«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İŞ Bankası 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

İŞ Bankası 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

işbankasıtaşıt

İş Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

İş Bankası taşıt kredisi kampayası 2020, iş bankası (0) sıfır km taşıt kredisi kampanyası, iş bankası 2. el taşıt kredisi kampanyası, İş Bankası 2020 Taşıt Kredisi Faiz Oranları, İş Bankası 2020 Taşıt Kredisi Hesaplama, İş Bankası Taşıt Kredisi Başvurusu ve taşıt kredisi başvuru evrakları hakkında gerekli bilgiler haberin detaylarındadır.

İŞ Bankası Taşıt Kredisi 2020

İş Bankası müşterileri bir araç sahibi olma hayallerini ertelememek adına, kredi çekim talebinde bulunmak istemektedir. Bunu yaparken de bankaları İş Bankası 2020 taşıt kredisi kampanyası imkanından faydalanmaktadır. Kolay bir şekilde ve profesyonel bir şekilde bankacılık işlemlerinin yürütüldüğü İş Bankası ile taşıt kredisi talebinde bulunmak, bu kredinin çekim işlemleri ile birlikte kampanya dahilinde 2020 yılına özel düşük faiz oranlarından yararlanmak mümkündür. Sizler de araç isteklerinizi, kredi çekim talebini karşılamanız halinde ertelemeden direkt olarak İş Bankası başvurularınız ile çözümleyebilirsiniz. Düşük faiz oranları ve kampanya koşullarını incelemek adına yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Hayallerinizdeki arabaya sahip olmak istiyorsanız İş Bankası 2020 taşıt kredisi kampanyasından yararlanabilirsiniz. Taşıt kredinize başvurmadan önce İş Bankasının cazip faiz oranlarına ve bütçenize göre yapacağınız ödeme planına dikkat etmelisiniz. İş Bankası 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası adlı bu yazımızdan yararlanarak hem kampanyalardan hem de aylık ödemelerinizi nasıl düzenleyeceğiniz hakkında bilgi sahibi olursunuz.

İş Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları 2020 yılına ait düzenlenmiştir. Düzenlenen yeni oran ise yüzde 0,97’ dir. İster 0 km araç alın ister 2. El faiz oranı değişiklik göstermemektedir. Faiz oranınız İş Bankası Kredi Hesaplama sayfasında otomatik olarak durmaktadır. Verilen taşıt kredisi faiz oranı ile kredinizi hesaplayabilir ve geri ödeme planı çıkarabilirsiniz. Geri ödeme planınızı İş Bankası şubelerinden yapabilirsiniz. İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları yanında kasko ve sigorta kampanyanızı da belirleyebilirsiniz.

İş Bankası Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Web adresi üzerinden İş Bankası taşıt kredisi hesaplama 2020 güncel sayfasından gerçekleştirebilirsiniz. Web adresinden İş Bankası müşterisi olmadan da taşıt kredinizi hesaplayabilirsiniz. İş Bankası resmî web adresinin ana sayfasından ‘Kredi Hesaplama Aracını’ seçmelisiniz. Hesaplama aracının kategoriler bölümünden ‘Taşıt Kredisi’ seçeneğine gelmelisiniz. İş Bankası taşıt kredinizi 1 aydan 60 aya varan vade süreleri ile ödeme planı kolaylığı sağlanabilir. Taşıt kredi tutarınızın en alt limiti 5.000 Türk lirasıdır. İş Bankasında taşıt kredi üst limiti ise 9.999.999 Türk lirasıdır. Bu aralıkları açmayacak şekilde doldurmalısınız. Doldurduktan sonra kırmızı renkli ‘Hesapla’ yazan butona basmalısınız.

İş Bankası Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

İş Bankası taşıt kredisi başvurunuzu şubelerden, web adresinden ve İşCep uygulamasından gerçekleştirebilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız İş Bankası taşıt kredisi başvurusu 2020 yılına ait gerekli belgeleri tamamlamalısınız. Gerekli belgelerin içerisinde nüfuz cüzdanınızı, sürücü belgenizi veya pasaportunuzu almalısınız. İş Bankasında taşıt kredisi başvurusunda bulunacak kişinin gelir durumunu gösteren onaylı belgeyi getirmelisiniz. Taşıt kredinizi 0 km ve 2. El olmasına karşı farklı belgeler getirmelisiniz. Eğer 0 km araç alacaksanız taşıta ait proforma faturasını getirmelisiniz. Eğer 2. El taşıt için kredi çekeceksiniz satışı yapan kişiye ait Motorlu Araç Tescil belgesini getirmelisiniz.

Belgelerinizi tamamladıktan sonra İş Bankası şubelerine gidebilirsiniz. Belgelerinizin bir fotokopisi ve Taşıt kredisi başvuru formunuzla başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz. İşCep uygulaması ve web adresi üzerinden Taşıt kredisi başvuru formunu ve istenilen bilgileri doldurarak başvuru sürecinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Başvuru sürecinizi İş Bankası resmî web adresinden ‘Kredi Başvuru Kontrol’ sayfasından takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *