gene de her konuda oldukça minimum faiz imkanları sunulmaya çalışılmaktadır.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Vakıfbank taşıt kredisi hesaplama 2020 yılında yapacağınız işleminizi Vakıfbank çağrı merkezinden ve Vakıfbank web adresinden yapabilirsiniz. Vakıfbank çağrı merkezine 0 850 222 0 274 numarayı arayarak bağlanabilirsiniz. Taşıt kredisi hesaplamak ve bilgi almak için 4’ ü tuşlamalısınız. Vakıfbank müşteri temsilcinize açık bir şekilde kredi tutarınızı ve seçtiğiniz vade seçeneğini söylemelisiniz. Müşteri temsilciniz kısa bir süre sonra taşıt kredinizi hesaplar. Taşıt kredinizi internet üzerinden hesaplatmak istiyorsanız Vakıfbank web adresine giriş yapmalısınız. Vakıfbank web adresi üzerinden ‘Hesaplama Araçlarını’ seçmelisiniz. Seçtiğiniz hesaplama aracı sayfasından ‘Kredi Hesaplama’ seçeneğine gelmelisiniz. Açılan kredi hesaplama sayfasında istenilen bilgileri girerek kısa sürede taşıt kredinizi hesaplayabilirsiniz. Vakıfbank müşterisi olmadan da belirttiğimiz taşıt kredisi hesaplama kanallarını kullanabilirsiniz.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Vakıfbank şubelerinden ve Vakıfbank web adresi üzerinden taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Taşıt kredisi başvuru sırasında yararlanacağınız kampanyalardan Vakıfbank şubelerine ayrı bir dilekçe vererek yaralanabilirsiniz. Vakıfbank Taşıt kredisi tahsis ücretiniz 250 Türk lirasıdır. Vakıfbank taşıt kredisi başvurusu 2020 işleminizi gerçekleştirmeden önce Vakıfbank taşıt kredisi için gerekli belgelerinizi tamamlamalısınız. Vakıfbank şubelerine gelirken nüfuz cüzdanınızın aslı, ruhsat fotokopinizi ve noter satış sözleşmenizi getirmelisiniz. Belirlenen gerekli belgeler hem 0 km taşıt krediniz için hem de 2. El taşıt krediniz için gereklidir. Getirdiğiniz bu belgelerle taşıt kredisi başvuru formunuzu doldurmalısınız. Formu doldurarak taşıt kredisi başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz.

Vakıfbank şubelerine gitmeyi yorucu buluyorsanız Vakıfbank web adresinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Bilgisayar, tablet veya cep telefonunuz üzerinden Vakıfbank web adresine giriş yapmalısınız. Vakıfbank taşıt kredisi başvuru formunuzu doldurmak için ilk önce bireysel giriş yapmalısınız. Ardından eksiksiz ve doğru bir şekilde Vakıfbank taşıt kredisi başvuru formunuzu doldurup onaylamalısınız. Başvurunun yanında taşıt kredisi için istenilen nüfuz cüzdanı bilgilerinizi de girmelisiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *