«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Destek Kredisi Nasıl Alınır

Ziraat Bankası Destek Kredisi Nasıl Alınır

zd

Ziraat Bankası İhtiyaç ve Destek Kredisini Kimler Alabilir?

Ziraat Bankası İhtiyaç ve Destek Kredisi alımından, ziraat bankasının sisteminde belirtmiş olduğu kriterlere sahip ev halkı ve bireyler yararlanabilir. Ziraat bankası tarafından müşterilerine tanınan bu kredinin amacı, düşük bütçeli bireylerin ve ev halkının maddi açıdan ihtiyaçlarının karşılanmasıdır. Bu temel ihtiyaçlar yaşam malzemeleri, sağlık ve gıda şeklinde belirtilmiştir. Bireysel ve ev halkı olarak aylık geliri 5.000₺ altında olan müşterilerin ziraat bankası tarafından tanınan ihtiyaç ve destek kredisine başvuruları kabul edilmektedir.

Ziraat Bankası İhtiyaç ve Destek Kredisi Nasıl Alınır?

Ziraat bankası ihtiyaç ve destek kredisi müşteri hizmetleri, mobil uygulama, internet şubesi ve en yakın Ziraat şubesinden alınabilir. Bireylerin ziraat bankasına ait kartı bulunması durumunda internet şubesindeki “https://bireysel.ziraatbank.com.tr” linke tıklayarak ya da mobil uygulama üzerinden “hemen başvur” butonuna tıklayarak bu kredi imkânından yararlanabilirler. Ayrıca ziraat bankası kartına sahip olan bireyler şubeye gitmeden ATM yoluyla da bu işlemlerini gerçekleştirebilirler. Günün her saatinde aktif olarak çalışan ziraat bankası müşteri temsilcileri bu destek ve ihtiyaç kredisi başvurularını online olarak takip edip, müşterilerin talepleri doğrultusunda bilgi sağlamaktadırlar.

Ziraat Bankası İhtiyaç ve Destek Kredisi Limitleri Nelerdir?

Ziraat bankası müşterilerinin temel ihtiyaçları olan sağlık, gıda ve eğitimin finansal olarak karşılanması adına belirli limitlerle ihtiyaç ve destek kredisi imkânı sunmuştur. Bu kredinin alt limitinin olmaması müşterilerine büyük kolaylıklar sağlarken üst limiti ise 10.000₺ olarak belirlenmiştir. Ziraat bankasının bireysel ve ev hanesi müşterilerine sunmuş olduğu destek ve ihtiyaç kredisinin faiz oranı %1,05 olarak belirlenmiştir. Bu kredinin vade oranı 6 ay ödemesiz olmak şartıyla 36 aya kadar varan bu vade süresi müşterilerine sağlanmış ayrıcalıklardan biridir. 10.000₺ destek ve ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış müşterilerinin anaparasının üzerine %1,05 oranında faiz eklenip, müşterinin istemiş olduğu vade oranına göre paylaştırılır. Finansal açıdan destek olan müşterileri, talep ettikleri bu kredi tutarını diledikleri zaman iptal ettirme şansına sahiptirler.

Ziraat Bankası İhtiyaç ve Destek Kredisi Nasıl Ödenir?

Aylık Eşit Taksitle Ödemek: Ziraat bankasının bireysel ve ev hanesine yönelik sunmuş olduğu ihtiyaç ve destek kredisinin ödenmesi için sadece tek bir yöntem belirtilmiştir. Ev halkının aylık toplam gelirinin 5.000₺ altında olması durumunda bu müşteriler aylık eşit taksitle ödeme imkânına sahiptirler. Ev hanesi ve bireysel müşterilerin maddi anlamda zorluk çekmemesi adına, ziraat bankasından almış oldukları ihtiyaç ve destek kredileri aylık olarak sabit miktarlarla belirtilmiştir. Örneğin 10.000₺ krediye başvuran bir bireyin almış olduğu kredi miktarının üzerine %1,05 oranındaki faiz tutarı eklenip, bireyin talep etmiş olduğu vade oranına bölünür ve aylık eşit bir şekilde müşterinin ödenmesi istenir.

Ziraat Bankası İhtiyaç ve Destek Kredisinin Politikası Nelerdir?

7 gün 24 saat müşteri temsilcileri ile hizmet veren aynı zamanda mobil uygulama ve internet şubesi üzerinden işlem yapılabilen ziraat bankası, müşterilerinin memnuniyeti için ihtiyaç ve destek kredisi politikasına uyum sağlamaktadır. Ziraat bankası, müşterilerinin talepleri doğrultusunda kredi tutarı ile ilgili her türlü değişikliği sağlamakla birlikte ihtiyaç ve destek kredisinin iptalini de yapmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *