«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. VAKIFBANK Destek Kredisi Nasıl Alınır

VAKIFBANK Destek Kredisi Nasıl Alınır

VD

Vakıfbank Korona Destek Kredisini Kimler Alabilir?

Vakıf bankası ihtiyaç ve destek kredisi orta ve düşük gelirli bireylere verilmektedir. Vakıf bankasının sağlamış olduğu bu kredinin amacı temel ihtiyaçları karşılamak ve bireylere finansal açıdan destek vermektir. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilmek için aile halkının aylık geliri 5.000₺ ve altında olması gerekmektedir. Vakıfbank tarafından sağlanan bu kredinin asıl amacı ev halkının fatura, gıda, sağlık ve eğitim gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasıdır.

Vakıfbank İhtiyaç ve Destek Kredisi Nasıl Alınır?

Vakıfbank ihtiyaç ve destek kredisi mobil, internet bankacılığı veya bireysel müşteri hizmetlerinden yararlanılarak alınabilir. Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu bölümünden “6 ay ödemesiz dönemli destek kredisi” seçilerek finansal olarak destek sağlanabilir. Vakıfbank müşteri kartına sahip bir bireyin şubeye uğramadan Vakıfbank ATM’si üzerinden destek kredisi alabilir. Vakıfbank kartı kaybolmuş veya yanında bulunmayan bireyler Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden QR kodu ile giriş yapabilir. 7 gün 24 saat müşteri temsilcileri ile görüşebileceğiniz Vakıf bankası, bireylerin istedikleri zaman kredilerini iptal etme şansını da onlara sunmaktadır.

Vakıfbank Korona Destek Kredisi Limitleri Nelerdir?

Diğer bankalara oranla düşük faiz oranı ve yüksek limitlere sahip olan bu bankanın, müşterilerine sağladığı haklardan bir diğeri ise alınan ihtiyaç ve destek kredisinin 6 aya kadar ödemesiz olmasıdır. Kredinin üst limiti 10.000₺ ve alt limiti 1.000₺ olarak belirlenmiştir. Sadece tek bir yöntemle alınabilen bu ihtiyaç kredisinin en az 6, en fazla 36 aya kadar varan vade imkânları bulunmaktadır. Vakıfbank, bireysel müşterilerine sunmuş olduğu bir diğer ayrıcalık ise, sağlanan ihtiyaç kredisinin faiz oranı %0,49 olmasıdır. 5.000₺ ihtiyaç kredisi almak için başvuru yapan bir bireyin aldığı tutarın üzerine faiz oranı eklenir ve müşterinin talep ettiği süreye bölünür ve işlemler tamamlanmış olur.

Vakıfbank İhtiyaç ve Destek Kredisinin Politikası Nelerdir?

Vakıfbank müşterilerine kredi politikaları kapsamında ihtiyaç ve destek kredisi imkânı sağladığından dolayı, yapılan anlaşmaya göre alınan kredinin, müşterinin talebi doğrultusunda limitinin değiştirilmesi, vade süresinin değiştirilmesi, iptal ettirme ve kampanyayı sona erdirme gibi ayrıcalıkları da bulunmaktadır.  Bu krediye başvuran kişi sadece tek bir ödeme türüyle ihtiyaç ve destek kredisine sahip olabilir.

Vakıfbank İhtiyaç ve Destek Kredisi Nasıl Ödenir?

Aylık Eşit Taksitle Ödemek: Vakıf bankasına ihtiyaç ve destek kredisi başvurusu yapan müşteriler sadece aylık eşit taksitle ödeme imkânına sahiptir. Hane halkının aylık geliri 5.000₺ ve altı olması durumunda alınan bu kredinin, müşterileri zorlamamak adına her ay sabit bir şekilde kredi tutarının bankaya yatırılması gerekmektedir. Örneğin; 10.000₺ kredi çeken bir hane halkının almış olduğu miktarın üzerine %0,49 faiz oranı eklenip, müşterinin 6 ay ile 36 ay arasında seçmiş olduğu vade oranına bölünür ve aylık olarak sabit bir şekilde bankaya yatırılır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *