«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Konut Kredisi 2020

Garanti BBVA Konut Kredisi 2020

garantikonut

Garanti BBVA Konut Kredisi 2020

Garanti BBVA Konut Kredisi Faiz Oranları, Garanti BBVA Konut Kredisi Hesaplama, Garanti BBVA konut kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Garanti BBVA Konut Kredisi Başvurusu yapma, Garanti BBVA konut kredisi kampanyası ve Garanti BBVA konut kredisi için gerekli evraklar hakkındaki detaylı bilgiler haberimizin detaylarında yer almaktadır.

Garanti BBVA Bankası ile en kestirme yoldan ev sahibi olabilirsiniz. Bu ayrıcalığı yaşamak için Garanti BBVA Bankası müşterisi olmalısınız. 120 aya varan vade süreleri ile kolay geri ödeme yapabilirsiniz. Garanti BBVA Konut kredisi nasıl başvuru yapacağınızı ve inceliklerini öğrenebilirsiniz. Garanti BBVA konut kredisi 2020 yılına özel, ev sahibi olmak isteyen kişilere faiz ve vadelendirme kolaylığı sağlamaktadır. Bu sayede kendi evine anında sahip olan ve kira öder gibi ev kredisi ödeyen kişiler Garanti BBVA Bankası’ nı seçmektedir.

Garanti BBVA Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Garanti BBVA Bankası olarak her zaman müşterilerini düşünen bir banka olmuştur. Avantajlı faiz oranları ile hem ev sahibi olabilir hem de ödeme kolaylığı keyfini yaşayabilirsiniz. Garanti BBVA konut kredisi faiz oranları 2020 yılına ait yüzde 0,99 olarak belirlenmiştir. Uygulanan düşük faiz oranı ve uygun ödeme seçenekleri ile Garanti BBVA Bankasını seçebilirsiniz.

 

Garanti BBVA Konut Kredisi Hesaplama 2020

 

Garanti BBVA konut kredisi hesaplama işleminizi Garanti BBVA EVİM çağrı merkezini arayabilirsiniz. Kredi hesaplama işleminizin yanında Garanti BBVA Bankası konut kredisi kampanyalarından da yararlanabilirsiniz. Garanti BBVA EVİM çağrı merkezini 444 38 96 numarasını tuşlayarak bağlanabilirsiniz.

 

Garanti BBVA Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

Garanti BBVA konut kredisi yıllık maliyet oranları içerisinde kredi tutarınız, vade, masraf bilgileriniz ve faiz oranınız bulunmaktadır. Garanti BBVA resmi internet adresine giriş yaparak ‘Konut Kredisi Hesaplama Aracı’ na girmelisiniz. Hesaplama aracından yıllık ve aylık maliyet oranı menüsünü seçmelisiniz. Garanti BBVA toplam masraf tutarınız 1.475 TL’ dir. Toplam masrafınızın içerisinde ipotek ve ortalama ekspertiz ücretiniz bulunmaktadır.

Garanti BBVA Konut Kredisi Başvurusu 2020

Garanti BBVA Konut Kredisi Başvuru işleminizi Garanti BBVA şubelerinden ve Garanti BBVA resmi internet adresinden gerçekleştirebilirsiniz. Garanti BBVA Banka şubelerine giderken gerekli başvuru evraklarınızı yanınıza almalısınız. Gerekli evraklarını ile konut kredisi başvuru sözleşmesini doldurup imzalamalısınız. Bütün evrakları tamamladıktan sonra onaylanma sürecine girebilirsiniz. Garanti BBVA resmi internet adresinden kolay yoldan konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Konut kredisi başvuru formunu doldurabilmek için bireysel giriş yapmalısınız. Bireysel girişinizi T.C. kimlik numaranızla ve Garanti BBVA internet bankacılık şifrenizi girmelisiniz. Sayfa üzerinden Garanti BBVA Konut Kredisi sayfasını açmalısınız. Aynı sayfa üzerinden başvuru formunuzu doldurabilirsiniz.

Garanti BBVA Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Garanti BBVA konut kredisi başvuru evrakları tamamlamadan konut kredisi başvuru işleminize başlayamazsınız. Başvuru evraklarınızı ikametgâh belgesi, alacağınız konutun tapu fotokopisi, maaş bordronuz ve nüfuz cüzdanınız ile tamamlayabilirsiniz. Eğer serbest meslekte çalışıyorsanız maaş bordronuz yerine vergi tabelanızı alabilirsiniz. Garanti BBVA Bankası emekli müşterilerinden ise emekli kartlarını istemektedir. Ayrıca bu belgeler sayesinde her meslek gruplarına ve emeklilere özel konut kredisi kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Garanti bankasından konut kredisi çekmek ve ev sahibi olabilmek için temel amaç belirlenen konutun teminat olarak gösterilmesi ve bunun karşılığında bankadan para talebinde bulunulmasıdır.Satın alınması planlanan evin ardından Garanti bankası şubesine gelerek konut kredisi başvurusu yapılması gerekir. Garanti şubesine giderek Garanti BBVA personelleri ile görüşme sağlayarak ya da telefon bankacılığı yolu ile 444 3848 nolu iletişim numarasından konut kredisi talebinde bulunulabilmektedir. Başvuru olumlu sonuçlandıktan hemen sonra gerekli evraklar için telefon ile aranırsınız. Belirtilen evin % 20 sini peşinat olarak yatırmanız kalan % 80 oranını ise, ekspertizin çıkarmış olduğu rapor ile birlikte minimum 3 ay maksimum 240 ay ile vadelendirerek kolaylıkla ev sahibi olabilirsiniz.

Garanti BBVA konut kredisi gerekli evraklara ek olarak istenilen kişilerin çalışma durumuna bağlı birtakım evraklar bulunmaktadır. Bunlar aşağıda belirtilmiştir.

Maaşlı çalışan ise; SGK dan alınan 4 A ya da 4 C hizmet döküm belgesi

Şahıs Firma Sahibi ise; Vergi levhası, ara dönem ve yıllık olmak üzere mali veriler

Tüzel firma sahibi ise; ticari sicil gazetesi, firmanın mali veriler tablosu, vergi levhası

Garanti BBVA Konut Kredisi Faiz Oranları, Garanti BBVA Konut Kredisi Hesaplama, Garanti BBVA konut kredisi Yıllık Maliyet Oranları, Garanti BBVA Konut Kredisi Başvurusu yapma, Garanti BBVA konut kredisi kampanyası ve Garanti BBVA konut kredisi için gerekli evraklar hakkında çok daha detaylı bilgileri Garanti BBVA müşteri hizmetleri 444 0 333 numarasını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *