«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Anadolubank Kart Şifresi Alma

Anadolubank Kart Şifresi Alma

anaşifre

Anadolubank banka kartı şifre alma, Anadolubank kredi kartı şifre alma, şifre yenileme ve şifre güncelleme hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.

Anadolubank Kart Şifresi Nasıl Alınır?

Anadolu Bankası müşterileri iseniz bireysel internet bankacılığını, banka şubelerinden, ATM’ lerden ve çağrı merkezi üzerinden kart şifresi alabilirsiniz. Anadolu Bankası hesabı banka kartınızın ve kredi kartınızın ilk defa kullanacaksanız çeşitli yolardan kart şifresi alabilirsiniz. Kart şifrenizi alırken kişisel bilgilerinizi içerecek rakamlar dizisi olmamasına dikkat etmelisiniz. Kart şifrenizi sadece ilk defa kullanacak iseniz değil değiştirmek içinde bu yolları deneyebilirsiniz. Yazımızda uygulanan bilgilerden yararlanarak sorunsuz bir şekilde kart şifrenizi alabilirsiniz.

Anadolu Bankası Kart Şifre Alma SMS

Anadolu Bankası kart şifrenizi SMS bankacılığı ile banka kartınızın ve kredi kartınızın şifresini alamazsınız. Güvenli bir şekilde Anadolu Banka hesabınızı kullanmak istiyorsanız diğer yolları seçebilirsiniz. Yazımızda bulunan Anadolu Bankası kart şifresi alma yöntemlerini karşılaştırarak size en uygun yöntemi seçebilirsiniz.

AnadoluBank Bankamatik Kartı Şifre Oluşturma

Anadolu Bankası bankamatik kartı şifre oluşturma işleminizi Anadolu Bankası resmi internet adresi üzerinden ve ATM’ ler üzerinden alabilirsiniz. Bankamatik kartı şifrenizi oluşturabilmek için ilk önce resmi internet adresi üzerinden bireysel giriş yapmalısınız. Anadolu Bankası bireysel girişinizi T.C. kimlik numaranız veya müşteri numaranızla ve Anadolu Bankası internet bankacılığı şifreniz ile yapmalısınız. Bireysel internet bankacılığı içerisinde ‘Kart Ayarlarım’ menüsünü seçmelisiniz. Bu menü içerisinde bulunan ‘Şifre Belirleme’ menüsü ile kolayca bankamatik kart şifrenizi belirleyebilirsiniz.

İnternet bankacılığını iyi bir şekilde kullanmıyorsanız Anadolu Bankası ATM’ lerini tercih edebilirsiniz. Size en yakın Anadolu Bankası ATM’ lerine giderek bankamatik kartınızı kart cihazına sokmalısınız. Açılan ekranda sırasıyla ‘Kart Ayarları, Şifre Belirleme’ menülerine basarak bankamatik kartı şifrenizi oluşturabilirsiniz.

anadolubank-şifre-alma
Anadolubank Kart Şifresi Nasıl Alınır

Anadolu Bankası Cepten Şifre Alma

Anadolu Bankası çağrı merkezi hizmeti ile cepten şifrenizi alabilirsiniz. Anadolu Bankası çağrı merkezine bağlanabilmek için 222 55 50 numarayı tuşlamalısınız. Bu numarayı tuşladıktan sonra kısa bir süre sonra Anadolu Bankası müşteri temsilciniz ile iletişim halinde olacaksınız. Kart şifrenizi belirleyebilmek için istenilen bilgileri doğru cevaplamalısınız. Anadolu Bankası çağrı merkezini istediğiniz bir saatte arayarak kart şifrenizi belirleyebilirsiniz. Henüz Anadolu Bankası mobil uygulaması üzerinden kredi veya banka kartınızın şifresini belirleyemezsiniz.

anadolubank mobil şube : https://www.anadolubank.com.tr/dijital/anadolubank-mobil

AnadoluBank Anında Şifre Alma

Anadolu Bankası anında şifre hizmetinden yararlanabilmek için bireysel internet bankacılığı hizmetini kullanmalısınız. Anadolu Bankası resmî web adresine giriş yaparak sağ üstte bulunan bireysel giriş yapmalısınız. Bu bireysel girişinizi sağlıklı bir şekilde yapamıyorsanız ‘Anadolu Bankası Anında Şifre’ seçeneğini tıklamalısınız. Anında şifreniz ile sadece Anadolu Bankası bireysel internet bankacılığı hizmetinizi kullanabilirsiniz. Kredi kartınızı ve banka kartınızı anında şifre ile değişiklik yapamazsınız.

İlginizi çekecek haberlerimiz için URL’ ye tıklayınız

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *